Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

210 лв. - 699 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Бойлери

Бойлери

Всяка съвременна баня трябва да има и бойлер, който да отговаря на няколко изисквания: да е с добър външен вид, да е максимално ефективен за целите си и да е съобразен с възможностите на семейния ви бюджет.

Parno.eu е правилното място, стане ли нужда от закупуване на бойлери и то на отлични цени. Използването на максимално енергоспестяващи бойлери в съвременното домакинство е от изключителна важност за всеки дом.

Какви марки бойлери предлага Parno.eu?

В богатата си продуктова гама от бойлери Parno.eu може да ви предложи висококачествени продукти на водещи марки като Елдом и SunSystem, които отговарят на изискванията за висока енергийна ефективност.

Продуктите и на двете марки са с висок клас на енергоспестяемост, напълно в синхрон със съвременните екологични потребности. Благодарение на вложената в изработката им плътна изолация се намалява процентът на топлозагуба, което прави предлаганите от Parno.eu бойлери предпочитан избор за дома.

Наред с това не трябва да се пренебрегва и значението на качества като дълъг живот и сигурност, които правят предлаганите от нас бойлери предпочитано решение при избора на този вид електроуреди. Характерна черта на продуктите е безкомпромисното качество на изработка с материали, които предпазват уреда от корозия, съхраняват здравината на водосъдържателя и удължават периода на експлоатация многократно. 

Кое прави бойлерите от Parno.еu подходящото решение да си осигурите топла вода удома?

В зависимост от бойлера, който ще изберете, с цел осигуряване на максимална защита моделите са снабдени с различни степени и индикатори за защита: терморегулатори, индикатори за нивото на температурата, метални вентили, сигурен електрически нагревател, ключове с индикации за активност и неактивност и други. Изберете от предлаганата категория бойлери този, чиято функционалност и цена са най-изгодни за вас.

Каква е цената на бойлерите, които ще откриете в онлайн магазина на Parno.eu?

В Parno.eu можете да откриете бойлери на цени от 200 до 500 лева. Този ценови диапазон предлага богат избор от бойлери Елдом и бойлери Sunsystem с различни функционалности за широка потребителска група.

Разгледайте предложенията ни в категорията бойлери, за да изберете подходящия за вас, който ще оправдае напълно очакванията ви и ще се вмести отлично в бюджета. Направете избора си изцяло според вашите нужди и средства.

Въпроси и отговори:

  • Какво представлява бойлерът?

Бойлерите са уреди от раздел бялата техника, чиято функция е да нагряват вода за битови нужди. Всеки един бойлер съдържа в себе си следните компоненти: водосъдържател, изолация, вход и изход, нагревател, термореле и серпентина.

  • Какви видове бойлери има?

Има няколко типа бойлери: обемни и проточни, както и хоризонтални и вертикални.

  • Какво е характерно за емайлираните бойлери?

Те са защитени от корозия, именно за това служи емайлът.

  • Колко дълго трябва да издържи на употреба един бойлер?

Обикновено бойлерът за топла вода може да се използва интензивно между 6 и 13 години.

 

Филтри
«1 2 3»
Page 1 of 3
«1 2 3»

      Най-продавани