Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

2707 лв. - 6756 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Марки

GREYKO

Филтри
GREYKO

GREYKO

Запознайте се с GREYKO

 

„Грейко Инженеринг“ ООД, представяща се на пазара с търговското наименование GREYKO, е с основна дейност проектиране и производство на пелетни съоръжения. Високотехнологичните изделия на бранда преминават през следния технологичен процес и етапи:...

 

 

  • Най-напред се извършва проектиране на изделието и се изготвя негов прототип;
  • Съоръжението се вкарва в производство чрез механична обработка;
  • Извършва се сглобяване на детайлите и компонентите на пелетното съоръжение;
  • Извършва се идентификация на готовия продукт, проследява се качеството му и се пакетира. След това се извършва и неговата експедиция.

 


Продуктите на компанията се характеризират с балансирано съотношение между качество и цена на изделията. 

 

Продукти от GREYKO

 

В портфолиото на бранда влизат няколко продуктови категории. Сред тях са пелетни горелки, котли, пелетни камини и топловъздушни апарати.

 

Пелетни горелки

 

В зависимост от избрания модел, пелетните горелки предлагат възможност за работа с всякакъв вид и качество на пелетите. Монтират се бързо и настройката им се извършва лесно и достъпно. Предлагат възможност за самопочистване без нарушаване горивния процес. Имат възможност за управление посредством стаен и регулируем термостат. 

 

Пелетни котли 

 

Различните модели пелетни котли се предлагат в разнообразни мощности, за да отговорят на вашите нужди. Някои модели предлагат възможност за монтаж на горелката както отляво, така и отдясно, както и фронтално на котела. Високотехнологичните котли предлагат ефективно решение за отопление на домове и офиси.

 

Пелетни камини

 

Различните модели на камините предлагат разнообразна цветова гама, за да успеете да ги приобщите към интериора на дома си. Високоефективни, те се изработват в различни варианти на мощности, за да отговарят на вашите нужди, свързани с големината на отопляваното помещение. 

 

Parno.eu предлага разнообразие от продукти с марката GREYKO

 

От Parno.eu може да закупите продукти с марка GREYKO. Интелигентните и ефективни решения на бранда се характеризират с атрактивен дизайн, ефективност и лесно използване. 

 

Пелетна камина с водна риза 

 

Различните модели пелетни камини с водна риза се предлагат с врати с устойчиво стъкло и ринг за почистване на димогарните тръби. Предлагат се в различни варианти на мощности и имат възможност за регулиране посредством модулация. Могат да се управляват от стаен жичен или безжичен термостат. Предлагат възможности за свързване чрез Wi Fi модул, за да бъде осъществяван дистанционен мониторинг. 

 

Пелетен котел

 

Пелетните котли са подходящи за битово потребление и могат да горят посредством всякакъв вид пелети. Осигуряват лесен монтаж и настройки, лесна експлоатация и почистване. Имат защита от препълване на входящите тръби и висока ефективност на горене. 

 

Комбиниран котел

 

Комбинираните котли са изключително достъпни за употреба. Много лесни за монтаж и експлоатация, те са идеално решение за отопление. Предлагат редица предимства, свързани със защита от препълване на входящата тръба и функция „поддържане на огъня“. 

 

Пелетна горелка

 

Различните модели на пелетни горелки предлагат възможност за самопочистваща се функция, без да се нарушава горивният процес. Имат възможност за работа както с висококачествени пелети, така и с пелети с високо пепелно съдържание. Целият горивен процес е напълно автоматизиран.

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

На сайта на Parno.eu може да откриете множество продукти на различни брандове, свързани с отопление и климатизация. Нашите квалифицирани специалисти с радост ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви помогнат да вземете най-подходящото за вашите нужди решение. 

Предвидили сме възможност да закупите избраните стоки на изплащане, за да направим процеса на пазаруване максимално удобен за вас. Възползвайте се и от възможностите за експресна поръчка, без да е необходимо да се регистрирате на сайта ни. Доверете се на бърза и сигурна доставка на избраните от вас продукти. 

21

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Най-продавани