Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

55 лв. - 325 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Производител

Материал

Височина

Ширина

Анкета

Начало Лири за баня Стоманени лири Стоманени лири за баня Bisolid

Стоманени лири за баня Bisolid

Най-подходящото отоплително тяло за баня, а и за всякакви други помещения с висока влажност, са лирите за баня. Напоследък лирите за баня придобиват все по-голяма популярност и за тях се намират нови и интригуващи приложения. Те могат да бъдат поставени в гардеробни и антрета, с цел да поддържат шапките, шаловете и ръкавиците ви сухи и топли. Основната им задача е да поддържат добър микроклимат в помещенията и да предотвратяват появата на влага, мухъл и всякакви неприятни миризми. ...

 

В Parno EU ще откриете богат асортимент от стоманени лири за баня на марката Bisolid. Стоманени лири Bisolid са под шапката на фирма Екотерм Проект - един от най-добрите производители на отоплителни съоръжения в България. Bisolid завзема българския пазар, за да предложи изключително качество и да намери своето място сред отоплителната инсталация на различни жилища, индустриални и обществени сгради.


Защо да купите Стоманени лири за баня Bisolid от Parno EU


Разликата между една стоманена лира за баня и една алуминиева такава се крие не във външния вид, а във вътрешността и теглото. За да бъдат защитени от влага и вода, всички стоманени лири за баня Bisolid са с висококачествено прахово боядисано или с хромирано външно покритие. Алуминият не се влияе от влага и вода, затова външната му повърхност не преминава през такава допълнителна обработка. Висококачественото покритие при всяка стоманена лира за баня Bisolid допълнително удължава живота и времето, през което тя ще може безпроблемно да ви служи. 

 

Всяка Bisolid лира за баня - стоманена или алуминиева, е подходяща за връзване както към локално парно или ТЕЦ, така и към отделен електрически нагревател. Нагревателят задължително трябва да бъде съобразен с мощността на лирата. В Parno EU ще откриете множество лири, които се различават по размер. Това позволява безпроблемно инсталиране както в големи пространства, така и в маломерни такива. Нивото на отделяната топлина е винаги високо, без значение от размера на лирата. Монтажът на стоманени лири за баня Bisolid е изключително опростен, като това ги прави предпочитани от голяма част от нашите клиенти.


Предимствата на Стоманени лири Bisolid 


Основно предимство на стоманени лири за баня Bisolid е техният дизайн. Те се отличават с красиви и функционални дизайни, които лесно се вписват във всеки интериор и могат да отговорят на всякакви дизайнерски идеи. В каталога на онлайн магазин Parno EU можете да разгледате разнообразието от модели, които се предлагат, и да изберете тази стоманена лира за баня, перално помещение или антре, която най-добре ще пасне на вашите нужди. 

 

Класическите модели стоманени лири най-често се различават по броя и начина на позициониране на ребрата - хоризонтално или вертикално. Хоризонталното разположение на тръбите ви позволява върху тях да поставите кърпи или други платнени аксесоари, които да бъдат винаги топли и в готовност да ви донесат комфорт при всяко използване. Освен че кърпите ви винаги ще са деликатно затоплени, те ще бъдат и сухи, което предотвратява развитието на болестотворни микроби и организми. 


Стоманени лири Bisolid - цена и качество в едно


Основната идея, зад която Bisolid застават, е да предоставят голяма гама от отоплителни продукти, които да са с безкомпромисно качество, но същевременно да са на достъпни и изгодни цени. Фактът, че се движат в бюджетния ценови диапазон, без това да оказва влияние върху качеството на отоплителните тела, ги прави все по-популярни сред нашите клиенти. В онлайн магазин Parno EU имате възможност да се сдобиете със стоманени лири за баня Bisolid и то без да напускате уюта и комфорта на вашия дом. Можете да поръчате онлайн дори и без регистрация, а ние ще се погрижим да получите продуктите в максимално кратък срок.

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»