Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

2370 лв. - 7099 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Цвят

 • Черен
 • Бял
 • Бежов
 • Бордо
 • Слонова кост
 • Лебедово бяло
 • Кафе кафяво
 • Антрацитно сиво
 • Капучино
 • Борово зелено

Анкета

Начало Камини и Печки Пелетни камини Пелетни камини с водна риза

Пелетни камини с водна риза

Пелетните камини с водна риза са чудесна инвестиция и алтернатива на отоплението с електричество и други отоплителни уреди на твърдо гориво. ...

Самите те са предпочитани пред другите видове (топловъздушни), когато става дума за отопление на помещение или цяло жилище, което ще се използва всекидневно.

Има някои важни въпроси, на които трябва да си отговорим преди да избираме сред множеството пелетни камини с водна риза:

 1. С какъв бюджет разполагаме?
 2. Предвидена ли е в бюджета сума за монтаж?
 3. Проучили ли сме от къде можем да се заредим с пелети и какви видове?
 4. Имаме ли подходящ план за съхранение на пелетите?
 5. Колко на брой помещения ще отоплява и с каква големина?
 6. Какъв е размерът на мястото, което е предвидено за монтаж?
 7. Имате ли изисквания относно дизайна и външния вид на отоплителната инсталация?

Това са основните седем въпроса, като трябва да имате предвид, че по време на избора ви между различните пелетни камини с водна риза ще изникнат още повече неща, за които трябва да мислите.

Ние в Parno.eu знаем, че покупката и инсталацията на пелетни камини с водна риза е скъпа инвестиция и именно заради това сме се постарали да предоставим голям избор на страхотни модели в нашия онлайн каталог.

Имаме разнообразни предложения на някои от най-добрите производители в бранша като BURNiT, GREYKO, Biosolid и други.

Ценовите категории варират от 2200 до малко над 5800 лева, като всеки модел притежава уникални характеристики, за да отговори на потребностите на нашите клиенти, колкото и специфични да са те. Предлагаме опция и за покупка на изплащане.

В нашия онлайн каталог може да намерите и модели с до 6% отстъпка от цената (спестявате между 130 и 350 лева, в зависимост от моделите пелетни камини с водна риза). Имаме и предложения с безплатна доставка до вашия дом. За всички, които се колебаят сме предвидили удобната секция “Най-продавани”, в която можете да разгледате топ предпочитанията на нашите доволни клиенти като референция за вашия избор.

Ако сте решили да преминете на подобен тип отоплителен уред и имате затруднения в избора си, не се притеснявайте да ни потърсите за съвет или консултация. Четенето по форуми и самоинформирането е полезно нещо, но винаги е най-добре да питате специалистите. Често потребители, които не са спазвали инструкциите за експлоатация на пелетни камини с водна риза могат да оставят подвеждащи коментари.

Водещото нещо винаги е бюджетът, с който разполагате и големината на помещението/жилището, което искат да се отоплява. На база на това можем да предложим различни варианти и модели с различна отоплителна мощност, които да бъдат достатъчни за вашите изисквания.

Например, не е рентабилно да инвестирате средства в уред с по-голяма мощност за помещение, което може да бъде добре отоплено и от такава с по-малка. И обратното - не искате да се окажете в ситуацията, в която имате големи помещения и сте избрали продукт с недостатъчна отоплителна мощ.

Отговорът на всички ваши тревоги и желания има едно име - parno.eu!

Ние сме специалисти с години опит в бранша. Нашият екип се състои от хора с опит, които ще ви дадат правилната препоръка и съвет за вашата покупка. А в богата ни селекция от висококачествени модели на пелетни камини с водна риза от топ производители има за всекиго по нещо.

Филтри
«1 2 3 4 5 6»
Страница 1 от 6
«1 2 3 4 5 6»