Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

382 лв. - 4786 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Производител

Анкета

Начало Марки

PRITY

Филтри
PRITY

PRITY

Запознайте се с PRITY

 

Българската компания ПРИТИ 95 ООД е създадена през 1995 г. в гр. Горна Оряховица от инж. Е. Иванов и А. Геранлиев. Дружеството е специализирано в производството на камини за отопление на дома, готварски печки, камери за вграждане, котли, използващи твърдо гориво, аксесоари за тях и др. под търговските марка ПРИТИ и PRITY. Към настоящия момент повече от 350 души са заети в основното производство, организирано в два производствени цеха - в гр. Горна Оряховица и гр. Лясковец. ...

 

Продукти от PRITY 

 

Продуктите, които произвежда българският бранд PRITY са високоефективни и качествени решения за отопление на дома . Специализирана в производството на няколко основни направления, компанията се доказва на пазара с качество на предлаганите изделия повече от 25 години. Сред портфолиото на компанията са: 

 

Камини на твърдо гориво КЛИМАТ, ПРИТИ, СТАНДАРТ, С ФУРНА, С ТЕРАКОТА

 

Всички тези категории камини, предлагани от марката PRITY, са високоефективни отоплители, работещи с помощта на твърдо гориво. Голямата гама от продукти позволява на привържениците на познатия и ефективен метод за отопление да изберат най-подходящите уреди според нуждите си и местата, които ще отопляват. 

 

Готварски печки PRITY

 

Готварските печки с иновативен дизайн, които PRITY предлага, са удобни и лесни за експлоатация. Те работят посредством източници на твърдо гориво. Предпочитани са на места, където е нужно отоплението и готвенето да се извършват в една и съща стая. Подходящи са за по-малки домакинства. 

 

Камини на твърдо гориво с водна риза

 

Пелетните камини с водна риза притежават съвременен дизайн, който се вписва във всеки интериор на дома. Автоматизираните камини, които PRITY предлага, доставят комфорт и топлина през студените зимни месеци. Оборудвани са с управление, което осигурява спокойствие и висока ефективност в процеса на експлоатация. 

 

Котлета

 

Котлите, предлагани от PRITY, работят посредством твърдо гориво. Те са енергиен клас А и притежават висока енергийна ефективност. Изключително лесни са за обслужване и почистване. 

 

Камери 

 

Камерите на Prity се произвеждат в няколко основни направления, според характеристиките и визията си. 

Камерите за вграждане са широко разпространени, тъй като са предпочитани за монтаж при изграждане на камини в стени и зидове. 

Камерите PRITY Панорама са с интересен дизайн с голямо стъкло, което позволява да се наслаждавате на горящия огън. Различни по форма и модел са, което дава възможност да изберете най-подходящата за вас. 

Специалните горивни камери, както и горивните камери с вентилатор, притежават разчупен дизайн, който позволява да се впишат към различни видове интериор.

 

Пелетни камини 

 

Предпочитан начин за отопление на дома е на пелети. PRITY предлага варианти на сухи пелетни камини и пелетни камини с водна риза. Лесни за експлоатация и почистване, те са снабдени с управление, осигуряващо автоматизирано използване с висока ефективност. 

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие на продукти с марката PRITY

 

Parno.eu ви предлага голямо разнообразие от продукти на бранда PRITY - една от водещите български марки за отопление в България. PRITY е сред най-предпочитаните и използвани варианти за отопление на дома. При нас можете да закупите:

 

Котел на твърдо гориво

Котлите на твърдо гориво си остават ефективен вариант за отопление на дома, поради което се използват от голяма част от населението. Parno. eu предлага котли с различни мощности за нуждите на всеки дом.

 

Камера за вграждане без водна риза 

Parno.eu предлага модели камери за вграждане без водна риза с различни дизайни, които да съвпаднат с нуждите и изискванията ви, с висока ефективност, лесна експлоатация и почистване. 

 

Камина на твърдо гориво без водна риза

Камините на твърдо гориво без водна риза от PRITY са сред най-използваните отоплителни тела, когато няма изградена отоплителна система. Parno.eu ви предлага голямо разнообразие на дизайни и разновидности на камините. Високоефективни и със семпъл дизайн, те биха паснали чудесно независимо какъв е интериорът на дома ви. 

 

Камина на твърдо гориво с водна риза

Камините с водна риза са снабдени с клапа за регулиране тягата на комина и термошокова стъклокерамика. Идеални са за изграждане на ефективна отоплителна система за дома. Parno.eu предлага различни дизайни и размери, които да отговорят на нуждите ви за отопление. 

 

Пелетна камина PRITY с водна риза

Пелетните камини с водна риза на PRITY са предназначени за ефективно и равномерно отопление на дома. Могат да горят в непрекъснат автоматичен режим за разлика от обикновените уреди на твърдо гориво. 

 

Суха пелетна камина PRITY 

Сухите пелетни камини са алтернативно решение за отопление на дома. Високоефективни и с иновативен дизайн, пелетните камини стават все по-предпочитан вариант за отопление. 

 

Готварска печка PRITY с и без водна риза

Различни големини и дизайни на готварските печки с и без водна риза предлагат както възможности за отопление на дома, така и за готвене. Удобни и многофункционални, те са традиционно решение в дългосрочен план.

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага консултация с екип от специалисти, които ще ви помогнат в избора и ще дадат най-доброто решение за вашите нужди.

Когато поръчвате от нашия сайт, вие имате възможност да закупите стоките на изплащане. Получавате ги с бърза и сигурна доставка, както и с гаранция за качество от Parno.eu.

64

продукти

Продукти

Страница 1 от 6
«1 2 3 4 5 6»

Най-продавани