Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

0 лв. - 1427 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Марки

Rehau

Филтри
Rehau

Rehau

Запознайте се с REHAU

Брандът REHAU е разпознаваем в световен мащаб, като името се свързва с водещ лидер в областта на строителството, автомобилостроенето и индустрията. Компанията оперира в над 170 места по света и наброява около 20 000 служители. Символ е на непрекъснат растеж с помощта на иновативната си сила и компетентност в технологичните решения за повърхности и разработването на системи и материали. ...

Производството на компанията е свързано с използване на възобновяеми енергийни източници за ефективно строителство и управление на водите, като по този начин допринася за екологичните и икономически предизвикателства на бъдещето. 

Продукти от REHAU

REHAU предлага съвременни и иновативни решения както за дома, така и за индустрията. Ето и кои са основните сегменти, които REHAU покрива:

Прозорци

REHAU предлага модерни варианти на прозорци и врати, които осигуряват чист въздух дори когато са затворени. 

Подово отопление

REHAU залагат на възможностите, които подовото отопление осигурява. Домът ви става по-просторен, когато не отнемате от пространството му с отоплителни уреди. 

Водопровод за питейна вода

REHAU комбинира ефективна система с иновативни материали, които осигуряват хигиена, безопасност и качество на водата в дома ви, при това с много по-нисък разход на енергия. Новите фитинги, използвани в системите, ви гарантират напълно безоловна вода. 

Жилищна вентилация

Иновативните системи, предлагани от REHAU, осигуряват свеж въздух в дома дори и при затворени прозорци. Това се извършва благодарение на интегрирана система за вентилация и филтриране. 

Контрол на температурата

Стайните регулатори от REHAU осигуряват контрол на температурата индивидуално за всяка стая. Работят посредством ръчно и автоматично регулиране.

Контролер за водопровода

Той действа в посока намаляване на щетите, нанесени от водата по водопровода. Те са свързани със спукване на тръби, дефектни връзки на перални и недобре уплътнени арматури. 

Сградно строителство

Сградното строителство, подпомагано от REHAU, е ориентирано към осигуряване на рентабилно отопление, вентилация и охлаждане. В съчетание с това REHAU се грижи и за санитарните инсталации, вратите и прозорците в сградата. 

Инфраструктурно строителство

REHAU осигурява продукти за топлоснабдяване, характеризиращи се с икономичност, сигурност и ефективност. 

Индустриално строителство

REHAU осигурява за нуждите на строителството индустриални системи. Те представляват иновативни решения за въздух под налягане, охлаждаща вода, химикали и индустриално отопление. 

Parno.eu предлага продукти с марката REHAU

От Parno.eu може да закупите консумативи за изграждане на подово отопление. Използвайки тръбите, по които тече топла вода, с неповторимото си качество и плътност Системите на REHAU осигуряват равномерно затопляне на повърхностите без загуби на енергия. 

Защо да поръчате от Parno.eu

Parno.eu предлага разнообразие от продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Ако се колебаете в избора си, екип от специалисти ще отговори на всички ваши въпроси, за да вземете най-подходящото за нуждите си решение. Предвидили сме опция за закупуване на избраните от вас артикули на изплащане, за да улесним покупката ви максимално. 


Доверете се на бърза и сигурна поръчка от Parno.eu. Поръчайте сега!

43

продукти

Продукти

Страница 1 от 4
«1 2 3 4»

Най-продавани