Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

696 лв. - 1629 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Камини и Печки Камери за вграждане

Камери за вграждане

Нашите камери за вграждане представляват вградени (автономни) модули, които са монтирани в огнището на камина, оставяйки открити само в предната част. Те са с висок капацитет на отопление и ефективност на изгаряне, като това ви позволява да се наслаждавате на несравнима топлина, атмосфера и носталгия, които само камините на дърва могат да осигурят.

С нарастването на на тяхната популярност се предлагат варианти както в модерен, така и в традиционен стил. Нашите камери за вграждане могат да бъдат минималистична, пространствено-ефективна и привличаща вниманието характеристика на домашния интериор. Тъй като са все по-популярни, повечето професионални монтажници имат опит да направят вашата инсталация относително лесна....

Защо да купите камери за вграждане от Parno EU?

Ако искате да използвате своята камина или огнище и същевременно да постигнете по-висока енергийна ефективност при отопление, една от нашите камери за вграждане ще бъде точно това, от което се нуждаете. Те се вписват перфектно във вътрешността на камината или в отвор на стената, заемайки по-малко от вашето подово пространство.

Големият прозорец разкрива пред вас великолепна гледка. Трептящите пламъци предлагат цялата топлина и характер на традиционната печка на дърва, на които можете да се насладите дори в най-малките стаи. Чудесна икономия на пространство. Ако стаята ви не е много голяма или не искате голямо огнище и печка, тогава това е идеалният вариант.

Подобно на всички уреди за отопление, в Parno EU разполагаме с редица фантастични стилове и модели. Нашите камери за вграждане са продукт на водещата марка Прити. Имаме варианти камери за вграждане с водна риза или камери за вграждане без водна риза, както и камери за вграждане с въздуховоди, така че можете да изберете точно това, от което се нуждаете за вашия дом.

Пазарувайте от Parno EU и се насладете на комфорт и топлина в своя дом, които огъня предлага.

Предимства от употребата на камери за вграждане

Това е алтернативен източник на отопление. Много са предимствата от употребата на камери за вграждане, което ги прави отлична инвестиция:

  • Екологични

    Дървесината е едно от най-екологичните горива, защото е възобновяем, устойчив ресурс. Съвременните камини отделят по-малко от 1 грам дим на час, което покрива стандартите на Агенцията за опазване на околната среда за чист въздух.

  • Енергийно ефективни

    Много хора погрешно приемат, че камерите за вграждане генерират по-малко топлина и могат да са по-малко ефективни от конвенционалната свободностояща версия. В действителност обаче ключово предимство е, че те са много по-ефективни от откритите огнища, с ефективност над 80%. Моделите с водна риза са способни да отопляват няколко помещения едновременно, чрез система от тръби и радиатори, достигащи до всяка стая.

  • Рентабилни

    Ако сте собственик на жилище, който се интересува главно от намаляването на сметките за отопление / охлаждане, ще бъдете изключително доволни. На първо място, един кубик ще ви стига за значително по-дълго, тъй като с едно зареждане горенето продължава до 8 часа.

Също така, увеличената топлинна мощност ще ви позволи ефективно да отоплявате дома си в студени есенни дни и през суровите студени месеци на зимата. Заедно с тези предимства, ще намалите цената за отопление и охлаждане на дома ви през цялата година. Изолацията не позволява загубата на топлия въздух през зимата и студения през лятото. Стъклените врати предотвратят проблеми с течението.

Цени на камери за вграждане от Parno EU

В Parno EU ще намерите богат асортимент от предложения на изгодни цени. Ние ви предлагаме различни модели. Поръчайте от нас камери за вграждане с водна риза, без водна риза или с въздуховод.

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»