Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

893 лв. - 1874 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Камини и Печки Камери за вграждане

Камери за вграждане

Нашите камери за вграждане представляват вградени (автономни) модули, които са монтирани в огнището на камина, оставяйки открити само в предната част. Те са с висок капацитет на отопление и ефективност на изгаряне, като това ви позволява да се наслаждавате на несравнима топлина, атмосфера и носталгия, които само камините на дърва могат да осигурят.

С нарастването на на тяхната популярност се предлагат варианти както в модерен, така и в традиционен стил. Нашите камери за вграждане могат да бъдат минималистична, пространствено-ефективна и привличаща вниманието характеристика на домашния интериор. Тъй като са все по-популярни, повечето професионални монтажници имат опит да направят вашата инсталация относително лесна....

Защо да купите камери за вграждане от Parno EU?

Ако искате да използвате своята камина или огнище и същевременно да постигнете по-висока енергийна ефективност при отопление, една от нашите камери за вграждане ще бъде точно това, от което се нуждаете. Те се вписват перфектно във вътрешността на камината или в отвор на стената, заемайки по-малко от вашето подово пространство.

Големият прозорец разкрива пред вас великолепна гледка. Трептящите пламъци предлагат цялата топлина и характер на традиционната печка на дърва, на които можете да се насладите дори в най-малките стаи. Чудесна икономия на пространство. Ако стаята ви не е много голяма или не искате голямо огнище и печка, тогава това е идеалният вариант.

Подобно на всички уреди за отопление, в Parno EU разполагаме с редица фантастични стилове и модели. Нашите камери за вграждане са продукт на водещата марка Прити. Имаме варианти камери за вграждане с водна риза или камери за вграждане без водна риза, както и камери за вграждане с въздуховоди, така че можете да изберете точно това, от което се нуждаете за вашия дом.

Пазарувайте от Parno EU и се насладете на комфорт и топлина в своя дом, които огъня предлага.

Предимства от употребата на камери за вграждане

Това е алтернативен източник на отопление. Много са предимствата от употребата на камери за вграждане, което ги прави отлична инвестиция:

 • Екологични

  Дървесината е едно от най-екологичните горива, защото е възобновяем, устойчив ресурс. Съвременните камини отделят по-малко от 1 грам дим на час, което покрива стандартите на Агенцията за опазване на околната среда за чист въздух.

 • Енергийно ефективни

  Много хора погрешно приемат, че камерите за вграждане генерират по-малко топлина и могат да са по-малко ефективни от конвенционалната свободностояща версия. В действителност обаче ключово предимство е, че те са много по-ефективни от откритите огнища, с ефективност над 80%. Моделите с водна риза са способни да отопляват няколко помещения едновременно, чрез система от тръби и радиатори, достигащи до всяка стая.

 • Рентабилни

  Ако сте собственик на жилище, който се интересува главно от намаляването на сметките за отопление / охлаждане, ще бъдете изключително доволни. На първо място, един кубик ще ви стига за значително по-дълго, тъй като с едно зареждане горенето продължава до 8 часа.

Също така, увеличената топлинна мощност ще ви позволи ефективно да отоплявате дома си в студени есенни дни и през суровите студени месеци на зимата. Заедно с тези предимства, ще намалите цената за отопление и охлаждане на дома ви през цялата година. Изолацията не позволява загубата на топлия въздух през зимата и студения през лятото. Стъклените врати предотвратят проблеми с течението.

Цени на камери за вграждане от Parno EU

В Parno EU ще намерите богат асортимент от предложения на изгодни цени. Ние ви предлагаме различни модели. Поръчайте от нас камери за вграждане с водна риза, без водна риза или с въздуховод.

Въпроси и отговори:

 • Къде трябва да се постави камера за вграждане в къща?

Ако нямате централно отопление, помислете за поставянето на камерата в центъра, между трапезарията и хола. Ако вашият дом е с обособени повече отворени пространства, този тип камина има предимството да поддържа две пространства еднакво топли.

 • Камера за вграждане отоплява ли къщата ви?

Абсолютно! Въпреки това, за разлика от локалното парно, никоя камина няма да може равномерно да затопли целия ви дом наведнъж.

 • Какви дърва не трябва да горите в камера за вграждане?

6 вида дърва, които не бива да горите в камината си:
1. Иглолистна дървесина. Поради високото си съдържание на смола, не трябва да горите иглолистна дървесина във вашата камера.
2. Мокро дърво.
3. Гнило дърво.
4. Мухлясало дърво.
5. Дърво, обработено под налягане.
6. Сурово дърво.

 

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани