Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

78 лв. - 383 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Термостати за камина

Термостати за камина

След монтирането на отоплително тяло (пелетна камина или пелетен котел), последващата основна стъпка при изграждането на отоплителна система в едно жилище, е поставянето на стаен термостат. Ролята на всеки стаен термостат за пелетна камина или котел е да проследява и да реагира при промяна на температурата в помещението. Целта е да се поддържа предварително зададената от вас желана температура, затова и при изменения в температурата, термостатът може да включва или изключва отоплителната/охладителната система.   ...

 

В онлайн магазина на Parno EU ще откриете богато разнообразие от различни модели стайни термостати, различаващи се според основните си характеристики, големината си и не на последно място - според цената. Разгледайте нашите предложения и изберете правилния стаен термостат за пелетна камина, спрямо вашите собствени нужди.


Защо да купите термостат за пелетна камина от Parno EU


В Parno EU ще откриете разнообразие от стайни термостати с модул за котли и камини, които ви позволяват да създавате свой собствен режим за работа на отоплителната или охладителната система спрямо вашите лични нужди. Можете да задавате по-ниски температури през часовете, в които няма да сте на място и съответно няма да се нуждаете от силно отопление. Дори и нощно време да решите да намалите градусите, за да пестите енергия, можете да настроите термостата автоматично да увеличава температурата в определен от вас час, за да ви е топло, когато се събудите. Това допълнително ще повиши икономичността и ще намали използването на енергия. 


Предимствата на термостатите за камина


Въпреки че основната идея на всички термостати е една и съща - поддръжка и регулация на температурата, моделите се различават по това какви допълнителни характеристики притежават. Затова и на пазара съществуват множество модели, представители на различни марки, термостати - безжични, с кабел, с възможност за управление от разстояние, смарт термостат и т.н. Това от своя страна води до разнообразие в ценообразуването. 

 

Все повече от нашите клиенти предпочитат да заложат на безжичен стаен термостат за пелетна камина. Удобствата, които т.нар. интелигентни термостати предоставят, не са за пренебрегване. Те позволяват контролирането на температурата на жилището от всяка точка на света с помощта на мобилно приложение. Това ги прави и подходящи при жилища, отдавани под наем - сервизните настройки са защитени с PIN код и имате възможност да определяте минималните и максималните граници на температурата, които потребителят да настрои. В зависимост от модела и марката на термостата, можете да го настройвате и програмирате как бихте желали да работи за седмица напред. 


Цени на термостатите за камина


В Parno EU ще откриете разнообразие от термостати на достъпни цени. Инвестицията в термостат за пелетна камина е напълно оправдана, защото ще намали сметките ви за електрозахранване значително. При нас можете да закупите термостати за камина по свой избор дори и на изплащане. Поръчките може да извършите онлайн, с или без регистрация, а ние ще се погрижим за останалото. 

 

Въпроси и отговори

Без термостат на пелетната камина не е възможно да се регулира и поддържа температурата на помещението до желаните градуси.

  • Мога ли да закупя стаен термостат за пелетна камина на Parno.eu?

В Parno.eu ще откриете голямо разнообразие от стайни термостати и термостати за пелетна камина, както и термостати за котли.

  • Какви марки термостати се предлагат на Parno.eu?

Предлагаме термостати на марките Salus и Greenecotherm.

  • На достъпни цени ли са предлаганите от Parno.eu термостати?

Постарали сме се в онлайн каталога ни да има продукти на достъпни цени, затова предлагаме термостати от 60 лв до 280 лв.

  • Предлага ли се безжичен стаен термостат за пелетна камина на Parno.eu?

Да, в нашия онлайн каталог може да откриете безжичен термостат за пелетна камина.

  • Какви са предимствата на термостатите с  възможност за управление от разстояние?

Огромно предимство е контролът на термостата от всяка точка на света чрез мобилно приложение. Подходящ е за жилище, което отдавате под наем – може да защитите настройките си с PIN код и да го настройвате за седмица напред. Така задавате минимални и максимални граници на температура, които сами избирате.

 

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

    Най-продавани