Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1097 лв. - 6165 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Котли за парно Котли на твърдо гориво

Котли на твърдо гориво

Нашите котли на твърдо гориво са икономичен начин за отопление на домове, хотели, ресторанти и фабрики. В зависимост от модела те работят с дърва или въглища, а с помощта на допълнителни аксесоари могат да се захранват с пелети и други. ...

Модернизираните модели в този каталог имат всички предимства на своите предшественици, плюс допълнителна технология за автоматизация и повишена ефективност.

С тяхна помощ можете да отоплявате помещения от всякакъв размер, екологично и икономично. Освен това могат да се комбинират с бойлери, осигурявайки не само отопление, но и топла вода. Някои модели работят на принципа на пиролизното изгаряне, което увеличава тяхната ефективност още повече.

Котли на твърдо гориво от Parno.eu

Употребата на дърва и въглища е все още сред най-разпространените начини за отопление, на което се доверяват много домакинства. Ето защо интересът към отоплителни тела на дърва и въглища е много голям, въпреки алтернативните опции на газ, нафта и пелети.

Избирате от разнообразната ни гама, за да изградите функционална и ефективна система на отопление във Вашия дом, която задоволява потребностите Ви. Независимо от избора, който ще направите, избраният продукт ще Ви предложи отлична функционалност и дълъг период на употреба.

Доверете се на удобството и лекотата, която Ви осигурява наличността в магазина на Parno.eu. Предлаганите модели могат да функционират с различни видове твърди горива, при това без никакви проблеми.

Най-добрите котли на твърдо гориво

Нашите модели се справят с отопляването на битови, промишлени и жилищни помещения дори при най-големите студове. Лесното използване прави това оборудване популярно. Принципът на действие е много прост:

 1. Заредете с въглища или дърва горивната камера и запалете;
 2. Огънят ще затопли топлоносителя (например вода) през топлообменника;
 3. Топлата течност циркулира през система от тръби и радиатори, генерирайки топлина в помещенията;
 4. Температурата на нагряване може да се регулира от нивото на кислород, подаван в пещта, ако е необходимо.

Български котли на твърдо гориво Burnit

Купете български котли с марка Burnit, с мощност от 25 kW до 110 kW. Те са изработени от здрава стомана, притежават интелигентна система за електронен контрол и имат принудителна въздушна циркулация чрез вентилатор.

За горенето могат да се използват дърва, дървесни брикети и въглища. Моделите на Burnit са в състояние да се преобразуват в палетни, газови или нафтови чрез поставяне на специфична горелка. Тествани и одобрени съгласно EN.

Чешки котли на твърдо гориво Viadrus

Марка Viadrus (Чехия) е един от водещите производители на чугунени радиатори в класически, модерен и ретро дизайн. Чешките продукти Viadrus принадлежат към най-продаваните в отоплителната индустрия за Централна Европа.

Те се разпространяват успешно в повече от 40 страни по света, включително и в България.

Нашите продукти имат високото качество на изработка, дълъг експлоатационен живот и изгодна цена. Добрите търговски условия ще бъдат от полза за Вас.

Котли на твърдо гориво на изгодна цена.

Разгледайте продуктите на Parno.eu в категорията котли на твърдо гориво - продуктовата гама се простира от нисък до висок клас продукти. Те съкращават разходите за отопление на дърва и въглища. Функционалността и ефективността им е гарантирана от производителя.

В Parno.eu ще откриете продукти в ценови диапазон от 1000 до над 5000 лева. Предлаганите модели са предназначени както за отопление на различни по големина жилища, така и за по-големи индустриални помещения.

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9»
Page 1 of 9
«1 2 3 4 5 6 7 8 9»

         Най-продавани