Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

221 лв. - 6200 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Производител

Цвят

  • Светло сиво
  • Черен
  • Бял
  • Бежов
  • Бордо
  • Слонова кост
  • Снежно бяло
  • Кафе
  • Антрацит

Анкета

Камини и Печки

Избирайки отопление на камина с водна риза, вие получавате комфорта, който би ви дала традиционната камина..., а в същото време имате възможността да направите връзка на централното отопление в дома ви с камина с водна риза. По този начин осигурявате отопление в целия дом. Ефективната технология, по която работи една камина с водна риза, е много проста: осъществява се загряване на водата в камината, след което тя преминава през останалите помещения в мрежата, за да им отдаде нужната топлина. Все повече домакинства днес избират да се отопляват чрез камина с вода риза, поради високото ниво на ефективност – с камина с водна риза може да се отопли голяма площ, и изгодната цена – в сравнение с цените, на които се предлагат електроенергията и твърдите горива. Камина с водна риза може да бъде захранвана с дърва, въглища или пелети, като пелетите вече са все по-предпочитан вариант, тъй като употребата им е екологично чиста. В магазина на Parno.eu можете да разгледате богат асортимент от камини, сред които да изберете и вашата камина с водна риза. Още едно от удобствата, които предлага използването на камина с водна риза, е възможността да бъде свързана с бойлер. По този начин можете да си осигурите и топла вода за домакинството. Така спестявате разходи за топла вода, а и може да си спечелите независимост от топлоенергийните доставчици. Изберете вашата камина с водна риза в Parno.eu, където може да я откриете на олична цена. Освен това, новата камина с водна риза е с модерен дизайн, който ви гарантира, че тя успешно ще се допълва с интериора на дома ви. По-модерните вариации на камините с водни ризи осигуряват и максимално удобство за потребителя, като се предлагат заедно с дистанционно управление. По този начин сътворявате един по-комфортен дом, който ще ви посрещне с топлина и уют, когато се прибирате от работа. Изберете по-икономичното отопление за вашия дом – доверете се на предимствата на камина с водна риза.

При избора на пелетна камина за вашия дом, на първо място ще съобразите потребителските си нужди, наред с бюджета, който може да отделите за новата придобивка.

 

Ако искате да направите наистина добра инвестиция, която ще ви се отплати многократно с времето си на експлоатация, доверете се на водеща марка – пелетни камини Бурнит могат да бъдат перфектния избор!

 

Пелетни камини Бурнит можете да закупите в широк ценови диапазон от магазина на Parno.eu - на цени от 1600 до 2500 лева. В комбинация с продуктовото разнообразие от функционалности и дизайн, който успешно се допълва с интериора на различните помещения, можете да изберете вашата камина на достъпна цена в сайта на Parno.eu.

Пелетни камини Бурнит отговарят на висок клас продукти отоплителни тела и са водеща марка в бранша.

Осигурете си максимално удобство, като се доверите на функциите на пелетни камини Бурнит. За инсталирането на камината не е нужно да обособявате отделно помещение.

 

Благодарение на компактните си размери и модерния си дизайн, пелетни камини Бурнит са изключително лесни за инсталиране и експлоатация, а и са напълно в унисон с естетическите ви предпочитания. С елегантната си визия камината със сигурност ще стои красиво, независимо в коя стая на дома си ще я инсталирате.

 

В комбинация с уюта, който придава живият огън в камината, тя ще се превърне в едно от любимите ви места в жилището. Доверете се на отоплението, което ще ви предоставят пелетни камини Бурнит.

 

Наред с удобствата, които предлагат, висококачествената изработка и функционалност, изгрянето на пелети не изхвърля вредни емисии в атмосферата, което ги прави екологичното решение за отопление днес.

 

Пелетни камини Бурнит са оборудвани с напълно автоматизирано управление на целия горивен процес, за да предоставят на клиента максимално улеснение при работа. Пелетни камини Бурнит, както и всякакви компоненти и отоплителни тела на марката, необходими за изграждането на отоплителната система в дома ви, могат да бъдат закупени на отлична цена от Parno.eu.

Пелетни камини BURNiT (21)

При избора на камина на пелети за вашия дом е важно да се съобразят някои условия като потребителските ви нужди и особеностите, относими за различните пелетни камини.... Предлаганите видове камина на пелети в Parno.eu са два – топловъздушни и камина на пелети с водна риза. Предвид времето, за което ще бъде използвана една камина на пелети, е добре да подходите към нея като към важна инвестиция за удобството във вашия дом. Пелетни камини на цени от 1300 до 6000 лева в голямо продуктово разнообразие от функционалности и дизайн за различните жилища и предпочитания може да намерите в магазина на Parno.eu. Тук имате възможността да изберете камина на пелети според естетическия ви усет – дали ще се доверите на традиционен дизайн, или на по-модерен модел, изборът е изцяло ваш. От функционална гледна точка също сме помислили за набор от възможности. Ако искате камина на пелети на цени, които напълно се вписват в бюджета и която да задоволява вашите нужди, то Parno.eu може да се окаже точният магазин. Пелетни камини с водна риза могат да бъдат успешно свързани и към централното отопление в дома, за да си осигурите и топла вода, наред с домашното отопление. Освен удобството, по този начин и спестявате от допълнителни разходи за топла вода. Различните модели пелетни камини разполагат с цикъл на самозапалване и изключване, чийто контрол се осъществява чрез термостат. По-модерните уреди предлагат и възможността за дистанционно управление. Съществуват различия в дълготрайността на процеса на горене и отопление за различните пелетни камини – между 2 и 24 часа, дори с продължителност до няколко дни. Това зависи от функциите на пелетната камина, която сте избрали – с какъв обем е пелетният резервоар и къде е монтиран. Отоплението с камина на пелети вече е все по-предпочитан начин за отопление в множество домакинства. Освен набора от удобства, които предлага, пелетите не вредят на околната среда при изгарянето си. Те са компактни и лесно съхраняеми. Наред с функционалностите, които притежава, съвременната камина на пелети на достъпни цени може да предложи напълно автоматизирано управление за улеснение на потребителя.

Пелетни камини (190)

Печките на твърдо гориво все още са сред водещите методи за отопление. Уютът, който създава традиционната печка на твърдо гориво, в комбинация с модерната си визия, няма как да не ги прави водещия избор на пазара. Провокирани от този интерес, в магазина на Parno.eu сме се погрижили да подберем няколко печки на твърдо гориво, които със сигурност ще събудят интереса ви. Имате възможността да изберете вашата печка на най-добрата цена. Висококачествената изработка, на която залагат съвременните печки на твърдо гориво, и широкото им приложение, позволяват да изберете печка с или без наличието на водна риза. В зависимост от естетическите ви предпочитания и особеностите на вашия дом, можете да заложите на дизайна, който в пълнота отговаря на изискванията ви. Доверете се на ефективната технология на отопление, която могат да ви предложат печки на твърдо гориво с водна риза. Чрез тази функционалност осигурявате ефективно отопление в по-голяма площ, както и възможност за наличието на топла вода по всяко време. Ако пък смятате, че стандартна печка с много добър дизайн и висококачествена изработка, но без инсталирана водна риза, би ви свършила чудесна работа - то магазинът на Parno.eu е насреща. Предлаганите печки на твърдо гориво от Parno.eu залагат преди всичко на високо качество и широк спектър от функционални възможности. Избраната от вас печка може да се използва и за приготвянето на вкусна храна за цялото семейство. По този начин си спестявате разходите за електричество, които бихте отделили при приготвянето на храна на електрическите уреди в дома. Осигурете си топлина и комфорт през студените дни, както и възможност да сготвите за цялото семейство бързо и удобно. Предлаганите печки на твърдо гориво са оборудвани и с различни по размери фурни. Изберете тази, която смятате, че е най-подходяща за вас. Доверете се на водеща марка при избора на печки на твърдо гориво. Продуктовата гама и ценовите предложения, които са налични на сайта на Parno.eu, със сигурност ще ви предоставят най-изгодното за вас решение!

Готварски печки (10)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 12
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»