Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1026 лв. - 1891 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Соларни Системи Вакуумно тръбни колектори

Вакуумно тръбни колектори

Вакуумно тръбните колектори представляват две концентрично разположени стъклени тръби, като между тях има вакуум. Материалите на повърхността на самата тръба позволяват максималната абсорбция на слънчевите лъчи, което от своя страна води до висок коефициент на полезното действие (КПД). Този вид слънчеви колектори представляват един доста ефективен и икономичен начин за всяко домакинство да се сдобие с гореща вода. Широко разпространени и предпочитани, вакуумните тръбни колекторни системи са рентабилно решение за всяка соларна инсталация. ...


Защо да купите вакуумно тръбни колектори от Parno EU


В Parno EU ще намерите вакуумни колектори, които позволяват максималното улавяне на слънчевата радиация, благодарение на технологията Heat Pipe. Те се отличават с високата си ефективност, подобрени топлинно-абсорбиращи качества, ниски топлинни загуби и устойчивост при сурови климатични условия от порядъка на силен вятър, сняг, насъбиране на прах или градушка. Някои характерни черти на вакуумните тръбните колектори, които ние предлагаме, са преди всичко некорозиращите, устойчиви материали, от които са изработени, дългият експлоатационен живот и естетичния дизайн, благодарение на който дома ви определено ще успее да се отличи сред останалите. Parno EU ви гарантира безкомпромисно качество и по отношение на здравината и устойчивостта на вакуумно тръбните колектори, които предлага. Технологията за разработване на тези системи, включва високоефективна изолация, лесно транспортиране, бърз монтаж върху всякакви видове покриви и фасади и улеснена последваща поддръжка.


Предимствата на вакуумно тръбните колектори


Тръбите, използвани за направата тези колектори, са  топлопроводими, устойчиви на твърде високи или твърде ниски температури и се състоят от надеждно покритие, което абсорбира светлината достатъчно добре. Това е неоспорим плюс към цялостната концепция на тези системи, тъй като те работят безотказно и безупречно, дори когато навън вали или е облачно. Възможно е, ако времето е силно ветровито или са налични доста понижени температури, колекторите да имат леко занижена производителност, но това по никакъв начин не означава, че те не си вършат също толкова качествено работата, както при изцяло слънчево време. Благодарение на формата, ефективността, добрата изолация и високо технологичните характеристики, вакуумните тръби могат да уловят по-голямата част от слънчевите лъчи от сутринта до късния следобед. Предназначени за всякакви термични приложения, тези колекторни тръби усвояват голям спектър от светлина, постигайки изключително задоволителни резултати, достатъчни за пълния комфорт и потребност на едно домакинство.


Цени на вакуумно тръбни колектори


Като скъпа, но оправдана инвестиция, вакуумно тръбните колектори ще ви служат вярно в продължение на години. За тези видове системи е характерна пълна възвръщаемост на вложените средства, под формата на безкомпромисно качество и безспорни топлинни резултати. Освен това, благодарение на ефикасните икономични функции на тези  колектори, месечната ви сметка за ток ще се редуцира значително, като по този начин ще вложите за да спестите. Това инвестиране е еднократно, но ползите от последващата му употреба са дългосрочни, надеждни и трайни. Затова, ние, от Parno EU обръщаме специално внимание на стоките, които предлагаме, ползите от на тяхното потребление в дългосрочен план, първокласната изработка, естетичният дизайн, здравината и надеждността на материалите и най-важното - инвестицията в бъдещето. При нас всичко е изгодно! Ние съчетаваме в едно очакваното качество, високите критерии и оправданата цена. Не се колебайте, а разгледайте предложенията ни за вакуумно тръбни колектори още днес и направете своя избор, съобразен с нуждите и бюджета ви!

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани