Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

3000 лв. - 13590 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Марки

Centrometal

Филтри
Centrometal

Centrometal

 

Запознайте се със Centrometal

 

Centrometal е компания, ориентирана в производството на отоплителна техника от най-високо качество. Към днешна дата компанията се подготвя да се превърне във водещ хърватски конструктор. Производството на Centrometal е насочено към оборудване, което използва възобновяеми източници - дърва, пелети, дървесен чипс и слънце, като по този начин се постига опазване на околната среда и ефективност при използване на енергията. Компанията оперира на пазарите в над 30 държави, като има собствена сервизна мрежа в пет от тях. ...

Мисията на Centrometal е насочена към постигане на лидерска позиция на пазара за продукти за централно отопление. Ценностите на компанията са ориентирани към безопасност при употреба на изделията, с отговорност и грижа към околната среда. 

Високото качество на продуктите, ефективното използване на енергията, както и многото доволни клиенти са основният фокус на компанията. 

 

Продукти от Centrometal

 

Centrometal произвежда широка гама от продукти за отопление на домакинства и производствени и бизнес сгради. Сред тях са:

 

Котли

 

Компанията разполага с висок клас котли за отопление на пелети, дърва, твърдо гориво, дървесен чипс, газ, нафта, електрически и комбинирани котли. Всички те са разработени с помощта на високотехнологични параметри, които осигуряват ефективност при употреба. Компактните им размери дават улесняват монтажа и обслужването им.

 

Камини на пелети

 

Иновативният дизайн и различните цветови решения правят камините предпочитани сред потребителите, тъй като могат да се приобщят към всеки интериор. Разнообразието от мощности на предлаганите пелетни камини ги прави подходящи за различни по големина помещения. Компанията предлага на своите клиенти и възможност за изработване на пелетни камини по поръчка. 

 

Соларни технологии 

 

Компанията предлага на своите клиенти богата гама от соларни технологии -  слънчеви колектори, соларни помпени групи, термостати и контролери. Високите технологии позволяват на компанията да поддържа необходимостта от опазване на околната среда, съчетана с ефективност при използването на енергията. 

 

Акумулаторни съдове, неръждаеми бойлери и емайлирани бойлери

 

Бойлерите, предлагани от Centrometal, са с различни капацитети, като някои от тях са снабдени с една или две серпентини с дигитални регулатори, както и емайлирани варианти, отново с една или две серпентини. Разнообразието им дава възможност за подбор на ефективно решение за нуждите на всеки клиент. 

 

Термопомпи 

 

Centrometal предлага на своите клиенти и едно от най-ефективните в последно време решения - термопомпи. Предлагат се варианти на сплит система и моноблок, съобразени с разнородните нужди и изисквания на клиентите. 

 

Други продукти 

 

Centrometal предлага на клиентите си пелетни бункери и допълващи системи, регулатори за котли, стайни термостати, котли във фургони, неръждаеми съдове под налягане, както и всякакви артикули за отоплителни системи.

 

Parno.eu предлага разнообразие на продукти с марката Centrometal

 

Parno.eu предлага продукти с марката Centrometal. От тук може да закупите следните артикули: 

 

 Комбинирани котли

 

Комбинираните котли са стоманени водогрейни котли,  проектирани за изгаряне на твърдо гориво, пелети, дизел или газ. Различните мощности на моделите предлагат възможности за отопление на големи площи като основен източник на отопление или като допълнителен източник на топлина. Снабдени са с иновативен контролер и са лесни за монтаж и експлоатация. Котлите на Centrometal предоставят високо ниво на безопасност при експлоатация и ефективност. 

 

Котли на пелети

 

Моделите пелетни котли са с вграден бункер и контролер за нивото на пелети. Горелките на котлите осигуряват автоматично запалване и ефективност при работа, дори и с нисък клас пелети. Възможностите за автоматично почистване осигуряват високи нива на топлообмен. Някои от моделите предлагат опция за автоматично почистване на димоходите. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага онлайн покупка на избраните от вас артикули. За да улесним вашето пазаруване, сме предвидили опция за закупуване на всички продукти на изплащане. Доверете се на опита на екипа ни от специалисти и поръчайте без регистрация на сайта ни. Доверете се на бърза и сигурна поръчка от Parno.eu. 

20

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Най-продавани