Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Марки

DemirDöküm

Филтри
DemirDöküm

DemirDöküm

Запознайте се с Demirdöküm

 

Фирма Demirdöküm специализира в секторите за отопление, водно отопление и климатизация. Създадена в Истанбул през 1954 г. и учредена през 2007 г. от Vaillant Group (лидерската компания в световния отоплителен сектор), Demirdöküm извършва дейността си както във вътрешния, така и на международния пазар. Турският бранд разполага с най-големия завод в Европа за бойлери, котли с голям капацитет, панелни радиатори и централни системи.

 

Всички продукти на Demirdöküm са оборудвани със специално подбрани компоненти и имат CE сертификат, гарантиращ най-високи нива на качество и надеждност.

 

Фирмата има 68-годишен опит в производството на рентабилно и високоефективно оборудване, което е лесно за инсталиране и поддръжка. Експертите на Demirdöküm знаят, че създаването на добър и надежден продукт е едната страна на успешния бизнес. Те се гордеят и с факта, че предоставят на своите клиенти професионална следпродажбена поддръжка. 

 

Demirdöküm е пример за пионер в своята област. Брандът въвежда за първи път в Турция чугунения радиатор (1958 г.), първия газов бойлер (1963 г.), панелния радиатор (1979 г.) и окачения стенен бойлер (1990 г.). 

 

Днес, благодарение на широката си гама от продукти, Demirdöküm продължава да предлага цялостни решения за отопление за всяко домакинство или работно пространство. 

 

Продукти от Demirdöküm


Demirdöküm предлага широка гама от продукти с цел да отговори на нуждите на своите жилищни и търговски клиенти.

 

Един от най-популярните продукти на Demirdöküm са стенните котли. Те са проектирани да пестят място и енергия благодарение на своята ниска работна температура.

 

В продуктовия каталог на турския бранд ще откриете и разнообразие от радиатори - от традиционни стоманени до такива с изчистен модерен дизайн.

Освен радиатори Demirdöküm предлага и климатици с множество функции. Те са енергийно ефективни и осигуряват идеалното решение за охлаждане или затопляне на всяко помещение - от големи работни пространства до малки стаи.

 

Demirdöküm се гордее с широка гама бойлери. Те доставят топла вода както за битови, така и за търговски цели. 

 

Системите за централно отопление са друг основен продукт на фирмата. Системите предоставят ефективен и рентабилен начин за отопление на дома или офиса. 

 

За отопление на големи и малки помещения Demirdöküm произвежда и надеждни термопомпи с прилежащи термостати, с които може да контролирате температурата. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага широка гама отоплителни и охладителни системи на водещи световни брандове. Компанията разполага с екип от специалисти, който ще се погрижи за вас, отговаряйки на всичките ви въпроси, за да ви помогне да вземете най-правилното и надеждно решение спрямо нуждите ви. 


Предлагаме и опция за закупуване на избраните артикули на изплащане, за да ви бъдем максимално полезни, а за да ви улесним още повече имаме бърза поръчка, която не изисква регистрация в сайта ни. 
Не пропускайте да разгледате най-актуалните ни предложения и промоции!

 

 

0

продукти

Най-продавани