Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

197 лв. - 599 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Бойлери

Бойлери

Всяка модерно изглеждаща съвременна баня трябва да има и бойлер, който да отговаря на няколко изисквания: да е с добър външен вид, да е максимално ефективен за целите си и да е по джоба на семейния ви бюджет. ...

Parno.eu може да се окаже правилното място, стане ли нужда от закупуване на бойлери и то на отлични цени. Използването на максимално енергоспестяващи бойлери в съвременното домакинство е от изключителна важност за всеки дом.

Ето защо в богатата си продуктова гама от бойлери Parno.eu може да ви предложи висококачествени продукти на водещи марки като Елдом и SunSystem, които отговарят на изискванията за висока енергийна ефективност.

Продуктите и на двете марки са с висок клас на енергоспестяемост, напълно в синхрон със съвременните екологични потребности. Благодарение на изработката им от плътна изолация, се намалява процентът на топлозагуба, което прави предлаганите от Parno.eu бойлери предпочитан избор за дома.

Наред с това може да обърнете внимание на качества като дълъг живот и сигурност, на които отговарят предлаганите бойлери на цени, които не биха утежнили месечните ви финансови постъпления. Продуктите залагат на висококачествена изработка от материали, които предпазват от корозия и целят дълго запазване живота на водосъдържателя.

В зависимост от бойлера, който ще изберете, за осигуряване на максимална защита и сигурност, моделите са снабдени с различни степени и индикатори за защита: терморегулатори, индикатори за нивото на температурата, метални вентили, електрически нагревател, ключове с индикации за активност и неактивност и други. Изберете от предлаганата категория бойлери този, чиято функционалност и цена са най-изгодни за вас.

В Parno.eu можете да откриете бойлери на цени от 200 до 500 лева. Този ценови диапазон предлага богат избор от бойлери Елдом и бойлери Sunsystem с различни функционалности за широка потребителска група.

Разгледайте предложенията ни в категорията бойлери, за да изберете подходящия за вас, който ще оправдае напълно очакванията ви и ще се вмести отлично в бюджета. Направете избора си изцяло според вашите нужди и средства.

Филтри
«1 2 3»
Страница 1 от 3
«1 2 3»