Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

2370 лв. - 8519 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Цвят

 • Черен
 • Бял
 • Бежов
 • Бордо
 • Лебедово бяло
 • Кафе кафяво
 • Антрацитно сиво
 • Капучино
 • Борово зелено

Анкета

Начало Камини и Печки Пелетни камини Пелетни камини с водна риза

Пелетни камини с водна риза

Пелетните камини с водна риза са чудесна инвестиция и алтернатива на отоплението с електричество и други отоплителни уреди на твърдо гориво. Те са предпочитан вариант пред другите видове пелетни камини (топловъздушни), когато става дума за отопление на помещение или цяло жилище, което ще се използва всекидневно.

Какво трябва да знаете когато планирате покупка на пелетна камина с водна риза?

Има някои важни въпроси, на които трябва да си отговорим преди да избираме сред множеството пелетни камини с водна риза:

 1. С какъв бюджет разполагаме?
 2. Предвидена ли е в бюджета сума за монтаж?
 3. Проучили ли сме от къде можем да се снабдим с качествени пелети?
 4. Имаме ли подходящо място за съхранение на пелетите?
 5. Колко на брой помещения ще отопляваме и с каква големина?
 6. Какъв е размерът на мястото, което е предвидено за монтаж?
 7. Имаме ли изисквания за дизайна и външния вид на отоплителната инсталация?

Това са само част от въпросите. Трябва да имате предвид, че по време на избора ви между различните модели пелетни камини с водна риза ще възникнат още. Експертите на Parno.eu са на разположение, за да  ви консултират и да разсеят всички съмнения, че това е мястото, от където трябва да купите вашия нов уред и всичко останало за отоплителната инсталация, за да си осигурите максимален комфорт през студените зимни месеци.

Ние в Parno.eu знаем, че покупката и инсталацията на пелетни камини с водна риза е скъпа инвестиция и именно заради това сме се постарали да предоставим голям избор на страхотни модели в нашия онлайн каталог. Имаме разнообразни предложения на някои от най-добрите производители в бранша като BURNiT, GREYKO, Biosolid и други.

Каква е цената на пелетните камини с водна риза, които Parno.eu предлага?

Ценовите категории варират от 2200 до малко над 5800 лева, като всеки модел притежава уникални характеристики, за да отговори на потребностите на нашите клиенти, колкото и специфични да са те. Предлагаме опция и за покупка на изплащане.

В нашия онлайн каталог може да намерите и модели с до 6% отстъпка от цената (спестявате между 130 и 350 лева, в зависимост от моделите пелетни камини с водна риза). Имаме и предложения с безплатна доставка до вашия дом.

За всички, които се колебаят, сме предвидили удобната секция “Най-продавани”, в която можете да разгледате топ предпочитанията на нашите доволни клиенти като референция за вашия избор.

Още нещо за покупката на пелетна камина с водна риза

Ако сте решили да отоплявате дома си с пелетна камина и имате затруднения в избора си, не се колебайте да ни потърсите за съвет или консултация. Четенето на мнения по форуми и информирането от източници в интернет е полезно, но винаги е най-добре да питате специалистите. Често потребители, които не са спазвали инструкциите за експлоатация могат да оставят подвеждащи коментари.

Водещ фактор при избора освен бюджетът, с който разполагате, е и големината на помещението/жилището, което искат да се отоплява. На база на това можем да предложим различни варианти и модели с различна отоплителна мощност, които да бъдат достатъчно ефективни и да отговорят на вашите изисквания. Не е рентабилно да инвестирате средства в уред с по-голяма мощност за помещение, което може да бъде добре отоплено и от такъв с по-малка. И обратното - не искате да се окажете в ситуацията, в която имате големи помещения и сте избрали камина с недостатъчна отоплителна мощност.

Отговорът на всички ваши колебания и желания има едно име - parno.eu!

Ние сме специалисти с години опит в бранша. Нашият екип се състои от професионалисти, които ще ви дадат правилната препоръка и съвет за вашата покупка. А в богата ни селекция от висококачествени модели на пелетни камини с водна риза от топ производители гарантирано ще откриете вашия модел.

Филтри

      Най-продавани