Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1525 лв. - 10169 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Производител

Цвят

  • Черен
  • Лебедово бяло
  • Кафе кафяво
  • Антрацитно сиво
  • Капучино
  • Борово зелено

Анкета

Начало Марки

BURNiT by SUNSYSTEM

Филтри
BURNiT by SUNSYSTEM

BURNiT by SUNSYSTEM

Запознайте се с BURNiT by Sunsystem

 

Повече от 20 години фирма NES Ltd работи в сферата на производство на високоефективни екологични продукти. Българската компания, разпознаваема с двете си търговски марки - BURNiT и Sunsystem, е предпочитана в над 70 държави по света. Производствените бази на компанията са разположени на територията на България и Германия на площ от над 40 000 кв. м. Продуктовата мрежа се разпространява в стотици партньорски обекти по света. ...

В компанията работят над 450 квалифицирани специалиста, а качеството на произвежданите продукти се следи по системата за управление на качеството ISO 9001:2015. 

Портфолиото на компанията е съставено от разнообразни продукти за отопление и термия и модерни свръх мощни съоръжения за промишлеността. Компанията е лидер в производството на съоръжения, използващи енергия от природата. NES Ltd непрекъснато обновява и обогатява производствената си база със съвременни технологии от последно поколение. 

 

Продукти от BURNiT 

 

Българският бранд разполага с разнообразна гама от продукти, обособени в няколко линии. Сред се открояват секторите отопление, бойлери и буфери, соларни системи и индустриални съоръжения. 

 

Пелетни камини

 

BURNiT предлага широка гама от пелетни камини в няколко продуктови серии. Те осигуряват комфортно и ефективно отопление за жилища, офиси и други помещения. Камините са компакти, лесни за експлоатация и обслужване.

 

Котли на твърдо гориво

 

Котлите BURNiT са предназначени за отопление на средни и големи помещения, посредством пелетни горелки. Изцяло автоматизирани са и предлагат ефективен вариант за отопление с множеството си иновативни технологии.

 

Пелетни горелки

 

Горелките са изработени от висококачествена неръждаема стомана, която понася температури до 1150 градуса по Целзий. Притежават вградено микропроцесорно управление, което гарантира лесна експлоатация и оптимално изгаряне на горивото. 

 

Автоматизирани котли

 

BURNiT предлага различни видове напълно автоматизирани котли. Продуктовата гама включва комбинирани котли, работещи с различни видове основни и алтернативни горива, както и изцяло пелетни котли.

 

Емайлирани бойлер

 

BURNiT предлага емайлирани бойлери с една или две серпентини и различна вместимост, съобразена с потребностите на потребителите. Всички те притежават висока ефективност и дълъг експлоатационен период. 

 

Буферни съдове

 

Буферните съдове са препоръчителни за отоплителната инсталация, като осигуряват оптимален режим на работа на котела. Позволяват му да работи на номинална мощност, дори когато инсталацията няма нужда от цялата, произведена от котела топлина. Тя може да се използва дори, когато котелът изстине.

 

Комбинирани бойлери

 

Идеални са за производство и съхранение на хигиенична гореща вода за битови нужди и отопление. Комбинираните бойлери позволяват свързване с до три външни и един вътрешен източник на топлина. 

 

Соларни колектори 

 

Портфолиото на BURNiT разполага с всички компоненти за изграждане на соларни системи. Тук влизат цели соларни комплекти, термосифонни системи, соларни панел колектори, монтажни конструкции и вакуумно-тръбни соларни колектори. 

 

Конвектори и радиатори

 

Като ефективен източник на топлина, вентилаторните конвектори и панелните радиатори на BURNiT, притежават елегантен и изчистен дизайн, който се вписва в интериора на различни помещения и са ефикасен вариант за отопление на различни пространства. И двата типа уреди са високоефективни. 

 

Термопомпи

 

В продуктовата линия термопомпи влизат термодинамичните бойлери. Те се характеризират с висока ефективност за битова гореща вода. Предлаганите варианти варират с различни параметри на вместимост, подходящи за индивидуалните нужди на потребителите. 

 

Индустриални съоръжения

 

Индустриалните съоръжения обхващат специализирани бойлери и буфери, съобразени с нуждите и капацитета на сегмента. Тук спадат и различни по мощности индустриални котли и горелки. 

 

Parno.eu предлага широка гама от продукти с марката BURNiT by Sunsystem

 

В Parno.eu може да откриете голямо разнообразие от най-употребяваните продукти на българския бранд BURNiT by Sunsystem. Сред тях са: 

 

Пелетен пакет

 

Пелетните пакети от BURNiT се състоят от котел на твърдо гориво, пелетна горелка, шнек за подаване на пелети и монтажен комплект. Той се предлага в различни варианти на мощности, съобразени с вашите нужди. Горелката в комплекта има самопочистваща функция. Комплектът разполага с управление на помпата за отоплителна инсталация, управлявана от външен стаен термостат. 

 

Пелетна камина с водна риза

 

Пелетните камини от BURNiT осигуряват екологичен и ефективен горивен процес, съвременен дизайн и интелигентен контролер. Той осигурява подаване на пелети и управление на помпа за отоплителна инсталация, както и седмичен програматор. Предлагат се в няколко продуктови линии с различни нива на мощност. 

 

Пелетен котел

 

Пелетните котли на BURNiT разполагат с вграден бункер за пелети и пелетна горелка. Котлите са компактни и лесни за инсталиране и обслужване. Снабдени са с микропроцесорно управление и температурен датчик, който следи за температурата в котела. Предлага се вариант и за двукамерен котел с интегрирана горелка. Разполага с редица функционалности, които го правят предпочитан в потреблението. Някои модели са снабдени с циркулационна помпа и Wi Fi модул. 

 

Пелетна горелка

 

Пелетните горелки на BURNiT допринасят за високоефективен и екологично чист горивен процес. Гарантирана е лесна експлоатация и оптимално изгаряне на горивото посредством вграденото микропроцесорно управление. Предлагат се в различни мощности, съобразени с вашите нужди и изисквания. 

 

Суха пелетна камина

 

Сухите пелетни камини са удобни и лесни за монтаж, с гъвкаво функциониращ софтуер. Притежават седмичен програматор за улеснение на потребителите. Иновативни по дизайн и функционални, те са предпочитан вариант за отопление на помещения. 

 

Котел на твърдо гориво

 

Водната риза на котлите на твърдо гориво обгръща изцяло горивната камера за максимално оползотворяване на отделената топлина. Котлите са снабдени с голяма и удобна врата, която осигурява лесното им обслужване. Притежават сменяема метална скара, която предпазва горивната камера от огъня. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Екип от квалифицирани специалисти ще ви консултира и ще отговори на всички ваши въпроси. Не губете време в обикаляне по магазини, а поръчайте онлайн от Parno.eu бързо и сигурно. 

Сега може да се възползвате от безплатна доставка на продукти с марката BURNiT by Sunsystem. Предвидили сме и опция за покупка на изплащане, която да ви улесни допълнително и да направи пазаруването още по-удобно. Доверете ни се и поръчайте сега от Parno.eu.

64

продукти

Продукти

Страница 1 от 6
«1 2 3 4 5 6»

Най-продавани