Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

2947 лв. - 37800 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Котли за парно Пелетни котли

Пелетни котли

Цените на петрола и изкопаемите горива непрекъснато нарастват. Това кара все повече хора да търсят алтернативни начини за отопление на домовете си, които са по-изгодни и евтини. ...

Един от вариантите, които набират популярност, е инвестицията в котли на пелети.

Отоплителите на дървена биомаса са ново и модерно решение, което е все по-предпочитано пред конвенционалните методи за отопление на ток и дърва. Пелетните модели струват по-малко от повечето алтернативни видове на пазара, което ги прави икономически ефективни средства за отопление на Вашия дом. Те са страхотна алтернатива на газовите, комбинираните и печки на твърдо гориво. Освен това, изгарянето на биомаса е и по-доброто решение на фона на проблемната екологична ситуация днес със замърсяването на въздуха.

Котли на пелети от Parno.eu

От възможностите, които осигуряват котлите на пелети се възползват все повече домакинства. Ето защо интересът към предлаганите в Parno.eu продукти е все по-голям. В магазина ни ще избирате от разнообразна гама пелетни отоплители. Доверете се на продуктите от водещи марки, които предлагаме.

Всички предлагани продукти в категорията залагат на висока ефективност при работата си. В зависимост от избора, който ще направите, някои варианти предлагат сред функционалностите си и самопочистваща се горелка. Тези, а и много други удобства, с които са снабдени продуктите, предлагани в магазина на Parno.eu, улесняват максимално потребителя.

Нашите пелетни горелки могат да функционират с различни видове пелети безпроблемно. Този алтернативен вариант, от който можете да се възползвате за отопление, осигурява ефективен топлинен комфорт. Работата с пелетните отоплители е изключително лесна. При горенето се образува изключително малък остатък от пепел. Също така те не отделя черен дим в атмосферата, както при изгарянето на дърва.

Най-добрите котли на пелети

Пелетните котли са най-добри за употреба в системите за локално парно по ред причини:

  1. Дървесните пелети са съставени от остатъци от дървен материал и са икономически конкурентни на други горива. Цената им е стабилна, тъй като не зависят от екзогенни фактори като изкопаеми горива.
  2. Малките размери на тези гранули позволява подаване чрез автоматизирана система. Лесно се съхраняват и произвеждат минимално количество пепел.
  3. Нисковъглеродна отоплителна система, която не произвежда емисии на въглероден диоксид, и не вреди на околната среда. Количеството на въглеродния диоксид, отделено по време на процеса на изгаряне, е еквивалентно на количеството, абсорбирано по време на растежа на дърветата.
  4. Те са енергийно ефективни, изискват минимална поддръжка, а повечето модели включват самопочистваща се система.

Пелетни котли на добра цена

Ние сме подходящият за Вас магазин, от където да се сдобиете с нов котел на пелети на достъпна цена.

Купете от нас оборудване за отоплителната система на дома си, за да получите по-ефективно отопление. Разгледайте продуктите на Parno.eu в тази категорията и изберете. Продуктовата гама се простира от нисък до висок клас пелетни котли – от продукти на най-ниска цена до по-модерни и автоматизирани модели. Независимо на какъв вариант ще се спрете, то функционалността и ефективността му е гарантирана от производителя.

В Parno.eu ще откриете предложения в голям дизапзон на цена от 2 000 до 13 000 лева. Те са предназначени както за отопление на къщи с различна големина, така и за битови, офисни или по-големи индустриални помещения.

Филтри
«1 2 3 4 5 6»
Page 1 of 6
«1 2 3 4 5 6»

            Най-продавани