Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

85 лв. - 383 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Марки

Salus

Филтри
Salus

Salus

Запознайте се със Salus

 

Salus е част от Computime Group Limited и е водеща марка за индустриална автоматизация и системи за управление. Salus предлага модерни решения за управление на топлинна и възобновяема енергия за клиенти от различни индустрии. От 1974 г. компанията обслужва клиенти от търговския, промишления и потребителския сектор на пазарите в Азия, Северна Америка и Европа. Тя бързо се превръща в световен лидер в областта на системите за автоматизация и контрол....

Salus е известна и със своите изследователски проекти в областта на електронните технологии за управление. Тя непрекъснато разработва нови продукти и технологии, за да отговоря на променящите се изисквания на индустрията. Компанията предлага и услуги за обучение и поддръжка, както и индивидуални инженерни и проектантски услуги на своите клиенти.

 

Продукти от Salus

 

Salus е лидер в областта на отоплението и управлението на енергията. Тяхната широка гама от продукти е предназначена да помага на хората да увеличат максимално своя комфорт. Компанията помага за редуциране потреблението на енергия и понижаване на сметките на клиентите си за комунални услуги.


Широкото продуктово портфолио на компанията включва промишлени системи за управление, сензори, системи Smart Home, подово отопление, радиаторно отопление, електрическо отопление, контрол на котел и контрол на помпа, времеви програми, контролери за соларни колектори и други.

 

 Parno.eu предлага продукти с марката Salus

 

На Parno.eu може да откриете термостати на бранда, които позволяват контролиране на отоплението и охлаждането от всяко устройство. Чрез приложението потребителите могат също така да получат достъп до подробни отчети за потреблението на енергия и да зададат персонализирани настройки за по-добра енергийна ефективност.

 

Термостатите на Salus разполагат с широк набор от възможности за програмиране и възможност за дистанционно управление от приложение на смартфон. Имат интуитивен и лесен за използване интерфейс, който позволява бързо и лесно да се регулира температурата в помещението. Термостатите могат да бъдат програмирани да се включват и изключват в определени часове на деня или седмицата и могат да се използват за задаване на различни температури за различните стаи.

 

Термостатите Salus имат и редица други функции, предназначени да направят живота по-лесен и по-комфортен. Те са създадени да бъдат енергийно ефективни, което спомага за намаляване на разходите за енергия. Те имат и вградени сензори, които могат да определят качеството на въздуха и нивата на влажност в дома.

 

Като цяло термостатите Salus са отличен избор за всеки, който търси лесен за използване, удобен и енергийно ефективен термостат. С интуитивен интерфейс, енергоспестяващи функции, дистанционно управление и съвместимост на някои модели с гласови асистенти, термостатите на Salus са идеалният избор за модерни жилища.

 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие от продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Екип от специалисти ще се погрижи за вас, като отговори на въпросите ви, за да вземете най-подходящото решение. 


Предвидили сме опция за закупуване на избраните артикули на изплащане, за да улесним максимално покупката ви. Може да пазарувате от Parno.eu с бърза поръчка, без да правите регистрация в сайта ни. 


Доверете се на качеството, което Parno.eu предлага, както и на бързата и сигурна доставка. Поръчайте сега!

 

11

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани