Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

120 лв. - 7114 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Соларни Системи

Соларни Системи

Монтирането на соларна система за дома е страхотен и икономичен начин да се сдобиете с голям процент от нужната енергия за загряване на битовата вода вкъщи, а през лятото този процент дори се увеличава значително. Инсталацията на подобна енергийно ефективна придобивка е изключително подходяща за спестяването на голяма част от колосалните сметки за ток и е значително пестелив начин да осигурите самостоятелност на домакинството по отношение на пестенето на електроенергия. Инвестицията в подобна система или в комбинацията от няколко такива, се отплаща в рамките на само няколко години и може да ви спести до 40% от разходите за отопление....


Защо да купите соларна система от Parno EU


Това, което ние от Parno EU предлагаме, е разнообразие от видове соларни системи, които да ви осигурят безкомпромисни резултати и да  доставят всичко, от което вашето домакинство би могло да има нужда. При нас ще откриете както плоски, така и вакуумно тръбни соларни колектори, термосифонни системи, соларни комплекти, стойки за слънчеви колектори, помпени групи за соларни системи и соларни управления.Соларните ни системи се характеризират с висока енергийна ефективност и гарантират твърд резултат, що се отнася до използването на слънчевата енергия за ежедневните нужди от топла вода на всяко домакинство, състоящо се от около четирима души. Системите се инсталират лесно и бързо, като е възможен монтаж на различни видове покриви. Материалите, използвани за изграждането на нашите системи, са достатъчно здрави и надеждни и освен това притежават сертификат за качество Solar Keymark.


Предимствата на соларните системи


Соларните системи са високопотенциални източници за усвояване на слънчевата енергия. Те работят не само в слънчево време, но и в облачно или студено, тъй като използват и пряката слънчева светлина, и дифузната. Те могат да осигурят достатъчно количество топла вода, с което да гарантират комофрта и по-икономичния начин на живот на едно семейство. Този начин за отопление на битовата вода е познат сред всички професионалисти със своята икономичност и полза за домакинството. Той може да намали значително разходите за ток и да ви подсигури топлина на вода както за банята, така и за пералнята, кухнята и всички останали помещения, които желаете да сдобиете с топла вода. Соларната система може да бъде използвана не само от малки домакинства, но и от по-масивен тип сгради, като например промишлени предприятия, спортни центрове, офис сгради, болници и още подобни. Затова колкото по-голяма е консумацията на топла вода, толкова по-бързо ще ви се възвърне вложената в тази първокласна придобивка инвестиция.


Цени на соларни системи


Вярно е, че соларните системи не са никак евтина инвестиция, но това, което трябва да се разгледа в по-широк план са ползите от подобна услуга и бъдещата възвръщаемост. Една соларна система ще ви се изплати само в рамките на няколко години, имайки предвид всички преимущества, резултати и комфорт, които би могла да ви предостави. Ние, от Parno EU, можем да ви осигурим  всякакви енергийно ефективни соларни системи, от които може да се нуждае едно домакинство, на сравнително достъпни и изгодни за българския пазар цени.

 

Въпроси и отговори

  • Как работи соларната система?

Соларната система работи като преобразува енергията от слънцето в два типа използваема енергия - електричество и топлина.

  • Колко електроенергия произвеждат слънчевите панели?

Системите за слънчеви панели се измерват в kW. Обикновеният размер на слънчеви панели произвежда около 5 kW.

  • Работят ли соларните системи през нощта?

Технически не. Слънчевите панели не произвеждат енергия през нощта.

  • Работят ли соларните системи  в облачни дни?

Соларните системи могат да използват пряка или непряка слънчева светлина за генериране на енергия, въпреки че са най-ефективни при пряка слънчева светлина.

  • Какво е Соларен колектор?

Соларни колектори са устройства, което събират и концентрират слънчевата светлина. Тези устройства се използват основно за активно екологично отопление и позволяват нагряване на вода за лична употреба.

  • Едно и също ли са слънчевите колектори и слънчевите панели?

Много хора бъркат определението за слънчеви колектори и панели, но разликата е значителна. Докато колекторите генерират топлинна енергия, слънчевите панели произвеждат електричество.

Прочетете повече тук.

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

    Най-продавани