Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

285 лв. - 6820 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Производител

Цвят

 • Светло сиво
 • Черен
 • Бял
 • Бежов
 • Бордо
 • Слонова кост
 • Лебедово бяло
 • Кафе кафяво
 • Антрацитно сиво
 • Капучино
 • Борово зелено

Анкета

Начало Камини и Печки

Камини и Печки

Няма друга топлина като тази, която идва от камината. Камините са носител на уют във всеки дом и са предпочитана форма на битово отопление от множество наши клиенти. Гледката на танцуващите пламъци и пукота на горящите дърва е символ на идилия, за която всички мечтаем. Независимо дали търсите камина с пелети или такава с твърдо гориво, parno.eu е мястото, на което да намерите перфектното отоплително решение за вашия дом, вила или къща за гости.

Предлагаме голямо разнообразие от:

Нашите решения предоставят максимално количество топлина с минимална консумация на енергиен материал, а богатата ни гама съчетава разнообразни предложения от цени, визия и размери.

Работим с водещи производители в сектора и сме направили качествена селекция, която можете да разгледате в нашия онлайн каталог. При нужда от консултация, не се колебайте да ни потърсите с всякакви въпроси, които можете да имате. Важно е да направите правилния избор на камина, защото това е една инвестиция във вашето бъдеще, която ще бъде част от интериора на дома ви в следващите поне десет години.

От съществено значение е да направите покупка, която отговаря на вашите точни потребности, за да бъдат парите ви вложени в най-доброто решение на пазара. Ние вярваме, че всеки клиент има индивидуални нужди като размер на помещение, предпочитания за вида гориво, монтаж, дизайн и цена и се стараем да предложим максимално разнообразни предложения на водещи марки с най-висок клас.

Основните фактори при избора са дали ще инсталирате камината в жилище, което обитавате постоянно или във вила или къща за гости, която ще се ползва периодично. Размерът на помещението/жилището, смятането на нужната мощност на горивната камера на камината, спецификите на комина, с който разполагате са много важни фактори, които прецизират покупката на това отоплително тяло.

Ние сме насреща да ви помогнем да направите правилния избор.

Разгледайте разнообразните ни предложения и не се колебайте да ни потърсите с въпроси и за консултация. Освен камини, в parno.eu, можете да намерите и различни модели готварски печки за вашия дом. Те са на твърдо гориво и създават неповторима атмосфера, която можем да си спомним от времената прекарани на село при баба и дядо. Работим с най-добрите модели на марките Prity и Alfa Plam и имаме решения за всеки джоб - от 400 до 1790 лева.

Моделът на Alfa Plam - Alfa Term

е с водна риза и е предназначен за етажно отопление, а останалите са подходящи за едно помещение и са в различни размери.

Всички наши продукти могат да бъдат закупени и на изплащане, като кандидатстването и одобрението става бързо, лесно и удобно през нашия сайт.

Печките не служат само за онзи тип топлина, която може да бъде дадена единствено от твърдото гориво, но също така могат да бъдат използвани и за готвене. Структурата им е опростена - всяка печка има горивна камера, фурна и плот с котлони.

Преди да направите избор за покупка е добре да видите къде и как може да бъде позиционирана готварската печка на твърдо гориво в помещението спрямо изхода към комина. Това е важно, тъй като на база на това ще се съобрази нейния размер и разположение.

Водещо при избора на готварска печка за отопление на твърдо гориво винаги е цената, но и съчетанието с другите елементи в къщата, както и мястото за съхранение на дърва.

Ние препоръчваме да измерите добре мястото, с което разполагате и да разгледате характеристиките на моделите в сайта ни. Не забравяйте, че в близост до печките не трябва да има газови бутилки, тъй като това създава потенциална опасност за живущите.

Ако вече сте наясно с какъв бюджет разполагате, къде ще разположите печката за готвене и отопление на твърдо гориво и какво място има за нея, но имате нужда от допълнителна консултация, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви помогнем да направите точния избор за вашия дом!

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 13
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»