Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1250 лв. - 1628 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Камини и Печки Камери за вграждане Камери за вграждане с водна риза

Камери за вграждане с водна риза

Според типа инсталация, камерите за вграждане с твърдо гориво се разделят на сухи и с водна риза. Камерата за вграждане с водна риза е предназначена за отопление на жилищни помещения и пространства, като се свързва с централно водно отоплителната система с радиатори.

...


Тя е чудесно решение и за по-малки по размер помещения, тъй като се вгражда в камината, или в специално предназначен за нея отвор в стената, и заема минимално място в стаята. Чрез тръби и радиатори, водната риза затопля останалите стаи в дома. Загрятата вода задържа за дълго топлината в стаите. 


Защо да купите камера за вграждане с водна риза от Parno EU


Ако искате да използвате своята камина или огнище и да имате по-висока енергийна ефективност при отопление, нашите камери за вграждане ще бъдат точно това, от което се нуждаете. Те заемат малка част от вашето подово пространство, тъй като се вграждат  в стената. Големият огнеупорен прозорец на камерата за вграждане с водна риза разкрива чудесна гледка към бумтящия вътре огън.


Камерата за вграждане с водна риза постепенно, но трайно, затопля всички останали помещения на дома посредством тръби и радиатори, които достигат до всяка стая. Така си гарантирате топъл дом с екологично отопление и спестявате средства от разход за електроенергия. 


Предимствата на камерите за вграждане с водна риза


Камерите за вграждане с водна риза имат голям брой предимства. Могат да се използват за отопление както на просторни помещения, така и на малки по размер стаи. Радиаторите от инсталацията осигуряват топлина в целия дом. 


Камините за вграждане покриват нормативите на Агенцията за опазване на околната среда. Те не замърсяват въздуха, защото количеството дим, отделено за 1 час горене е по-малко от грам. Ефективността на камерите за вграждане с водна риза е над 80%, за разлика от откритите огнища.


Тези модели са способни да поддържат отоплението в няколко помещения, благодарение на система от тръби и радиатори. Затоплянето става постепенно, но е с дълготраен ефект, тъй като загрятата вода изстива бавно. Не на последно място, тези уреди са много рентабилни за стопаните на дома.


Горенето продължава до 8 часа само с едно зареждане на камерата за вграждане. Това означава, че кубик твърдо гориво осигурява топлина за по-дълго време. Спестявате сериозен разход на електроенергия. Системата е така изолирана, че да няма загуба през комина на топлина през зимата.


Цени на камери за вграждане с водна риза


Вземете ли решение да инсталирате в дома си камера за вграждане с водна риза, правите дълготрайна инвестиция, за която няма да съжалявате. Тя ще бъде възвърната много бързо, заради икономията при отопление и ще бъде надеждна за години напред. В магазините на Parno EU се предлагат модели, произведени от Prity. Камерите с водна риза са на цени, достъпни за клиентите ни, с оглед висококачествената изработка и възможността за използването им с години.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани