Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

15 лв. - 19 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Модел на радиатори

Височина

Анкета

Aлуминиеви радиатори ALL THERM

За да бъде вашият дом трайно топъл и уютен, е нужно да направите разумна инвестиция и да изградите качествена отоплителна система с дълготраен срок. Ако заложите на алуминиеви радиатори All Therm, няма да сгрешите, тъй като компанията е третият по големина производител в света на алуминиеви радиатори и индустриални горелки. Алуминиеви радиатори All Therm са изработени от сплав, най-високо качество и имат 10-годишна гаранция. Те са най-подходящи за централно отопление. Уредите се характеризират с много висок топлообмен и гарантират ефективно отопление на вашия дом, независимо от неговата площ. Те са подходящи както за малки по квадратура стаи, така и за просторни помещения. Имате възможност да изградите вашата система с необходимия брой радиатори, като постигнете желаната температура. Не на последно място, стилният и изчистен дизайн придава елегантност и завършеност на интериора. ...

Защо да купите алуминиеви радиатори All Therm от Parno EU

В Parno EU ви предоставяме разнообразни предложения на един от най-големите производители в света на алуминиеви радиатори - All Therm. С различна височина, уредите са с да се впишат отлично във вашия интериор. Алуминиевите радиатори All Therm са с конкурентни цени, без компромис в качеството, доказани на световния пазар. Те са произведени в съответствие с европейските стандарти (СЕ) и са предпочитани както за дома, така и за бизнес сгради и офиси. Алуминиевите радиатори All Therm са произведени по най-добрите технологии в бранша и са високоефективни. С елегантния си дизайн и класическия бял цвят, те са универсални за всеки интериорен стил.

Предимствата на алуминиеви радиатори All Therm

Вашата отоплителна система трябва да бъде надеждна, без аварии или нисък топлообмен. За да постигнете желаната температура на целия дом, трябва внимателно да изберете необходимите отоплителни тела с качество и дълга гаранция. В Parno EU сме насреща, за да ви консултираме и да предложим най-добрите варианти. Алуминиеви радиатори All Therm са най-оптималното решение за дълготрайна и ефективна отоплителна система. Изработени от висококачествен алуминий, с горни отвори и перки, те осигуряват равномерно разпределение на топлината в помещенията. Цените на алуминиевите радиатори All Therm са повече от атрактивни и с впечатляващия си топлообмен, се оказват отлична инвестиция. Алуминиевите радиатори All Therm са безспорна гаранция, че домът ви ще бъде топъл с години. Произведени са по технология, която използва сертификат CE EN-442, производство им е контролирано от TUV и Eurovent Certita. Това осигурява много висока издръжливост във времето.

Алуминиеви радиатори All Therm - Купи онлайн

Алуминиеви радиатори All Therm - цена: безспорно без конкуренция! Според параметрите на радиатора - височина, тегло и др., цените на предлаганите от нас модели варират, но са повече от атрактивни. С един добре планиран бюджет може да си осигурите уреди за всички стаи, без значение от размерите квадратурата им и да осигурите топлина и домашен уют. Инвестицията е дълготрайна, тъй като радиаторите са с дълъг срок на експлоатация - 10 години.

Алуминиеви радиатори All Therm - купи онлайн: за нашите клиенти сме осигурили най-удобния начин да пазаруват. Може да поръчате алуминиеви радиатори All Therm, където и да се намирате и доставката ви ще бъде изпълнена експедитивно. Голяма част от покупките в Parno EU се случват именно по този начин. Изпълняваме и експресни поръчки, без да бъдете регистрирани в нашия сайт. Алуминиеви радиатори All Therm - купи онлайн сега от Parno EU!

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани