Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

2000 лв. - 5610 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Марки

Royal

Филтри
Royal

Royal

Запознайте се с Royal

 

Компанията е основана през 1915 г. в Италия и стартира като семеен бизнес, насочен към създаване на отоплителни уреди за дома. Вече повече от век основна цел на компанията е да съчетава уюта и комфорта в дома със съвременни уреди за отопление, работещи посредством иновативни технологии. ...

 

Продукти от Royal

 

Royal произвежда богата гама от уреди за отопление на дома. Ето и продуктите, които брандът представя на своите потребители: 

 

Въздушни отоплителни камини на пелети 

 

Този тип камини са предпочитано средство за отопление заради лесната експлоатация на отоплителните уреди и тяхната екологичност. Разработени в различни модели и варианти на мощности, те са идеално решение за всеки дом, без значение от неговата големина. Някои от моделите предлагат възможности за отопление на всички помещения в дома, благодарение на вградените вентилатори. 

 

Хидравлични камини на пелети

 

Тези отоплителни уреди притежават силата и повечето от възможностите на котлите, осигурявайки висока производителност както за малки, така и за големи помещения. Самостоятелно или интегрирани във вече съществуващи системи, те осигуряват и битова гореща вода и отопление, съчетано с ниско ниво на вредни емисии.

 

Печки на дърва

 

За любителите на традиционните методи за отопление печките на дърва от Royal осигуряват гаранция за ефективно отопление, съчетано с модерен дизайн. Спестяват енергия, тъй като горивният процес се осъществява благодарение на твърдо гориво - дърва. 

 

Готварски печки на пелети и дърва

 

Комбинираните системи на готварските печки на дърва дават възможност да отоплявате дома си докато готвите. Работейки на пелети, те използват опция за самостоятелно подаване и има възможност за програмиране на техните функции. 

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие на продукти с марката Royal

 

В сайта на Parno.eu може да откриете продукти на един от водещите италиански брандове в сферата на отоплителните уреди:

 

Сухи пелетни камини

 

Сухите пелетни камини на Royal се предлагат в няколко модела и варианти на мощности. Някои от моделите са снабдени с вентилатор за директно отопление на дома. Елегантен дизайн и ефективност са двете характеристики, които описват моделите на сухите пелетни камини с марката Royal.

 

Пелетни камини с водна риза

 

Камините са снабдени с всички основни уреди, необходими за монтажа им - циркулационна помпа, разширителен съд, предпазни клапани и манометър. Италианския дизайн, съчетан с висока ефективност, прави пелетните камини с водна риза Royal предпочитано средство за отопление през зимните месеци.

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

На сайта на Parno.eu може да разгледате всички продукти за отопление и климатизация, които предлагаме. Нашите опитни специалисти с радост ще отговорят на всички ваши въпроси, за да вземете информираното си решение. 

Предвидили сме опция за закупуване на изплащане на всички избрани продукти, за да ви улесним максимално. Използвайте опцията за бърза поръчка, без да е необходимо да се регистрирате на сайта ни. Доверете се на бърза и сигурна доставка на продукти с доказан произход и марки. 

6

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани