Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

6659 лв. - 16450 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Термопомпи

Термопомпи

Ако търсите уред, който да ви осигури ефективно отопление на дома, и същевременно да е екологично алтернативно решение на камините и котлите, с които захранвате подовото отопление или радиаторите, то термопомпени системи въздух-вода са идеалният избор.

Какви марки термопомпи предлага Parno.eu?

Отоплителната системата въздух-вода чрез термопомпи е лесна за поддръжка и ви осигурява дълъг период на ефективна експлоатация при правилна поддръжка. Предлагаме ви да изберете вашата термопомпена система сред асортимента на утвърдени на пазара производители.

Можете да закупите на достъпна цена Tермопомпи Въздух-Вода LG и Термопомпи ELDOM

Какво е важно да знаете преди да купите вашата термопомпа?

Приложението на термопомпа в дома ще ви осигури единна интегрирана система, с която имате едновременно затопляне, охлаждане и топла вода по всяко време. За да сте сигурни, че можете да се възползвате максимално ефективно от възможностите, които този иновативен уред ви предлага, добре е да имате предвид няколко важни детайла:

  • Термопомпената система има поне два основни компонента  - външно и вътрешно тяло, за които трябва да предвидите подходящо място за монтаж;
  • Свързването на системата и отоплителните тела, които тя ще захранва (подово отопление и радиатори) има своите специфики и е добре да се доверите на професионалист за осъществяването му;
  • Термопомпите, които ви предлагаме, са с иновативното електронно управление с множество разширени функции и е добре да се информирате как да използвате тези възможности в пълния им потенциал, за да си гарантирате максимален комфорт при различни условия на околната среда и режими на потребление.

Какви са предимствата на термопомпените системи?

Използването на термопомпи става все по-популярна практика, която носи със себе си и множество предимства.

Екологично решение

Съвременният потребител все по-често освен изгодната цена като фактор за избора си на вариант за отопление взема предвид и въздействието, което той оказва върху околната среда. 

Иновативната технология и принцип на работа на термопомпените системи ги превръщат в екологична алтернатива на уредите, използващи твърдо гориво.

Ефективност

Комбинацията от функционални възможности за едновременно осигуряване на отопление на помещенията чрез свързване на инсталация за подово отопление или система от радиатори за парно и необходимата топла вода в бойлера ви позволява да се радвате на комфорта, който търсите и същевременно, това да не е свързано с високи разходи за гориво и електроенергия.

Дълготрайна инвестиция

Благодарение на висококачествената технология на изработка термопомпената система въздух-вода, с която ще оборудвате дома си или дори малък семеен хотел, ще работи ефективно дълго време и ще се превърне в една от най-добрите инвестиции, които сте направили.

Системата работи отлично както в нови, така и в реновирани сгради и има широко приложение благодарение на разнообразието от варианти, сред които можете да изберете най-подходящия за вашите нужди и предпочитания.. 

Колко струват термопомпите, предлагани от Parno.eu?

В съвременното домакинство отоплението заема значителна част в разпределението на месечния бюджет. В Parno.eu може да се снабдите с модерна отоплителна система на достъпна цена като изберете освен термопомпа и необходимите ви радиатори или вариант за подово отопление. 

Цените на предлаганите от Parno.eu термопомпени системи са в диапазона от 6000 до 12 000 лева. На пръв поглед, това е сериозна цифра, но когато се убедите в предимствата на използването на този тип многофункционална система, ще установите, че цената не бива да е пречка за това, да се възползвате от всички екстри, която тя може да ви предложи. За да улесним избора ви, сме осигурили възможност да закупите вашата нова термопомпа на изплащане, възползвайки се от удобна схема за месечни вноски.

Независимо на какъв продукт от категорията термопомпи ще се спрете, в Parno.eu ще ви осигурим цялото необходимо съдействие и ще отговорим на всички въпроси, които имате във връзка с покупката си.

 

Въпроси и отговори​

  • Какви са цените на предлаганите от Parno.eu термопомпи?

Цените на термопомпи въздух-вода в нашия онлайн магазин започват 6 000 лв. и стигат до 12 000 лв., в зависимост от характеристиките на модела. Термопомпите ELDOM са на цени от 8 000 лв. до 10 000 лв.

Добре е свързването на термопомпата с подово отопление или с радиатори, които тя ще захранва, да се извърши от професионалист поради специфики при монтажа. Затова от Parno.eu сме се погрижили да предложим професионален монтаж за град Монтана и региона.

  • Струва ли си покупката на термопомпа?

Със сигурност. Термопомпите работят дори когато външните температури са много ниски и близо до замръзване.

  • Кое е по-ефективно -  термопомпа или климатик?

Термопомпите са значително по-ефективни от климатиците. Ефективността на термопомпата с въздушен източник варира между 175 и 300 процента.

  • Достатъчна ли е термопомпата за отопление на къща?

Да, термопомпите се считат за един от най-енергийно ефективните източници на отопление, налични в наши дни.

Термопомпите изискват малко електричество, за да работят. Съвременните термопомпени системи отдават три или четири пъти повече топлинна енергия под формата на топлина, отколкото консумират в електрическа енергия.

 

Филтри
«1 2 3»
Page 1 of 3
«1 2 3»

      Най-продавани