Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

103 лв. - 147 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Модел на радиатори

Височина

Анкета

Aлуминиеви радиатори Kalis

Ако разполагате с маломерно жилище, което искате да превърнете в топъл и уютен дом, вашето решение е в алуминиевите радиатори Kalis. Те са идеалният вариант за стаи с малка квадратура, тъй като спестяват място, а в същото време поддържат висока топлинна ефективност. Произведени от италианската фирма Radiatori2000 S.p.A., с елегантния си дизайн, допринасят със стил във всяка стая. Алуминиевите радиатори Kalis се вписват успешно и в най-минималистичните интериори, без да заемат място, а затоплят помещението равномерно и трайно. В Parno EU предлагаме разнообразие от италианските модели, от които може да изберете подходящите за вашия интериор, като може да сте сигурни, че домът ви ще бъде топъл постоянно.

Защо да купите алуминиеви радиатори Kalis от Parno EU

Когато изграждате отоплителна система, особено за малко жилище или офис, алуминиевите радиатори Kalis са без конкуренция при избор на топлинни уреди. Доверете се на италианския дизайн и ще заложите на класиката. Алуминиевите радиатори Kalis могат да бъдат сравнени с истинско бижу, което придава стил на интериора, в който са вписани. Този тип екструдирани радиатори са разработени чрез най-новите производствени процеси и технологии. В Parno EU ви предлагаме глидери с различни параметри- височина, дълбочина, воден обем, топлинна мощност и др., като може да изберете подходящите за вашето вътрешно пространство. Алуминиевите радиатори Kalis са идеалното решение: съчетават практичност, топлинна мощност и издръжливост.

Предимствата на алуминиеви радиатори Kalis

Алуминиевите радиатори Kalis са перфектната комбинация между икономия на пространство, стил и висока топлинна ефективност. Със стандартния си бял цвят и финия, изчистен дизайн, те се вписват дискретно във вътрешния интериор на всяка стая. Произведени по най-съвременни технологии, с европейски сертификат за качество, алуминиевите радиатори Kalis са истинска дългосрочна инвестиция. С висок топлообмен и минимални загуби на енергия, те поддържат непрестанно дома ви топъл. Ако вашето жилище или квартира са с малка квадратура и ви се налага икономия на пространство, алуминиевите радиатори Kalis са точното решение.

В Parno EUможе да избиратеот разнообразните модели на алуминиевите радиатори Kalis в зависимост от вашия вкус и технико-топлинните характеристики на помещенията, за които ги закупувате. 

Алуминиеви радиатори Kalis - Купи онлайн

Алуминиеви радиатори Kalis - купи онлайн: това е изпълнимо в кратки срокове в онлайн магазина на Parno EU. Създали сме удобство и възможности за нашите клиенти да пазаруват онлайн, със и без регистрация в сайта. 


Алуминиеви радиатори Kalis - цена: представените модели от италианския производител са в средния ценови диапазон. При добре планиран бюджет, инвестицията, направена за този тип радиатори, е възвръщаема. Ще компенсирате извършените разходи чрез спестяването на електроенергия. Италианският производител Radiatori2000 S.p.A. предлага висококачествени топлинни уреди, като цената е гаранция за качество и дълготрайност. Даваме възможност за закупуване на алуминиеви радиатори Kalis на кредит при изгодни условия.

Алуминиеви радиатори Kalis - купи онлайн днес!

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани