Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

7 лв. - 15 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Арматура

Арматура

Отоплителната система, съставена и инсталирана от професионални майстори, представлява сложна конфигурация, която осигурява необходимите температурни условия в жилища и сгради. Всеки детайл в нея е изключително важен. В допълнение към котлите, тръбите, радиаторите и друго основно оборудване ви е необходима и подходяща арматура за парно отопление. Това са компоненти за управление и елементи за свързване на отоплителна или климатична система. Тук ще откриете необходимите ви кранчета, вентили, обезвъздушители и фитинги за парно. Ние разполагаме с арматура, различна по вид и функционалност, за всяка задача. ...

Защо да купите арматура от Parno EU?

Голяма част от нашия инвентар се фокусира върху хидравлично отопление или системи, които предават топлина с вода.

Ние също така предлагаме арматура за функционирането на всяка отоплителна система, кранчета, вентили, обезвъздушители и фитинги. С продуктова селекции от водещи браншови марки, вашите отоплителни системи могат лесно да бъдат завършени, безпроблемно.

При закупуване на арматура за порно трябва да обърнете специално внимание не само на модела, но и на материала, от който е направена. Ние предлагаме на своите клиенти само висококачествени компоненти от издръжливи и трайни материали. За производството на елементите се използва ковано желязо, месинг и бронз.

Нашите продукти издържат на температурни натоварвания и високо налягане, характерни за отоплителните системи. Тези показатели са посочени на страницата на продукта, както и върху корпуса на елемента.

Видове арматура за парно отопление

При нас ще откриете всички основни видове арматура за парно:

  • Кранчета - общата задача на кранчето (клапана) е да регулира потока на гореща вода, който се разпределя в цялата система. С негова помощ потребителят може по всяко време да увеличи или намали дебитаа. Всеки вид (спирателни клапани или регулиращи) по определен начин влияе върху работата на конструкцията и има своето специфично функционално предназначение.
  • Обезвъздушители - елементът се използва за предотвратяване на пробиването на тръбата в резултат на рязко повишаване на налягането. Основната задача на устройството е да изпуска въздух или прекомерен обем течност от отоплителната система.
  • Вентили - Този клас арматура се използва за безопасна и координирана работа на цялата конструкция.Една от основните цели на вентила за отоплителни системи е да стабилизира нивото на налягане вътре в тръбата.

Цени на арматура за парно от Parno EU

В Parno EU сме се посветили да предоставяме на своите клиенти продуктите и оборудването, които са им необходими, за да завършат успешно своите проекти.

Нуждаете се от арматура за парно на изгодна цена? При нас ще откриете всичко, което ви е нужно. Купете и се възползвайте се от бързата доставка.

Имате нужда от помощ за намиране на конкретен продукт? Свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, които ще ви даде нужната информация.

Като доставчик за отопление номер 1, Parno EU е тук, за да помогне на вашите търговски и жилищни помещения да останат топли и уютни.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани