Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

11 лв. - 95 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Модел на радиатори

Височина

Анкета

Начало Радиатори за парно Aлуминиеви радиатори

Aлуминиеви радиатори

За изграждането на цялостната отоплителна система в дома ще са ви необходими и алуминиеви радиатори, които трябва да се впишат отлично в интериора на дома или помещението, за което са предназначени ...

Освен това трябва да съобразите фактора цена, функциите и качеството на изработката, на които ще обърнете внимание при избора на алуминиеви радиатори. В Parno.eu може да изберете сред многообразието от алуминиеви радиатори на цени, които са достъпни за широка потребителска група.

Предлаганите алуминиеви радиатори от Parno.eu залагат на висококачествена изработка от марки като Helyos, Orion, All Therm, Kalis. Новият радиатор за вашия дом, офис или друго помещение, в което ще бъде инсталиран към изграждането на отоплителната система, е добре да бъде изработен от висококачествена алуминиева сплав, наред с качествено покритие от боя, предпазваща от корозия. За да сте сигурни, че закупените алуминиеви радиатори ще ви осигурят дълготрайно обслужване и ще изпълнят функциите си максимално ефективно, доверете се на Parno.eu.

Тук може да изберете алуминиеви радиатори на цени, които са изключително изгодни, освен това и в разнообразие от различни дизайни, за да отговорят напълно на естетическите ви предпочитания. При закупуването на нов радиатор обърнете внимание на неговите функционални характеристики:

  • налягането е водещ показател при избора на алуминиев радиатор;
  • формата на вътрешната кухина, която оказва влияние върху топлопреносимостта;
  • поддържаната температура;
  • доброто ниво на топлопренос – в това отношение алуминиевите радиатори са отличен избор;
  • срокът на експлоатация

В онлайн магазина на Parno.eu можете да разгледате набора от алуминиеви радиатори, които ще се погрижат за топлината и комфорта през студените дни. Цялостното производство на алуминиеви радиатори от Helyos, Orion, All Therm, Kalis, достъпни в онлайн магазина на Parno.eu, залага на модерна съвременна технология, отговаряща на стандарти за безопасност и издръжливост във времето на експлоатация. Съвременните алуминиеви радиатори осигуряват високо ниво на топлопреносимост, в допълнение може да се монтира и термостат за по-ефективен контрол на температурата.

Радиаторите се предлагат на достъпна цена и са лесни за първоначално монтиране и поддръжка, което ги прави предпочитания избор на пазара.

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»

Най-продавани