Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

15 лв. - 130 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Модел на радиатори

Височина

Анкета

Начало Радиатори за парно Aлуминиеви радиатори

Aлуминиеви радиатори

За изграждането на цялостната отоплителна система в дома ще са ви необходими и алуминиеви радиатори, които трябва да се впишат отлично в интериора на дома или помещението, за което са предназначени ...

Освен това трябва да съобразите фактора цена, функциите и качеството на изработката, на които ще обърнете внимание при избора на алуминиеви радиатори. В Parno.eu може да изберете сред многообразието от алуминиеви радиатори на цени, които са достъпни за широка потребителска група.

Предлаганите алуминиеви радиатори от Parno.eu залагат на висококачествена изработка. Разполагаме с алуминиеви радиатори Helyos, алуминиеви радиатори Orion, алуминиеви радиатори All Therm и алуминиеви радиатори Kalis. Новият радиатор за вашия дом, офис или друго помещение, в което ще бъде инсталиран към изграждането на отоплителната система, е добре да бъде изработен от висококачествена алуминиева сплав, наред с качествено покритие от боя, предпазваща от корозия. За да сте сигурни, че закупените алуминиеви радиатори ще ви осигурят дълготрайно обслужване и ще изпълнят функциите си максимално ефективно, доверете се на Parno.eu.

Тук може да изберете алуминиеви радиатори на цени, които са изключително изгодни, освен това и в разнообразие от различни дизайни, за да отговорят напълно на естетическите ви предпочитания. При закупуването на нов радиатор обърнете внимание на неговите функционални характеристики:

  • налягането е водещ показател при избора на алуминиев радиатор;
  • формата на вътрешната кухина, която оказва влияние върху топлопреносимостта;
  • поддържаната температура;
  • доброто ниво на топлопренос – в това отношение алуминиевите радиатори са отличен избор;
  • срокът на експлоатация

В онлайн магазина на Parno.eu можете да разгледате набора от алуминиеви радиатори, които ще се погрижат за топлината и комфорта през студените дни. Цялостното производство на алуминиеви радиатори от Helyos, Orion, All Therm, Kalis, достъпни в онлайн магазина на Parno.eu, залага на модерна съвременна технология, отговаряща на стандарти за безопасност и издръжливост във времето на експлоатация. Съвременните алуминиеви радиатори осигуряват високо ниво на топлопреносимост, в допълнение може да се монтира и термостат за по-ефективен контрол на температурата.

Радиаторите се предлагат на достъпна цена и са лесни за първоначално монтиране и поддръжка, което ги прави предпочитания избор на пазара.

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»