Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

4300 лв. - 6850 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Марки

BLACKSMITH

Филтри
BLACKSMITH

BLACKSMITH

Запознайте се с Blacksmith

 

 

Повече от 15 години полският бранд Blacksmith се грижи за отоплението на домове и офиси. Фирмата налага своето производство основно в конструиране на отоплителни системи, а не към свръхвисоки технологии за управление. Това осигурява достъпност и лесна експлоатация от потребителите. 

Удобството, осигурено от Blacksmith, гарантира на потребителя възможност за ползване на уредите без да е необходимо специално обучение. Ефективността на съоръженията на бранда ги прави предпочитани в световен мащаб. ...

 

Продукти от Blacksmith

 

Пелетните съоръжения, които Blacksmith предлага, са разработени с високо КПД, за да осигуряват максимална ефективност при употреба. Иновативният дизайн на уредите и възможностите за комбинирано горене на твърдо гориво в съчетание с пелети водят до много високи нива на отоплителни резултати. Затова и съоръженията са едно предпочитано решение от клиенти, отопляващи се на твърдо гориво и пелети. Брандът предлага различни мощности на отоплителите, които ги правят подходящ избор за разнообразни по площ помещения. 

 

Parno.eu предлага продукти с марката Blacksmith

 

 

От Parno.eu може да закупите пелетни котли с марката Blacksmith. Някои от моделите предлагат опция за почистване на топлообменника. Котлите на бранда се характеризират с голям процент на КПД, повече от 90%, което ги прави изключително ефективен метод за отопление. 

Размерите са компактни, което позволява да бъдат поставени и на по-малки пространства. Има възможност за монтаж на горелките от двете страни - в ляво и в дясно. Котлите са снабдени с допълнителен отвор за твърдо гориво. Друго тяхно предимство е, че са снабдени с тръбен топлообменник с турболатори. С висок енергиен клас и дългосрочна гаранция, котлите на Blacksmith са изключително подходящ вариант за отопление на дома и други работни помещения. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Поръчайте онлайн продуктите на Blacksmith от Parno.eu. Нашите консултанти с радост ще ви съдействат и ще отговорят на всички ваши въпроси. Предвидили сме опция за закупуване на стоките ни на изплащане, за да улесним покупката ви. Възползвайте се от възможността за експресна поръчка без да е необходимо да се регистрирате в сайта ни. Доверете са на качество и безопасна доставка за избраните от вас продукти!

4

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани