Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

82 лв. - 7560 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Производител

Производител

Материал

Височина

Ширина

Цвят

  • Черен
  • Бежов
  • Бордо

Анкета

Начало Марки

BISOLID

Филтри
BISOLID

BISOLID

 

Запознайте се с BiSolid

 

BiSolid, марка на ,,Екотерм Проект’’ ЕАД, е производител на отоплителни съоръжения. Бранда BiSolid се характеризира със своите изключително достъпни ценови предложения на пазара на котли за изгаряне на пелети и твърдо гориво. По-ниският ценови диапазон на продуктите на BiSolid, заедно с ефективността и качеството на продуктите им, ги прави най-доброто решение за клиенти, ориентирани към по-бюджетни решения. ...

Производството на фирмата включва широка гама от пелетни котли, дървесни пелети и чипс, пелетни камини, котли на дърва и пелети, както и комбинирани котли на дърва и пелети. Обхваща и голяма гама от горелки, както пелетни, така и изгарящи успешно прина - екологично гориво, което се получава от производството на зехтин. 

 

Продукти от BiSolid

 

Марката BiSolid предлага богата гама от продукти за отопление за домашни и промишлени нужди. Сред тях са:

 

Пелетни камини с водна риза и сухи пелетни камини

 

Пелетните камини с и без водна риза на BiSolid се характеризират с ниски нива на вредни емисии. Притежават система за електронен контрол, автоматично запалване и 5 степенна регулируема мощност на горене. Сертифицирани са по БДС EN 14785:2006. Комплектите, работещи посредством водна риза, притежават вградена помпа, вентилатор и разширителен съд. 

 

Циркулационни помпи

 

Те могат да се монтират както в нови, така и в съществуващи инсталации. Подходящи са за системи с постоянен или променлив дебит, където трябва да се оптимизира работата на помпата. 

 

Лири за баня

 

Притежават стилен и изчистен дизайн, който ги прави подходящи за всяко помещение, което искате да затоплите, а разнообразните им размери позволяват монтаж на различни височини и места. 

 

Помпи за отоплителни и климатични системи

 

Помпите са предназначени за системи за рециркулация на питейна вода и други подобни системи, използвани в промишлеността и строителството. Помпите могат да се използват и за битово потребление. 

 

Стоманени панелни радиатори

 

Изчистеният дизайн на панелните радиатори с марка BiSolid ги прави подходящи за всеки интериор. Ефикасният им топлообмен гарантира максимален комфорт за потребителите. 

 

Слънчеви колектори

 

Високоефективните слънчеви колектори осигуряват битова гореща вода или поддържат температурата на отоплителната инсталация. Произведени са при спазване на най-строгите стандарти за качество. 

 

Пелетна горелка

 

Пелетните горелки са с висока ефективност и са предназначени за монтаж към различни видове водогрейни котли. Притежават иновативна система за самопочистване без да се прекъсва горивният процес. 

 

Котли на твърдо гориво

 

Имат предно зареждане на твърдо гориво - дърва и въглища. Характеризират се с висока ефективност и дълъг експлоатационен период. Осигурено е лесно обслужване и поддръжка на котела. 

 

Пневматичен транспорт за пелети

 

Осигурява гъвкавост при определяне на мястото и разположението на котелното оборудване. Гъвкавите маркучи позволяват силоза да бъде отделен в съседно помещение или на удобно място за зареждане и обслужване. 

 

Parno.eu предлага продукти на марката BiSolid

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие от продуктовата гама на BiSolid. Сред тях са:

 

Суха пелетна камина BiSolid

 

Сухите пелетни камини с марка BiSolid се характеризират с ниски нива на вредни емисии и система за електронен контрол. Те са удобни и лесни за използване. Имат автоматично запалване и 6-степенна регулируема мощност на горене. 

 

Пелетна камина с водна риза BiSolid

 

Камините с водна риза от BiSolid са с вградени помпа, вентилатор, разширителен съд и термостат. Те са напълно автоматизирани и осигуряват равномерно разпределение на топлината по цялата система чрез различни отоплителни тела. 

 

Стоманена лира за баня

 

Отличават се с иновативен дизайн и високо качество. Разнообразието от размери позволява лирите за баня на BiSolid да бъдат монтирани във всяко помещение. Марката осигурява висока ефективност на този тип отоплителни тела, както и лесна поддръжка и почистване.

 

Стоманен котел на твърдо гориво BiSolid

 

Котлите на твърдо гориво BiSolid се предлагат в няколко продуктови линии. Всички те осигуряват ефективност при използване на суровините за горене. Това се извършва благодарение на стоманена, триходова конструкция на топлообменника, завършваща с два тръбни снопа. Предлагат се с различни мощности според нуждите на отопляемото пространство.

 

Чугунен котел на твърдо гориво BiSolid

 

Чугунените котли са разработени за отоплителни системи за нагряване на битова гореща вода. Имат по-висока ефективност в сравнение с другите алтернативни варианти, благодарение на триходовата конструкция на топлообменика. Предлагат се в различни варианти на мощност, според вашите нужди. 

 

Пелетен котел BiSolid

 

Те са подходящи за отопление на малки битови и фирмени обекти, както и за подгряване на битова гореща вода. Котлите се произвеждат с възможност за ляв и десен вариант за монтаж на горелката. Предлагат се в различни мощности, според нуждите и изискванията ви относно отопляемата площ. 

 

Тубусна пелетна горелка BiSolid

 

Горелките са с пълно механично самопочистване. Предназначени са за монтиране на различни видове водогрейни котли. Осъществяват екологично горене и висока ефективност.

 

Пелетна горелка с ръчно почистване

 

Горелките от тази продуктова линия са напълно автоматизирани. Това включва запалването, следенето на пламъка и продухването на горивната камера. Имат възможност и за изгаряне на нискокачествени пелети с високо пепелно съдържание. Работят в изключително тих режим и имат ниски нива на консумация на ел. енергия. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu ви предлага консултация с нашите висококвалифицирани специалисти, които да ви съдействат, за да получите най-правилните съвети и отговори на вашите въпроси. 

Предлагаме ви бърза и сигурна доставка на избраните продукти. Предвидили сме и опция за закупуване на изплащане, за да улесним вашата покупка. Поръчайте сега!

75

продукти

Продукти

Страница 1 от 7
«1 2 3 4 5 6 7»

Най-продавани