Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1570 лв. - 5650 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Марки

Simpex

Филтри
Simpex

Simpex

Запознайте се със Simpex

 

Фирма СИМПЕКС БГ ООД е създадена през 2011 г., като специализира в производство на пелетни горелки. Те са предназначени за употреба както за котли за битово, така и за индустриално приложение. Произвежданите изделия предлагат широка гама от производствени мощности, подходящи за нуждите на всяко потребление. Варианти се предлагат от 25 до 200 kW, като различните модификации осигуряват възможност за самопочистване или ръчно почистване. По този начин се осигурява свобода за поддържане и експлоатация на горелките, така необходима на всички потребители. 

Продуктовата гама на компанията се реализира под търговското наименование Green Fire. ...

 

Продукти от Simpex

 

Фирмата предлага богата гама от продукти, подходящи за отопление на производствени и битови капацитети. Сред тях са:

 

Пелетни горелки

 

Компанията предлага два основни типа горелки. Такива с автоматично почистване и пелетни горелки с ръчно почистване. И двата варианта работят посредством дървесни и слънчогледови пелети. Осигурен е лесен монтаж и настройка, като се предвижда и продължителна работа на минимални мощности. 

Горелките имат вграден седмичен програматор, което позволява да се избегне монтиране на стаен термостат. Те осъществяват изключително високо ниво на ефективност при горене, поради поддържането на висока температура в тръбната горивна камера. Контролерът е снабден с достъпно меню на български, английски, френски, италиански и руски език. 

Горелките са съвместими с всички котли на твърдо гориво, без да е необходима реконструкция на отоплителната инсталация. Процесът е напълно автоматизиран и горелките притежават всички сертификати за безопасна експлоатация. 

 

Котли

 

втоматизираните котли се предлагат в различни варианти на мощности, подходящи за всички нужди. Те имат изключително високи нива на КПД, достигащи над 90%. Котлите работят посредством изгаряне на пелети. Те са снабдени с вграден седмичен програматор и осем степенна модулация. Имат и вентилатор за изходящите димни газове. Предлагат възможности за управление през интернет и са снабдени с визьор, който осигурява наблюдение на горивния процес. 

 

Parno.eu предлага продукти на бранда Simpex

 

От Parno.eu може да закупите пелетни горелки от продуктовите линии на бранда Simpex-Green Fire.

Разработени в различни варианти на мощности, горелките притежават следните функционалности според модела си:

 

  • осем степенна модулация;
  • съвместимост с котли на твърдо гориво;
  • автоматично запалване;
  • автоматично подаване на пелетите;
  • автоматично почистване посредством вътрешен шнек и вентилатор, работещ на максимална мощност;
  • модулационно управление на циркулационна помпа;
  • включване на стаен термостат;
  • управление на външен шнек за дозареждане от междинен бункер;
  • включване през UPS;
  • лесно обслужване и монтаж.

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага на своите клиенти продукти за отопление и климатизация на водещи световни марки и производители. Екип от специалисти ще ви съдейства и ще отговори на всички ваши въпроси, за да може да изберете най-подходящото решение за нуждите си. 

Предвидили сме опция за закупуване на избраните от вас стоки и на изплащане, за да улесним покупката ви. 

9

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани