Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

4500 лв. - 37800 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Марки

Emtaş

Филтри
Emtaş

Emtaş

Запознайте се с  Emtaş

 

Турската компания Emtaş започва своята дейност още през 1988 г. До ден днешен  тя модернизира технологиите си, за да отговори на високите изисквания и очаквания на своите клиенти. 

Компанията е лидер сред производителите на отоплителни системи. Площта, на която се извършва производството ѝ, достига 27 000 кв.м. и всеки ден увеличава производствения си капацитет. Продукти на компанията могат да бъдат открити навсякъде в Турция, а вече и на международните пазари. Компанията има за цел да увеличава все повече разпознаваемостта си в световен мащаб. ...

 

Продукти от Emtaş

 

Като един от водещите турски брандове Emtaş произвежда висококачествени отоплителни системи от най-ново поколение. Сред портфолиото на компанията може да откриете: 

 

Котли

 

Котлите на бранда се произвеждат за употреба както на твърдо гориво, така и комбинирани на газ и нафта. Иновативните производствени технологии съпровождат всеки вид от котлите, като гарантират качество, съчетано с множество функционалности.

 

Бойлери, разширителни съдове, лири за баня

 

Електрическите бойлери, както и тези на твърдо гориво могат да бъдат приобщени към изградените отоплителни системи. Emtaş предлага разширителни съдове и лири за баня, които също се свързват с отоплителната инсталация.

 

Панелни радиатори

 

Панелните радиатори на Emtaş са съвременни дизайнерски решения, приобщаващи се към всеки един интериор. Разнообразието от модели ги прави подходящи за монтаж и в по-тесни пространства.

 

Parno.eu предлага продукти на бранда Emtaş

 

 

От Parno.eu може да закупите стоманени котли на турския бранд Emtaş. Котлите са снабдени с автоматизирана система за контрол на температурата и система за ротация на пламъка, които го задържат максимално дълго в горивната камера. Така се постига максимално топлоотдаване и редуциране на вредните емисии във въздуха. 

Налице е голяма ефективност от използваното гориво, тъй като зареждането му в горелката е разположено отдолу. По този начин са сведени до минимум проблеми като изгасване на пламъка и проблеми, свързани с входящия въздух за горене от вентилатора, който осигурява пълно изгаряне на горивото.  

Котлите на твърдо гориво могат да изгарят всички видове горива от сегмента като въглища, маслодайно кюспе и други, имащи размер до 20 мм.

Котлите на Emtaş предлагат икономично решение за отопление на всякакви по размер домашни и административни пространства. Сертифицирани са със сертификат CE и имат две години гаранция. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu разполага с голяма гама продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Екип от специалисти ще ви консултира и с радост ще отговори на всички ваши въпроси, за да може да вземете своето информирано решение. Parno.eu ви предлага опция за закупуване на избраните от вас артикули и на изплащане, за да бъде максимално ефективно пазаруването ви. Доверете се на бърза и сигурна поръчка от Parno.eu.

15

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Най-продавани