Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

120 лв. - 7114 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Марки

Sunsystem

Филтри
Sunsystem

Sunsystem

Компанията New Energy Systems е основана през 2002 г. Тя стартира като семеен производствен бизнес и предприятието се намира в град Шумен. Фирмата се занимава с изработване на техника за отопление и снабдяване с топла вода. Приоритет на компанията обаче е производството на качествено оборудване, работещо с възобновяеми източници на достъпни цени....

Производствените, складовите и търговските бази на компанията се простират на площ от 4000 квадратни метра в Шумен, София и Лайпциг. За New Energy Systems работят повече от 450 квалифицирани професионалисти. Произведената продукция се следи стриктно от система за управление на качеството ISO 9001:2015.

Добре развитата дистрибуторска мрежа организира снабдяването на качествените български продукти из целия свят. New Energy System изнася своите продукти в над 70 страни, разположени на 5 континента, посредством две търговски марки-SUNSYSTEM и BURNiT.

SUNSYSTEM

Търговската марка SUNSYSTEM на компанията New Energy Systems предлага слънчеви колектори, термопомпи, PV-модули, бойлери и буферни съдове. Това оборудване е насочено максимално към използването на чиста и безплатна енергия от слънцето, която е щадяща за околната среда.

Компанията не спира да обновява продуктовата си гама с модерни решения за възобновяеми източници. Сред тях са и технологии за слънчева и термална енергия, биоенергия, фотоволтаична енергия и аеротермална енергия.

Стойки за слънчеви колектори

Повечето стойки за слънчеви колектори са изработени от алуминий. Това ги предпазва от корозиране и удължава периода им на експлоатация. Конструкцията им е високо устойчива на натоварвания. Поради естеството на нейното предназначение е предвидено да издържа на сурови метеорологични условия. Тя понася вятър със скорост от 150 км./ч и снежна маса до 1,25 kN/m2, съгласно ENV 1991-1-31991-1-4.

Стойките за слънчеви колектори са изключително лесни и удобни за монтаж, без значение дали на равен, или наклонен покрив. Има възможност за фино регулиране на ъгъла на наклон при равен покрив. При монтаж на наклонен покрив е предвидена и телескопична закрепваща планка.

Соларни комплекти

Соларните комплекти са предназначени да улеснят домакинствата, като им осигурят необходимото количество гореща вода. Различават се по капацитета на домакинството, за което са предназначени. Те могат да се използват при всякакви климатични условия, а енергията, която им е необходима за функциониране, е напълно безплатна и достъпна, тъй като се захранват изцяло от Слънцето.

Инсталирането на соларната система става лесно и бързо. Има възможност да се монтира както на равен, така и на наклонен покрив. Соларните комплекти от Sunsystem притежават сертификат за качество Solar Keymark.

Вакуумно тръбни колектори

Вакуумно тръбните колектори представляват комплекс от две стъклени тръби, които са концентрично разположени и по между им има вакуум. Материалите, разположени по повърхността на всяка една тръба, позволяват максимално абсорбиране на слънчевите лъчи, минимално отдаване и висок коефициент на полезно действие. Вакуумно тръбните колекторни системи са предпочитан и икономичен вариант за нуждите на всяко домакинство за сдобиване с топла вода.

Термосифонни системи

Този вид системи са базирани на метод, който затопля водата в едно домакинство благодарение на слънчева енергия. Представляват свързани помежду си соларен колектор и бойлер със специална изолация, които извършват процес на топлообмен. Естествената конвекция на флуидите допринася топлината да достигне от съответния конвектор до бойлера.

Соларни колектори - плоски

Този вид соларни колектори преобразуват лъчистата слънчева енергия в топлинна. Плоските соларни колектори осигуряват на домакинствата повече от необходимата им топла вода, заради което са и предпочитани. Повърхността им е покрита с тъмен материал, което осигурява по-добра абсорбация и повишава ефективността им. Опростеният им дизайн води до по-лесната им инсталация. Използват се за затопляне и на външни басейни и джакузита.

Бойлери

Бойлерите се различават според технологията, с която функционират, техническите параметри, дизайна и размера си. Продуктите на Sunsystem се отличават от останалите със своите технически предимства, лесна експлоатация,с надеждност и ниска цена. Характеризират се с високоефективност, безопасност и функционалност. Високоефективни са за битови нужди и всички модели разполагат с температурен индикатор. Монтират се вертикално или хоризонтално, а елегантният им дизайн пасва идеално на всеки интериор.

Купете продуктите на Sunsystem от Parno.eu

Parno.eu предлага на своите клиенти многообразие от продукти на българския лидер в производството на техника за отопление и осигуряване на топла вода Sunsystem. Спецификата на продуктите изисква задълбочено проучване и информираност. Ниеот Parno.euще отговорим на всичките ви въпроси и с радост ще ви съдействаме при вземането на най-добрите решения.

Всички продукти Sunsystem може да закупите онлайн, като ние гарантираме тяхната безопасна доставка. За ваше удобство сме предвидили и вариант за закупуване на изплащане. Не се колебайте, попитайте ни и изберете българското качество на Sunsystem.

44

продукти

Продукти

Страница 1 от 4
«1 2 3 4»

Най-продавани