Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1050 лв. - 2800 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Камини и Печки Готварски печки Готварски печки с водна риза

Готварски печки с водна риза

Готварските печки с водна риза продължават да са с широко приложение у нас. Приготвянето на храна на огън спестява разходи за електроенергия и се осъществява по екологичен начин, тъй като дървесината е възобновяем ресурс. Огънят създава топлина и уют в кухнята, където превръщате в реалност вашите кулинарни фантазии. Освен че приготвяте храната във фурната или на плота с котлони, докато огънят бумти, вие може да отоплявате помещенията в цялата къща.

...


При избор на готварска печка с водна риза може да отоплявате целия дом, посредством тръби и радиатори. Parno EU предлага възможност да изберете вашата готварска печка с водна риза, според функционалността, желаните форма и размери, с изчистен дизайн, като ви предоставя модели от Prity и Alfa Term.


Защо да купите готварска печка с водна риза от Parno EU


Готварските печки с водна риза създават неповторима атмосфера и уют в дома. Кухнята или трапезарията, в която се намират, се превръща в притегателен център за цялото семейство, с живия огън, който бумти. За домакинята е удоволствие да готви, ползвайки готварски печки с водна риза, за да изненада фамилията със своите специалитети. 


Освен готвенето по вековна технология - чрез дърва, готварската печка с водна риза отоплява и помещението, в което е инсталирана. Parno EU предлага модели на Alfa Term, които осигуряват и етажно отопление. С така направените разходи за такъв тип готварска печка с водна риза, вие получавате две в едно - готвите и отоплявате целия дом! 


Структурата на този отоплителен и готварски уред е опростена - има горивна камера, фурна и плот с котлони. Преди да изберете конкретната готварска печка с водна риза, следва да изберете къде да я позиционирате спрямо изхода към комина. Това е особено важно, тъй като ще се определи размерът и разположението ѝ.


Предимствата на готварските печки с водна риза


Предимствата на готварските печки с водна риза са много:

 

  • Готвите екологично - чрез възобновяем източник на енергия - дървесина.
  • Спестявате разход за електроенергия и сметките ви за ток са ниски.
  • Храната, приготвена на огън, е винаги по-вкусна и здравословна.
  • Отоплявате както кухнята, така и целия дом, посредством една инсталация.
  • И не на последно място - получавате неповторима топлина и домашен уют, които само живият огън може да създаде.


Цени на готварски печки с водна риза


Parno EU работи с водещи производители на отоплителни уреди на твърдо гориво. В нашите магазини ви предлагаме готварски печки с водна риза, произведени от Prity и Alfa Term, като имаме решение за всеки джоб. Цените варират според моделите и тяхната функционалност- дали отопляват едно помещение или целия дом, както и според размера и дизайна.


Всички наши продукти могат да бъдат закупени и на изплащане по схеми, удобни за клиента, като кандидатстването става бързо и удобно през нашия сайт. Инвестицията за печка с водна риза винаги е рентабилна и възвръщаема.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани