Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

999 лв. - 35900 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Марки

Pellas X

Филтри
Pellas X

Pellas X

Запознайте се с PellasX 

 

Полският бранд PellasX е ориентиран в производството на модерни отоплителни системи. Започва дейността си през 1992 г. Един от най-емблематичните продукти на бранда, пелетните горелки, стартират производството си през 2001 г. Всички продукти на бранда са конструирани и произведени от висококвалифицирани екипи от специалисти с помощта на постоянно обновяващ се, модернизиран набор от високотехнологични машини. ...

Една от основните мисии на компанията е да насърчава използването на екологичните възобновяеми енергийни източници. PellasX постига това чрез разработване на  технологии за изгаряне на биомаса. С това се цели популяризирането на икономическите предимства, които продуктите на компанията осигуряват. Продуктовата гама на бранда се обновява непрестанно чрез внедряване на нови и иновативни производствени технологии. 

 

Продукти от PellasX

 

PellasX предлага богата гама от горелки, разработени в няколко продуктови линии, контролни устройства, бункери за съхранение, както и допълнителни спомагащи процесите устройства и приспособления. 

 

Горелка Revo

 

Разработена в различни варианти на мощности - от 5 до 120 kW. Усъвършенстваната ротационна горивна камера, управлявана от хибридна задвижваща система, осигурява широк диапазон на приложение. 

 

Горелка от продуктова линия М

 

Иновативната горелка е предназначена за работа посредством нискокачествени пелети. Широкият диапазон на мощностите на горелката - от 4 до 35 kW и от 120 до 500 kW, осигуряват възможност за приложение и експлоатация на различни по площ помещения.

 

Линия Хибрид

 

Горелката представлява комбинация между хибридно задвижваща се система и технология за смесване на горивото. Предлаганите варианти на мощности варират от 5 до 35 kW. 

 

Горелка от продуктова линия Х

 

Тази горелка е една от най-надеждните и високотехнологични горелки, които се предлагат на пазарите в световен мащаб. Притежава изключително голям диапазон на мощности - от 5 до 500 kW, което осигурява свобода при използване и захранване на различни по големина помещения и площи. 

 

Контролери

Модернизираните сензорни контролери осигуряват контрол и управление на работата на горелките, процесите на запалване и почистване, както и регулиране на мощностите на горелката. 

 

Бункери за съхранение

 

Предназначени са за съхранение на пелети, агропелети, костилки и други култури. Изработени са от поцинкована стомана, която е гаранция за дълъг живот и експлоатация. Бункерите са с различна вместимост - от 300 л  до 1200 л. 

 

Parno.eu предлага продукти с марката PellasX

 

От Parno.eu може да закупите пелетни горелки с марката PellasX от всички продуктови линии и категории. Избирайте сред богато разнообразие на предлагани мощности. 

Горелките предлагат патентована технология за смесване на горивото в горивната камера. Снабдени са с модерен контролер, извършващ автоматично управление на всички етапи от горивния процес - продухване на горивната камера преди запалване, зареждане с гориво, разпалване, стабилизиране на пламъка, контрол на процеса с помощта на чувствителен фотосензор, гасене, почистване чрез продухване. Горелките са програмирани автоматично да възобновяват режима си на работа след загуба на захранване с възстановяване паметта на всички зададени настройки.

Защо да поръчате от Parno.eu

Parno.eu разполага с голяма гама продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Екип от специалисти ще ви консултира и с радост ще отговори на всички ваши въпроси, за да може да вземете своето информирано решение. Parno.eu ви предлага опция за закупуване на избраните от вас артикули и на изплащане, за да бъде максимално ефективно пазаруването ви. Доверете се на бърза и сигурна поръчка от Parno.eu.

25

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»

Най-продавани