Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

8699 лв. - 10499 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Термопомпи Термопомпи ELDOM

Термопомпи ELDOM

ЕЛДОМИНВЕСТ ООД - България е създадена през 1987г . През тези двадесет и девет години компанията е призната за едно от най-успешните предприятия в България, ставайки национален лидер в електрическите битови и газови уреди, с пазарен дял от над 70%. ...

Термопомпи ELDOM извличат топлина от външния въздух, което прави отоплението на дома ви енергийно ефективен процес.Те също се използват и за охлаждане без да консумират големи количества електроенергия. Комбинацията с бойлер осигурява гореща вода за нуждите на цялото домакинство.

Защо да купите термопомпи ELDOM от Parno?

EU Термопомпи ELDOM са оптималният избор за домове и офис сгради. В комбинация с подово отопление или нискотемпературни радиатори, конфигурацията употребява по-малко енергия за отопление и охлаждане на помещенията. Проектирани в Европа, за Европа, те са подходящи за употреба през всички сезони у нас.

Гамата на Parno EU, на водещите в индустрията, термопомпи ELDOM са най-добрият избор при инсталация на отоплителна система поради тяхната усъвършенстваност. Това, което отличава термопомпени системи ЕЛДОМ, е стремежът на компанията да усъвършенства непрекъснато своите технологии, за да удовлетворява своите клиенти.

Термопомпи въздух-вода ELDOM са с 40% по-компактни, което води до икономия на пространство и разходи за монтаж. Ефективността на инсталацията е безотказна в студ и жега. Подгответе се за студената зима и горещото лято с термопомпена система ЕЛДОМ от Parno EU.

Термопомпи въздух-вода ELDOM

Термопомпи въздух-вода ELDOM осигуряват както ефективно отопление, така и охлаждане за вашето домакинство, като това е голямо предимство предвид сезонните климатични промени у нас.

След правилна инсталация, термопомпени системи ЕЛДОМ предлагат от един и половина до три пъти повече топлинна енергия на дома, спрямо електричеството, което изразходват. Това е възможно поради факта, че системата пренася топлината, вместо да я трансформира, както правят електрическите или газовите отоплители.

Модерните термопомпи въздух-вода ELDOM предлагат ефективност и намалени емисии на въглероден диоксид. Производството на топлина е безопасно и икономично, благодарение на интегрирания бойлер за топла вода, потопяем нагревател, циркулационна помпа и климатична система.

Топлината се извлича отвън през външно тяло, където хладилният агент, който циркулира в затворена тръбна система, пренася топлината от източника към вътрешното тяло.

Отопление с термопомпи ELDOM

Термопомпи ELDOM са чудесен избор за отопление и осигуряване на топла вода във вашия дом. Първоначалната инвестиция, която ще направите, много скоро ще се възвърне и ще намали разходите ви с течение на времето.

Инсталацията на помпите въздух-вода е по-лесна, тъй като те са по-малки и не заемат много място. Те са с два пъти по-голяма енергийна ефективност от нефтените и газови отоплителни уреди. Правилно оразмерената и качествена термопомпа от ЕЛДОМ ще ви спести от разходите за електричество, но няма да компрометира топлинната мощност и комфорт.

Цени на термопомпи ELDOM от Parno EU

В Parno EU ви представяме термопомпи ELDOM на изгодна цена. При целогодишна ефективна употреба, времето за изплащане на вложените в подобна система средства е рамките на гаранционния период.

Купете модерна термопомпена система ЕЛДОМ от Parno EU, с която да си осигурите топлина през студените месеци и хладина по време на летните горещини.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани