Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Камери за вграждане с въздуховод

Камерите за вграждане с въздуховод са чудесен, екологичен избор за отопляване на дома посредством твърдо гориво. Те се вписват идеално във вътрешността на камината или в оформен отвор на стената, заемайки по-малко от вашето подово пространство. Чудесно решение са за кухня или трапезария с по-малки размери и по-тясно пространство.

...


В магазините на Parno EU може да закупите камера за вграждане с въздуховод, която бързо ще затопля всички помещения в дома ви. Стаята, в която тя е инсталирана, ще се превърне в уютно място с бумтящ огън, който привлича като магнит. 


Защо да купите камера за вграждане с въздуховод


Една от нашите камери за вграждане с въздух е чудесна възможност, ако искате да използвате своята камина или огнище. Тя е това, от което се нуждаете, за да постигнете по-висока енергийна ефективност при отопление.


Камери за вграждане с въздуховод загряват по-бързо и са по-икономични, спрямо обикновена камина. Представляват въздушна инсталация, като топлият въздух се насочва с помощта на тръби към останалите стаи, за да ги затопля бързо.


Камерите за вграждане с въздуховод отделят минимално количество дим, благодарение на което покриват стандартите на Агенцията за опазване на околната среда за чист въздух. Този тип уреди са доказано енергийно ефективни. Те са много по-ефективни от откритите огнища, с ефективност над 80%.

 
Предимствата на камерите за вграждане с въздуховод


Атмосферата, носталгията и топлината на камерите за вграждане с въздуховод  не могат да бъдат сравнявани с нищо друго. С тях затоплянето на въздуха по стаите се осъществява доста бързо. Материалите, от които са изработени, включително и стъклата, са надеждни и устойчиви на много високи температури.


Камерите за вграждане с въздуховод са най-безопасни в сравнение с останалите отоплителни уреди на твърдо гориво. Дори и в най-малките стаи може да се насладите на топлината и уютната атмосфера, които създават те. Тези отоплителни инсталации са много рентабилни.


Няма как да не изтъкнем предимствата от намаляването на разходите за отопление през студените месеци. С едно зареждане камерите за вграждане с въздуховод поддържат горенето до 8 часа. Благодарение на това, кубик дървени цепеници ще ви осигури отопление за по дълъг период от време.


Цени на камерите за вграждане с въздуховод


Предимствата на камерите за вграждане с въздуховод ги прави отлична инвестиция. Те остават дълготрайна придобивка за дома с години, защото са изработени от висококачествени материали. Икономията от електроенергия и значителното намаляване на сметките за отопление бързо ще възвърнат направения от вас разход. В Parno EU предлагаме камери за вграждане с въздуховод на достъпни цени.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани