Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

253 лв. - 703 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Марки

Grundfos

Филтри
Grundfos

Grundfos

Запознайте се с Grundfos

 

Grundfos е компания, чиято история започва през 1945 година в малкото градче Берингбро, Дания. Фирмата е създадена след края на Втората световна война от датския инженер Пол Дю Йенсен и специализира в производството на водни помпи. 

 

Компанията се е превърнала във водещ производител на водни помпи в света, осигурявайки работа на над повече от 19 000 служители, а към днешна дата притежава заводи в цяла Европа, САЩ, Мексико, Южна Корея и др....

 

Освен помпи Grundfos предлага и цялостни решения в областта на отоплението, климатизацията, водоснабдяването, пречистване на отпадъчни води.

 

Фирмата се занимава още с производството на потопяеми и сухи електрически двигатели, както и със системи за управление и защита на помпени агрегати и системи. 

 

Продукти от Grundfos

 

Датският бранд разполага с широка гама от продукти, които са изработени така, че да отговарят на изискванията на клиентите. При тях може да откриете както помпи за дома, така и за вашите индустриални нужни. В портфолиото на Grundfos влизат:

 

  • Помпи - те имат различен вид, дизайн и конструкция, а изборът им трябва да бъде съобразен с работата, която ще вършат. Grundfos предлагат още мотори, контролери и др. 

 

  • Разбъркващи устройства - това са многогабаритни миксери и едрогабаритни флоумейкъри, предназначени за фабрично изработени помпени станции и басейни. 

 

  • Соларни модули - те предоставят гъвкавост и надеждност за електрозахранване без последващи разходи за енергия. 

 

  • Аксесоари за  дозиращи помпи, измервания и управления, миксери и флоумейкър, механични и електрически. 

 

  • Grundfos предлага широка гама от системи и сензори, които осигуряват данните, необходими за оптимизация на тяхната работа. Тук влизат помпена, подемна, противопожарна и система за дезинфекция. 

 

Parno.eu предлага продукти с марката Grundfos

 

Parno.eu разпространява разнообразие от изделия на компанията. Те се характеризират със своята компактност, устойчивост и ефективност.

 

Циркулационни помпи

 

Тези помпи имат вградена двупосочна комуникация, която позволява обмен на информация между вашия смартфон и помпата. Цялата отоплителна система може да бъде балансирана благодарение на приложението GO Balance, което ви позволява да изчислите необходимия дебит в радиаторите и системата за подово отопление. Помпите притежават компактен дизайн, лесни са за настройка и най-важното - имат ниско потребление на енергия. В сайта ни можете да намерите различни циркулационни помпи от Grundfos, според вашите нужди и предпочитания.

 

Кондензен газов котел

 

Котлите предлагат всичко за модерните нужди на стенните кондензни котли, които работят с природен газ и пропан бутан. Благодарение на своя корпус и компактни размери ви дават многобройни възможности за монтаж. материалите, от които са изработени, са здрави и дълготрайни. Котлите притежават опростен потребителски интерфейс и могат да се управляват дистанционно. За възможно най-добро използване на енергията, разчитат на своя висок коефициент на полезно действие до 109% (Hi) / 98% (Hs). 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага разнообразие от продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Ако се колебаете в избора си, екип от специалисти ще отговори на всички ваши въпроси, за да вземете най-подходящото за нуждите си решение. Предвидили сме опция за закупуване на избраните от вас артикули на изплащане, за да улесним покупката ви максимално. 

12

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани