Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

3430 лв. - 8016 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Марки

Viessmann

Филтри
Viessmann

Viessmann

Запознайте се с Viessmann

Viessmann Group е разпознаваем бранд на пазара на отоплителните системи. Компанията се занимава с производство на отоплителни, индустриални и охладителни системи. 

Viessmann Group е основана през 1917 г.  в Германия като малка семейна компания, но днес наброява над 13 000 служители. Производството на компанията се простира в 22 производствени дружества, разположени в 12 страни. Фирмата упражнява търговската си дейност в 68 държави, като има 120 търговски представителства по света.... 

Една от основните мисии на Viessmann е изграждане на устойчивост. Производителят се стреми към икономия, екология и социална отговорност в дейността си, за да осигури и задоволи нуждите на пазара, без това да влияе върху условията на живот на бъдещите поколения. 

 

Продукти от Viessmann

 

Компанията предлага на своите клиенти индивидуални решения с ефективни системи и мощности от 1 до 120 000 kW. Те са подходящи, както за всички сфери на приложение, така и за всички енергоносители. Продуктовата гама включва от кондензни котли с мощности от 1,9 до 150 kW, стоящи кондензни системи от 1,9 до 6 600 kW до когенератори от 0,75 до 530 kWel респ. от 5,3 до 660 kWth.

Регенеративните енергийни системи се характеризират с обхват от термични соларни инсталации с вакуумно-тръбни и плоски колектори за загряване на битова гореща вода, отопление до котли и отоплителни системи на твърдо гориво, пелети, дървесни отпадъци, биомаса, термопомпи и фотоволтаични системи. 

За своите битови потребители Viessmann Group предлага цялостни решения от първоначални проучвания до доставка на необходимите компоненти като отоплителни уреди, биогаз инсталация, когенератори и изграждането на цялостни инсталации до пускането им в експлоатация. 

В своята продуктова гама от охладителна техника Viessmann Group предоставя голям асортимент от помещения с контролирана температура, охладителни клетки и агрегати, както и охладителни решения за хранителни вериги. 

Обширната продуктова гама на Viessmann Group е подходящо решение за жилищни сгради, търговски и обществени обекти, индустрия и общини. 

Parno.eu предлага продукти с марката Viessmann

От Parno.eu може да закупите кондензни газови котли с марката Viessmann - едноконтурни и двуконтурни. Те представляват ново поколение отоплителни системи с по-малко вредни емисии и повече ефективност. Надеждни, сигурни и лесни за управление, газовите котли на Viessmann се радват на голям интерес и предпочитание от страна на потребителите. 

Котлите се характеризират още с дълъг живот на експлоатация, като същевременно с това отговарят на високите стандарти за ефективност на отоплението. Иновативният им дизайн ги превръща в съвременно решение за приобщаване към различни класически и модерно обзаведени жилища. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие от продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Екип от специалисти ще се погрижи за вас, като отговори на въпросите ви, за да вземете най-подходящото решение. 

Предвидили сме опция за закупуване на избраните артикули на изплащане, за да улесним максимално покупката ви. Може да пазарувате от Parno.eu с бърза поръчка, без да правите регистрация в сайта ни. 

Доверете се на качеството, което Parno.eu предлага, както и на бързата и сигурна доставка. Поръчайте сега! 

 

15

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Най-продавани