Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

78 лв. - 14964 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Производител

Производител

Материал

Височина

Ширина

Цвят

  • Червено
  • Светло сиво
  • Бял

Анкета

Начало Марки

GreenEcoTherm

Филтри
GreenEcoTherm

GreenEcoTherm

Запознайте се с GreenEcoTherm

 

Фирма „Екотерм Проект“ ЕАД е създадена през 2008 г. с основна научноизследователска и развойна дейност в областта на оползотворяване и изгаряне на дървесна биомаса, патенти и технологии, свързани с опазване на околната среда, както и енергийна ефективност. ...

С високите изисквания на пазара, фирмата разработва нови изделия, отговарящи и на най-строгите Европейски стандарти, като притежава сертификати по ISO 9001.

Своето развитие „Екотерм Проект“ ЕАД започва с производството на котли, камини и горелки за оползотворяване на биомаса, предназначена за бита, публичния сектор и промишлеността. Продуктите на „Екотерм Проект“ ЕАД се реализират успешно на европейския пазар. 

Централният офис на компанията се намира в гр. Хасково. Там са разположени и сервизният център и центърът за биомаса. 

 

Продукти от GreenEcoTherm 

 

Както споменахме, продуктите на „Екотерм Проект“ ЕАД са насочени към оползотворяване на биомаса както за частния, така и за обществения сектор. Сред тях са:

 

Пелетни горелки

 

Разнообразието на горелки, които  „Екотерм Проект“ ЕАД предлага, дава възможност на потребителите да избират сред различните им функционалности. Горелките са предназначени за изгаряне на дървесни пелети, работят безшумно и горивният процес може да се регулира. Оптимален горивен процес се постига благодарение на модерното управление на горелките. Характеризират се с висока ефективност при минимален разход на гориво и ниска консумация на електрическа енергия.

 

Пелетни камини

 

Пелетните камини, които марката предлага, са варианти, работещи посредством водна риза и сухи пелетни камини. 

 

Топловъздушни пелетни камини

 

Топловъздушните камини от  „Екотерм Проект“ ЕАД притежават микропроцесорно управление, което осигурява автоматизирана експлоатация и възможност за работа с 5 нива на мощност. Почистването на пелетния остатък се извършва автоматично. Лесни са за монтаж, а дизайнът им е подходящ за всякакъв тип интериори. 

 

Пелетни камини с водна риза

 

Пелетните камини са стандартно окомплектовани с циркулационна помпа, затворен разширителен съд, предпазен вентил за налягането, вентилатор за димни газове и вграден манометър за следене налягането в системата. Лесни за монтаж, почистване и поддръжка. 

 

Пелетни котли

 

Вариантите на котли, които  „Екотерм Проект“ ЕАД предлага, са организирани в няколко продуктови линии. Всички те се характеризират с ниски експлоатационни разходи и висока ефективност.

Притежават автоматично запалване и автоматично подаване на горивото. Регулирането на топлинната мощност се организира в широк диапазон. Лесни за монтаж и експлоатация са всички предлагани варианти. 

 

Бункери за пелети

 

Предлагат се в няколко варианта и модела. Различават се по своята вместимост и дизайн. Размерите им са съобразени с помещението, в което ще бъдат поставени. Затова и се предлагат различни форми и големини.

 

Хибридни системи

 

Хибридните системи от  „Екотерм Проект“ ЕАД се предлагат в две продуктови линии.  Те осигуряват икономични решения за вашия дом. Съчетават по интелигентен начин работата на сплит инверторна система, термопомпа въздух-вода и пелетен котел за отопление и битова гореща вода. 

 

Енергийни кабини 

 

Енергийните кабини представляват иновативно решение за възобновяемата енергия и опазване на околната среда. Тя е компактно мобилно съоръжение, в което е инсталирана котелна инсталация на биомаса за генериране на топла вода за отопление и битови нужди. 

 

Parno.eu предлага продукти с марката GreenEcoTherm

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие от продуктовата гама на марката GreenEcoTherm. Среда тях са:

 

Стайни термостати 

 

Разнообразието от функционалности на различните стайни термостати ви позволява да настройвате необходимата температура в помещението, за да си осигурите по-добро и икономично отопление. Някои модели предлагат възможност да контролирате отоплителния си уред чрез мобилно приложение дори когато не сте в къщи. 

 

Пелетна камина с водна риза

 

Пелетните камини, които  „Екотерм Проект“ ЕАД предлага, са на водещи италиански производители. Проектирани са да осигуряват максимална ефективност на отопление и безопасност при експлоатация. Изчистеният им дизайн се вписва идеално в различни видове интериор. 

 

Стоманени лири за баня

 

Изделията на марката GreenEcoTherm се отличават с изчистен и съвременен дизайн и  високо качество. Високоефективни и семпли, стоманените лири за баня могат да се превърнат в част от интериора на всяко помещение. Предлагат се в няколко големини, съобразени с индивидуалните ви нужди. 

 

Пелетни котли

 

Автоматизираните пелетни котли са предназначени за битови и фирмени обекти, както и за подгряване на битова гореща вода през летния сезон. Котлите се предлагат в различни продуктови линии. 

 

Суха пелетна камина

 

Автоматизираните топловъздушни пелетни камини се характеризират със съвременен дизайн и висока ефективност. Различните им функционалности определят избора за вашите конкретни нужди и изисквания. 

 

Пелетна горелка

 

Пелетните горелки с марка GreenEcoTherm предлагат различни характеристики според продуктовите си линии. Те дават възможност да изберете най-доброто решение за вас и да се възползвате от тяхната ефективност и параметри. Предлагат се и варианти на самопочистващи пелетни горелки. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Спестете време в обикаляне по различни търговски обекти, за да намерите най-добрите решения за вас. Нашите консултанти ще ви съдействат с компетентен съвет и консултация. Предвидили сме опции за покупка на избраните стоки на изплащане. Доверете се на бърза и сигурна поръчка от Parno.eu. Поръчайте сега!

61

продукти

Продукти

Страница 1 от 6
«1 2 3 4 5 6»

Най-продавани