Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

0 лв. - 7670 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Производител

Анкета

Начало Котли за парно Газови котли

Газови котли

Те са основна част от системите за централно отопление, които непрекъснато загряват водата. Загрятата вода циркулира в имота Ви през тръби и радиатори. ...

Тя се използва за отопление, или се насочва към мивки и душове, или се съхранява в резервоар за бъдеща употреба.

Газовите котли се захранват от газопреносната мрежа или посредством втечнен пропан-бутан в бутилка, която се намира в дома Ви. След това този газ се изгаря в горивната камера и затопля водата до около 70 °C чрез топлообменник.

Моделите могат да бъдат програмирани да се включват в точно определено време на денонощието. Това гарантира, че никога няма да отоплявате безсмислено дома си, когато в него няма никой.

Газови котли от Parno.eu

Купете газови котли от Parno.eu за изграждането на отоплителна система в дома си или пък за смяна на амортизираните компоненти. Направете една сериозна инвестиция, която ще Ви се отплати многократно с времето. Предлаганите модели са приложими към отоплителната система на жилището Ви или по-големи индустриални помещения. Сред разнообразието от функционалности ще откриете такива, предлагащи възможността за свързване към бойлер например.

Осигурете си максимална ефективност при отопление с природен газ или пропан бутан, пазарувайки от Parno.eu. Продуктите са с модерен корпус и компактен дизайн за успешното им монтиране във всяко помещение. Изработката е от материали осигуряващи дълготрайна работа, благодарение на високото им качество – медни тръби, алуминиев-силициев топлообменник, неръждаема стомана. Моделите отговарят на всички стандарти за безопасност и се предлагат с инсталирани предпазни клапани, кондензен сифон, разширителен съд и други.

Двуконтурни газови котли

Двуконтурният газов котел е топлотехническо устройство с два топлообменника. Единият от които е предназначен за отопление на помещението, а другият е предназначен за захранване с топла вода. Да се инсталира подобно оборудване в частните жилища е много по-изгодно, спрямо високите разходи за централизирано отопление и водоснабдяване. То не само ще осигури комфортна топлина през студения сезон, но и ще подсигури непрекъснато подаване на топла вода.

Предимствата, които ще получите като потребител са много, въпреки първоначалните разходи и времето за монтаж. Известните световни марки, привличащи клиенти, благодарение на високото качество, ефективността и надеждността на продуктите са:

  1. VIESSMANN. Немският производител доставя оборудване със затворена или отворена горивна камера;
  2. IMMERGAS. Моделите на италианския производител са много компактни.

Кондензен газов котел

Два са основните варианта, които съществуват - кондензни и некондензни.

Кондензните модели концентрира водни пари, произведени в процеса на отопление, и използват отпадъчна топлина за предварително загряване на входящата студена вода. Те са изключително енергийно ефективни, защото могат да осигурят достатъчно топлина, докато работят при по-ниски температури.

Некондензните работят при по-високи температури, а част от топлината се губи. Некондензиращите модели имат ефективност от 80% до 88%, докато кондензните имат ефективност по-голяма от 88%.

Газови котли на изгодна цена

Една от често срещаните алтернативи за отопление все още е тази на газ. Много от домакинствата, а и индустриите, залагат на него поради ефективността и изгодната цена.

Доверете се на газови котли от водещи марка, предлагани в Parno.eu на конкурентни цени. В зависимост от избора, който ще направите, сред функционалностите на моделите са:

  1. Контролер за управление на температурата;
  2. Интернет връзка чрез браузър или приложение за смартфон;
  3. Онлайн контрол и наблюдение за бърз достъп по всяко време, с цел осигуряване на по-доброто обслужване.

Предлаганите уреди са предназначени за ефективно отопление, както на къщи с различна големина, така и на по-големи индустриални обекти.

Филтри
«1 2 3 4»
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»