Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

294 лв. - 1172 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Камини и Печки Камини на твърдо гориво

Камини на твърдо гориво

Пукащи дърва, двама влюбени, които наблюдават магията на танцуващите пламъци... Звучи като перфектната картинка от романтичен филм, но всъщност е нещо доста типично за всички, които са избрали да се отопляват с камини на твърдо гориво. ...

Истината е, че трудно може да се намери нещо, което да замени очарованието от пукащите дърва и гледката на огъня, който трепти в горивната камера. Свързваме този образ с домашен уют, празници и топли чувства към семейството.

Наистина, перфектният отоплителен уред за един дом наистина би бил избран сред камини на твърдо гориво. Разбира се, извън романтичната представа, това си остава един предпочитан начин за отопление на много хора в страната, немалка част, от които са наши доволни клиенти.

В parno.eu предлагаме богат асортимент на камини на твърдо гориво. Основно те се делят на два вида - камини на твърдо гориво с водна риза и камини на твърдо гориво без водна риза. Предлагаме общо над тридесет различни модела камини на твърдо гориво на Прити, българска компания с над 25 години опит в бранша.

Всички продукти, които сме подбрали за вас в нашия онлайн каталог се характеризират с високо качество, здравина и дълъг живот. Цените са повече от достъпни за този клас отоплителни уреди и варират от 220 до малко над 800 лева, като предлагаме възможност за покупка на изплащане.

По отношение на икономичността на отопление, трябва да кажем, че калкулациите показват, че ако сметнем калоричността на този тип гориво спрямо неговата цена, то недвусмислено се вижда, че то е най-изгодното за нас като потребители.

А нека не забравяме, че дървата горят дори когато няма електричество и не зависим от това колко изправна е електрическата мрежа, а и сметките ни за ток значително ще се изтънят.

Разглеждайки различни камини на твърдо гориво, можете да сметнете колко разходи отделяте за отопление за ток средно и да ги съпоставите с това, което бихте плащали ако се отоплявате на дърва и въглища.

Преди да пристъпим към избирането сред голямото разнообразие на камини на твърдо гориво е добре да проверим следните неща:

  1. Колко помещения искам да отоплявам и налага ли се да взема камина с водна риза?
  2. С какво пространство разполагам за монтаж?
  3. От къде мога да се снабдя с дърва/въглища, на каква цена и разполагам ли с достатъчно място за съхранение?
  4. Има ли достатъчно голям комин и лесен достъп за връзка с него?

Това са някои неща, които можете да имате предвид, преди да започнете да се оглеждате за покупка. Просто така ще имате възможност да сте по-наясно от какъв модел бихте имали нужда за вашия дом.

Ако имате желание да се доверите на потребителското търсене, като фактор и при вашия избор, в нашия онлайн каталог се подбрали удобна селекция на най-продаваните камини на твърдо гориво. Те са в средния ценови клас, като всяка е придружена със снимка и детайлно описание на модела.

Вярваме, че визията също е важен фактор, така че сме подбрали модели с различен дизайн и стил, от такива, които биха се вписали в класически интериор, до модели, които биха паснали идеално и в стая с по-модерна и нестандартна визия.

Филтри
«1 2 3»
Страница 1 от 3
«1 2 3»