Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

15 лв. - 846 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Модел на радиатори

Височина

Анкета

Начало Радиатори за парно

Радиатори за парно

За да функционира ефективно отоплителната система във вашия дом, ще трябва да подберете и правилните радиатори за парно. 

Какво трябва да знаем при избора на радиатори за парно?

Част от спецификите, на които ще обърнете внимание при избора на вашите радиатори, са високото качеството на изработка, вида на материала, богатият избор от размери, гаранцията за дълъг живот и безпроблемна експлоатация. И, разбира се, достъпната цена. Комбинацията от изброените ще ви гарантира, че ще изградите максимално ефективна отоплителна система, която ще направи дома, офиса или всяко друго помещение комфотно, уютно и добре изглеждащо място, където с удоволствие да прекарвате времето си.

Сред функционалните характеристики, на които да обърнете внимание при закупуването на радиатори за парно, са налягането, формата на вътрешната кухина, поддържаната температура, нивото на топлопренос, гаранцията за устойчивост.

Видове радиатори, които можете да закупите в онлайн магазина на Parno.eu

В страницата по-долу може да разгледате богатата ни продуктова гама от радиатори за парно и да изберете между алуминиеви радиатори или панелни радиатори.

Новият радиатор, предназначен за дома или офиса, трябва да бъде изработен от висококачествени материали, които ще осигурят безпроблемното му функциониране за дълъг период от време и ще позволят да бъде постигната максимална ефективност при отопление на различни помещения.

Защо да изберете радиатор за парно от Parno.eu?

Високотехнологичната изработка с покритие от специална боя ще осигури на продукта защита от корозия за дълго време. Впечатляващият избор от модели, които ще откриете при нас, ви предоставя свободата да композирате до необходимия размер чрез комбиниране на определен брой глидери или пък да изберете точният вариант на панелен радиатор, който перфектно пасва на пространството, с което разполагате и максимално добре ще изпълнява функцията да отоплява помещението, в което е монтиран.

За да си осигурите топлина и комфорт през зимните дни, посетете онлайн магазина на Parno.eu и изберете от категорията радиатори за парно този, който е най-подходящият за вас. Ще останете приятно изненадани и от атрактивните цени и промоционалните оферти, които ще ви предложим.

Нашите експерти ще ви предоставят и цялата полезна информация, от която се нуждаете при избора на радиатор за парно - от това как да изчислите какви точно и колко радиатора са ви необходими, до специфичните характеристики на всеки един модел и това как безпроблемно той да бъде монтиран на своето място.

Въпроси и отговори

  • Достатъчни ли са радиатори за парно за отопление на дома?

Макар това да зависи от много фактори, като площ и разположение на дома, радиаторите са един ефективен начин да отоплявате дома си, който е икономически изгоден. След като цикълът на работа е завършен и в стаята е достигната желаната температура, радиаторът продължава да излъчва топлина.

  • На кои характеристики да обърнем внимание при избора на радиатор за парно?

При закупуване на радиатори за парно е добре да се запознаете с характеристиките на продуктите, като: налягане, форма на вътрешна кухина, поддържана температура, ниво на топлопренос, гаранция за устойчивост, материал, размери.

 

Филтри
«1 2 3 4 5 6»
Page 1 of 6
«1 2 3 4 5 6»

            Най-продавани