Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Марки

PHNIX

Филтри
PHNIX

PHNIX

Запознайте се с PHNIX 

 

PHNIX е високотехнологично предприятие, превърнало се в един от най-утвърдените брандове в Китай. Историята си започва през април 2002 г., фокусирайки се  върху разработката на термопомпи. Година след основаването си стартира и производство на термопомпи за басейни и климатици. 

PHNIX е лидер на китайския пазар, но благодарение на международните си бизнес отношения, разпространява своите продукти и технологии в световен мащаб. През своята 18-годишна история марката присъства на пазара за термопомпи в Европа и Северна Америка, като досега 50% от продукцията е била изкарвана извън китайкия пазар. ...

Компанията има интегрирана система за доставки. Международните марки като Mitsubishi и Panasonic имат дългогодишно сътрудничество с PHNIX, което е и едно от основните предимства на бранда. 

PHNIX осигурява работа на над 2000 служители. През 2014 г. влиза в топ 10 на най-добрите марки в Китай, а през 2017 г. е обявена за любимата марка на купувачите. 

 

Продукти от PHNIX

 

Брандът предлага иновативни технологии и цялостни енергоспестяващи решения на своите клиенти. PHNIX притежава богата гама от термопомпи както за домашни цели, така и за търговски и индустриални. В портфолиото на компанията влизат:

 

Термопомпи за басейн 

 

Марката предлага огромен набор от термопомпи за басейн. Те са оборудвани с иновативни технологии, могат да се управляват чрез приложение и са безшумни. Има три опции за хладилен агент в тях - R290, R32 и R410A. 

 

Термопомпи за затопляне и охлаждане

 

PHNIX предоставя разнообразие от термопомпени системи като въздух-вода и въздух-въздух. Към тях спадат вентилаторни конвектори, мулти-функционален резервоар за вода, както и моноблок. 

 

Битови бойлери с термопомпа

 

Марката произвежда и термопомпен бойлер и термопомпа за битова гореща вода. 

 

Термопомпа за търговски цели

 

PHNIX предлага огромно разнообразие от термопомпи за търговски цели, които се произвеждат в различни серии. Оборудвани са с най-новите технологии и могат да се управляват чрез приложение. Имат функция за затопляне и охлаждане на помощенията. 

 

Индустриални термопомпи

 

Лентова машина за сушене на утайки, сушилни с горещ въздух за печатарската индустрия, сушилня за плодове и зеленчуци, сушилни за ориз, сушилня за тютюн, сушилня за дървени стърготини. 

 

Parno.eu предлага продукти на PHNIX

 

В сайта на Parno.eu може да закупите вентилаторни конвектори на PHNIX, които намаляват до 30% консумацията на енергията. Със своето усъвършенствано управление успяват максимално да разпределят температурата. Отличителните им черти са ниските нива на шум и ултратънкият им корпус. 

Вентилаторните конвектори PHNIX са лесни за монтаж и могат да бъдат инсталирани, където пожелаете. Притежават различни видове контролери, които дават възможност на потребителите да изберат най-удобния за тях начин на управление. Благодарение на своя изчистен и елегантен дизайн, вентилаторните конвектори ще подхождат на интериора на всяко помещение. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Поръчайте онлайн продуктите на PHNIX от Parno.eu. Нашите консултанти с радост ще ви съдействат и ще отговорят на всички ваши въпроси. Предвидили сме опция за закупуване на стоките на изплащане, за да улесним покупката ви. Възползвайте се от възможността за експресна поръчка без да е необходимо да се регистрирате в сайта ни. Доверете са на качеството и безопасната доставка за избраните от вас продукти!

1

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани