Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

650 лв. - 1491 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Камини на твърдо гориво с водна риза

За голяма част от хората в България отоплението на дърва все още е предпочитано пред останалите варианти. Факторите за това са много - по-достъпната цена на дървата и въглищата, независимост от електричество през зимния сезон, усещането за уют и комфорт и редица други съображения, които накланят везните в полза на избора на камина на твърдо гориво за осигуряване на топлина у дома.

Защо камината на твърдо гориво с водна риза е предпочитан вариант при избора на такъв тип уред за отопление?

Вариантите на отоплителни уреди са разнообразни, но най-предпочитани от потребителите през последните години се оказват камини с твърдо гориво и водна риза. Причината за това е, че с един котел можем да стоплим няколко помещения, а има възможност и за алтернативно осигуряване на топла вода вместо използването на традиционния електрически бойлер.

Камините на твърдо гориво с водна риза са подходящ избор когато искаме да отопляваме повече от едно помещение. Те са по-икономичен вариант от електричеството, защото дървата имат по-висока калоричност и съотношението цена/мощност топлина е най-доброто възможно за потребителя. Инвестицията в подобен тип отопление се отплаща дългосрочно и може да бъде усетена всеки месец чрез по-ниските сметки за ток.

В parno.eu предлагаме камини на твърдо гориво с водна риза на българската марка ПРИТИ. Това е компания, базирана в Горна Оряховица с над 25 години опит в производството на висококачествени отоплителни тела на твърдо гориво и пелети.

Колко струват камините на твърдо гориво с водна риза в parno.eu?

Предложенията, които сме подбрали в нашия онлайн каталог за камини на твърдо гориво с водна риза са разнообразни по отношение както на дизайн, така и на цена и отоплителна мощност. Цените варират от 350 до малко над 800 лева, като всички модели могат да бъдат закупени и на изплащане.

Предимства на камините на твърдо гориво с водна риза, предлагани от Parno.eu

Всички предложения за камини, които ще намерите в онлайн каталога ни, имат стилен дизайн, който да пасне добре на интериора на всяко помещение. Няма нужда да се тревожите за визията - моделите, които предлагаме, съчетават впечатляващ външен вид, функционалност и икономичност в едно.

Камини на твърдо гориво с водна риза са предпочитан начин за отопление за вили и къщи за гости, защото предлагат и чудесна неповторима атмосфера. Често камината се инсталира в помещението, което играе роля на механа, в която се събират гостите, за да може да се насладят на уюта на домашното огнище и приятното пукане на горящи дърва. Подобно усещане не е за подценяване и винаги е предпочитан и търсен ефект.

Разбира се, това не е задължителен сценарий - можете да я поставите в удобно за вас помещение, най-вече от гледна точка това дървата за огрев да са наблизо и да можете да я почиствате лесно, без да се цапа много наоколо.

Какво е важно да преценим при покупката на камина на твърдо гориво с водна риза?

Разбира се, при избора на нашата нова камина трябва да имаме предвид и някои задължителни неща:

  1. трябва да разполагаме с помещение за съхранение на дърва;
  2. нужно е да сме подсигурили достатъчно качествени дърва, които да са достатъчно сухи, за да използваме пълния потенциал на камината;
  3. нужно е да следваме инструкциите за употреба дословно, за да постигнем добри резултати и да не повредим отоплителния уред;
  4. трябва ни добре функционираща инсталация от радиатори и свързващите ги елементи, която да захраним с нашата камина с водна риза.

При избор на такъв тип отопление е важно да намерите и качествен монтажник, с който да обсъдите спецификите на вашия дом - къде да са монтирани радиаторите, от къде да минават тръбите, така че пътят им да бъде най-къс. Това е толкова важно, колкото и изборът на качествена камина. Можете да се обърнете към нас за препоръка за качествен професионалист, на когото да се доверите за това.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани