Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

990 лв. - 5736 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Производител

Анкета

Начало Котли за парно Котли на твърдо гориво

Котли на твърдо гориво

Нашите котли на твърдо гориво са икономичен начин за отопление на домове, хотели, ресторанти и фабрики. В зависимост от модела те работят с дърва или въглища, а с помощта на допълнителни аксесоари могат да се захранват с пелети и други. ...

Модернизираните модели в този каталог имат всички предимства на своите предшественици, плюс допълнителна технология за автоматизация и повишена ефективност.

С тяхна помощ можете да отоплявате помещения от всякакъв размер, екологично и икономично. Освен това могат да се комбинират с бойлери, осигурявайки не само отопление, но и топла вода. Някои модели работят на принципа на пиролизното изгаряне, което увеличава тяхната ефективност още повече.

Котли на твърдо гориво от Parno.eu

Употребата на дърва и въглища е все още сред най-разпространените начини за отопление, на което се доверяват много домакинства. Ето защо интересът към отоплителни тела на дърва и въглища е много голям, въпреки алтернативните опции на газ, нафта и пелети.

Избирате от разнообразната ни гама, за да изградите функционална и ефективна система на отопление във Вашия дом, която задоволява потребностите Ви. Независимо от избора, който ще направите, избраният продукт ще Ви предложи отлична функционалност и дълъг период на употреба.

Доверете се на удобството и лекотата, която Ви осигурява наличността в магазина на Parno.eu. Предлаганите модели могат да функционират с различни видове твърди горива, при това без никакви проблеми.

Най-добрите котли на твърдо гориво

Нашите модели се справят с отопляването на битови, промишлени и жилищни помещения дори при най-големите студове. Лесното използване прави това оборудване популярно. Принципът на действие е много прост:

  1. Заредете с въглища или дърва горивната камера и запалете;
  2. Огънят ще затопли топлоносителя (например вода) през топлообменника;
  3. Топлата течност циркулира през система от тръби и радиатори, генерирайки топлина в помещенията;
  4. Температурата на нагряване може да се регулира от нивото на кислород, подаван в пещта, ако е необходимо.

Български котли на твърдо гориво Burnit

Купете български котли с марка Burnit, с мощност от 25 kW до 110 kW. Те са изработени от здрава стомана, притежават интелигентна система за електронен контрол и имат принудителна въздушна циркулация чрез вентилатор.

За горенето могат да се използват дърва, дървесни брикети и въглища. Моделите на Burnit са в състояние да се преобразуват в палетни, газови или нафтови чрез поставяне на специфична горелка. Тествани и одобрени съгласно EN.

Чешки котли на твърдо гориво Viadrus

Марка Viadrus (Чехия) е един от водещите производители на чугунени радиатори в класически, модерен и ретро дизайн. Чешките продукти Viadrus принадлежат към най-продаваните в отоплителната индустрия за Централна Европа.

Те се разпространяват успешно в повече от 40 страни по света, включително и в България.

Нашите продукти имат високото качество на изработка, дълъг експлоатационен живот и изгодна цена. Добрите търговски условия ще бъдат от полза за Вас.

Котли на твърдо гориво на изгодна цена.

Разгледайте продуктите на Parno.eu в категорията котли на твърдо гориво - продуктовата гама се простира от нисък до висок клас продукти. Те съкращават разходите за отопление на дърва и въглища. Функционалността и ефективността им е гарантирана от производителя.

В Parno.eu ще откриете продукти в ценови диапазон от 1000 до над 5000 лева. Предлаганите модели са предназначени както за отопление на различни по големина жилища, така и за по-големи индустриални помещения.

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8»
Страница 1 от 8
«1 2 3 4 5 6 7 8»