Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

25 лв. - 147 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Модел на радиатори

Височина

Анкета

Начало Марки

Radiatori 2000

Филтри
Radiatori 2000

Radiatori 2000

 

Запознайте се с Radiatori 2000

 

Radiatori 2000 SpA е италианска компания, специализираща в производството на отоплителни и водопроводни системи. Тя навлиза динамично в света на отлетителните и екструдирани алуминиеви радиатори. Името ѝ се нарежда сред първите в бранша по отношение на иновации, качество и надеждност....

Radiatori 2000 SpA е една от водещите фирми на пазара, използващи автоматизирани системи и машини. Производстводственият процес се отличава с оборудване от две 80-тонни пещи за топене на суровини, както и с 10 от най-съвременните преси и опаковъчни линии. Продукцията на компанията изпъква пред останалите със своите елегантни линии, съчетани с характеристиките на енергийно ефективни отоплителни уреди.

 

Алуминиеви радиатори за парно от Radiatori 2000 SpA

 

Алуминиевите радиатори на компанията Radiatori Spa, които може да откриете на българския пазар, са сегментирани в няколко продуктови линии - Helyos, Kaldo и Kalis.

 

Алуминиеви радиатори Helyos

 

Алуминиевите радиатори Helyos представляват глидери от лят алуминий със стандартна ширина и дълбочина. За да се получи нужният размер, глидерите се свързват помежду си. Те имат значителни предимства пред стоманените панелни радиатори, тъй като отдават топлина по-бързо заради конструкционния материал, от който са направени. Не корозират, което допълнително удължава експлоатационния им период.

Предимство е и техният естетичен и модерен дизайн със закръглени форми, който пасва идеално на всеки тип интериор. Радиаторите Helyos притежават висока топлинна мощност и ефективност, благодарение на голямото си водно съдържание, бързо топлоотдаване и троен отвор. Според разстоянието на междуосието се произвеждат в следните модификации - H350, H500, H600, H700, H800.

 

Алуминиеви радиатори Kaldo

 

Алуминиевите радиатори Kaldo гарантират високо качество, надеждност, модерен дизайн и дълъг живот на експлоатация. При изработката им са използвани най-новите производствени процеси и технологии. Преди да стигна до пазара, всяко алуминиево ребро е подложено на тестове, което е гаранция за високото му качество. Произвеждат се в следните модификации - H350, H500, H600, H700, H800.

 

Алуминиеви радиатори Kalis

 

Алуминиевите радиатори Kalis се характеризират със специфика на глидерите, които са подходящи за места, пространството на които не позволява монтаж на глидери в ширина, а на височина. Радиаторите са продукт на най-съвременните производствени процеси и технологии. Те са перфектното съчетание между практичност и топлинна мощност. Съвременният и изчистен дизайн пасва идеално на всякакъв интериор.

 

Radiatori 2000 SpA от Parno.eu

 

Ние от Parno.eu предлагаме на своите клиенти два от най-търсените видове алуминиеви радиатори на доказания световен лидер Radiatori 2000 SpA - Helyos и Kalis. В случай, че не сте избрали на кой вариант да се доверите, задайте въпросите си на нашите консултанти. Те с радост ще съдействат с консултация, за да получите необходимата информация.

 

Поръчайте онлайн от Parno.eu

 

За да улесним покупката на алуминиевите радиатори Helyos и Kalis, ви предлагаме възможност да ги закупите на изплащане. За по-нетърпеливите сме предвидили и експресна поръчка без регистрация в сайта. Поръчайте онлайн бързо и лесно от Parno.eu. Ние гарантираме безопасността на вашата поръчка и доставка.

11

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани