Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

969 лв. - 14412 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Марки

LG

Филтри
LG

LG

Запознайте се с LG

 

Компанията LG е основана през 1947 г. в град Пусан, Корея. Фирмата започва началото си със създаване на козметични продукти под името Lucky. Първите ѝ продукти били паста за зъби и крем за лице. На 1 октомври 1958 г. Lak Hui Chemical основава фирмата Goldstar, която по-късно се нарича LG Electronics. От този момент нататък компанията започва да работи над проекти, свързани с електрическите уреди и битовата техника. ...

Началото на дейността на фирмата се свързва с редица иновативни производства в Корея. Такива са транзисторният радиоприемник, електрическият вентилатор, както и първият хладилник в Корея. През 1966 г. компанията пуска на пазара първия черно-бял телевизор, а през 1982 г. изнася производството си извън пределите на страната, по-конкретно в щата Алабама. Тогава започва да произвежда цветни телевизори, LCD телевизори, микровълнови печки, перални и климатици. През 2007 г. компанията се оказва пионер и в развитието на 4G технологията. Малко по-късно представят хибриден климатик, захранващ се със слънчева енергия, както и първия в света проектор с 3D лещи. 

Приоритетно за бизнеса е производството на битова техника с функция за свързване с интернет и синхронизиране с мобилни устройства, както и самообучителни програми. Подразделение на компанията се специализира в създаването и продажбата на климатични системи и пречистватели за въздух. Отделът се занимава и със производство на енергоспестяващи продукти като слънчеви батерии и осветителни системи, интелигентни термостати и системи за контрол на отоплението. 

 

Охлаждане и отопление от LG

Климатиците и термопомпите са ефективен начин както за отопление, така и за охлаждане на домове, офиси, фабрики и други видове помещения. Съществуват много варианти на климатици и термопомпи, предназначени за различни по характеристика и климатични условия помещения. 

Parno.eu предлага на своите клиенти доказани по качество и дизайн климатици и термопомпи от LG. Сред многообразието от продукти на марката със сигурност ще  откриете най-подходящото за вас решение. 

 

Климатици LG

Климатиците LG са с осигурена 5-годишна пълна гаранция, както и 10-годишна гаранция на компресора. Dual Inverter Compressor предлага комбинация от ефективни решения, които осигуряват по-бързо охлаждане, съчетано с ниско ниво на шум и  плавни нива на работа. Компресорите на стандартните климатици непрекъснато се включват и изключват, за да регулират температурата, като по този начин консумират много енергия. При инверторния компресор скоростта му се регулира непрекъснато, за да поддържа зададените стойности на температура. С енергоспестяващия си честотен диапазон Dual Inverter Compressor спестява повече енергия от стандартните компресори. Благодарение на него въздухът се издухва по-далеч и по-бързо. 

Климатиците на LG притежават изчистен и модерен дизайн със скрит дисплей, който е перфектен за бързо и точно отчитане на енергията. С бутона с функция за активно управление на разхода на електроенергия може да регулирате нейното потребление между три варианта - 80%, 60% и 40%. Чрез този бутон контролирате охлаждането и разхода на енергията. 

Посредством опцията „Комфортен въздух“ на климатиците LG може да настройвате жалузите на климатика така, че въздушната струя да не е насочена към хората в помещението. 

Фреонът на климатиците LG R32 притежава по-висок индекс на изстудяване от останалите фреонови технологии. Той е по-екологичен и безопасен. 

Филтрите на LG са изключително прецизни и улавят и най-малките прахови частици в помещението. Отстраняват още алергените във въздуха, като например домашните акари, и осигуряват по-чиста и здравословна среда. 

Климатиците на LG са проектирани така, че да осигуряват възможност за лесен и ефективен монтаж, без значение от заобикалящите ги предмети. 

 

Термопомпи LG 

Термопомпите Въздух/Вода на LG са перфектното решение за всеки дом. Те отговарят за затоплянето и охлаждането чрез усъвършенствана и ефективна единна интегрирана система и компактна технология. 

Therma V е най-новата отоплителна система Вода/Въздух на LG. Технологията ѝ се характеризира с осезаемо пестене на енергия. Системата може да бъде използвана за различни отоплителни решения - от подово отопление до производство на топла вода с няколко затоплящи източника. Тази система може да се използва както за новостроящи се сгради, така и за реновирани, като осигурява ефективност и надеждност. 

Therma V Split е новата термопомпена сплит система Вода/Въздух на LG. Тя е природосъобразен и енергоефективен начин за пълно удовлетворяване на нуждите на едно домакинство за охлаждане, отопление и осигуряване на гореща вода. 

 

Parno.eu предлага климатици и термопомпи на марката LG, предназначени за различни помещения и цели

Ние от Parno.eu предлагаме разновидности на климатици и термопомпени отоплителни системи на LG, съобразени с вашите нужди и изисквания. На сайта ни може да откриете всички продукти с марката LG, които предлагаме с подробни характеристики и информация за тях. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

Parno.eu гарантира бърза и безопасна доставка на избраните продукти. За ваше удобство сме предвидили сме опция за закупуване на стоки на изплащане. Не се колебайте да зададете въпросите си на нашия екип от специалисти. Те с удоволствие ще ви съдействат с информация, касаеща отопление и климатизация.

22

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Най-продавани