Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

15 лв. - 147 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Модел на радиатори

Височина

Анкета

Начало Радиатори за парно Aлуминиеви радиатори

Aлуминиеви радиатори

След като вече сте избрали подходящата камина или котел, с който ще захранвате системата за отопление, идва моментът да закупите и необходимите ви радиатори за парно. Разнообразието от модели е огромно, а в онлайн магазина на Parno.eu ще можете избирате сред продуктите на утвърдени производители, при това на достъпна цена. 

Ако сте решили, че алуминиевите радиатори са вашият вариант, при нас ще откриете богат асортимент от продукти в различни размери, които ще можете да комбинирате съобразно мястото на монтаж.

 

Какви марки алуминиеви радиатори предлага Parno.eu?

 

В онлайн магазина на Parno.eu можете да купите:

Можете да изберете алуминиеви радиатори с гарантирано качество на цени, които са изключително изгодни. И не на последно място, ще ви предложим разнообразие от различни дизайни, които да отговорят напълно на естетическите ви предпочитания. 

 

Какво е важно да знаете когато купувате алуминиеви радиатори 

 

Новият радиатор за вашия дом, офис или друго помещение, в което ще бъде инсталиран при изграждането на отоплителната система, трябва да бъде изработен от висококачествена алуминиева сплав, с качествено покритие от специална боя, предпазваща от корозия. 

За да сте сигурни, че вашите нови алуминиеви радиатори ще ви осигурят дълготрайно безпроблемно използване и ще изпълнят функциите си максимално ефективно, доверете се на Parno.eu.

При покупка на нов радиатор обърнете внимание на неговите функционални характеристики:

 • налягането е водещ показател при избора на алуминиев радиатор;
 • формата на вътрешната кухина, която оказва влияние върху топлопреносимостта;
 • поддържаната температура;
 • доброто ниво на топлопренос – в това отношение алуминиевите радиатори са отличен избор;
 • срокът на експлоатация.
   

Защо да изберете алуминиеви радиатори от Parno.eu?

 

Цялостното производство на алуминиеви радиатори от Helyos, Orion, All Therm, Kalis, достъпни в онлайн магазина на Parno.eu, залага на модерна съвременна технология, отговаряща на стандарти за безопасност и издръжливост във времето на експлоатация. 

Погрижили сме се да подберем за вас селекция от висококачествени продукти, които ще ви осигурят максимален комфорт, ефективно и икономично отопление през зимните месеци и ще се впишат перфектно в дизайна на помещението, в което са инсталирани.

Съвременните алуминиеви радиатори осигуряват високо ниво на топлопреносимост, в допълнение може да се монтира и термостат за по-ефективен контрол на температурата. Радиаторите се предлагат на достъпна цена и са лесни за първоначално монтиране и поддръжка, което ги прави предпочитания избор на пазара. 

Ако се нуждаете от допълнителен професионален съвет относно техническите характеристики на избраните от вас алуминиеви радиатори или пък ви трябва помощ във връзка с монтажа и пускането в експлоатация на вашата нова отоплителна система, не се колебайте да потърсите експертите от екипа на Parno.eu, които ще отговорят на въпросите ви и ще ви предоставят цялата необходима информация.

Въпроси и отговори

 • Мога ли да получа консултация относно алуминиеви радиатори от Parno.eu?

Да, предлагаме професионална консултация относно технически характеристики, както и помощ при монтаж и свързване, както и при пускане в експлоатация.

 • Имат ли предимства алуминиевите радиатори пред другите видове?

Съвременните алуминиеви радиатори загряват по-бързо и имат по-висока топлинна мощност, сравнени с другите видове радиатори. Осигуряват високо ниво на топлопреносимост, а допълнително може да се монтира и термостат, за по-ефективен контрол на температурата. На достъпни цена и лесни за поддръжка.

 • Колко години ще мога да използвам закупения алуминиев радиатор?

При правилна употреба алуминиевите радиатори могат да се използват между 8 и 10 години, а дори и повече, за разлика от други видове радиатори.

 

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

  Най-продавани