Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

82 лв. - 389 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Материал

Височина

Ширина

Анкета

Начало Лири за баня Стоманени лири Стоманени лири за баня Bisolid

Стоманени лири за баня Bisolid

Най-подходящото отоплително тяло за баня, а и за всякакви други помещения с висока влажност, са лирите за баня. Напоследък лирите за баня придобиват все по-голяма популярност и за тях се намират нови и интригуващи приложения. Те могат да бъдат поставени в гардеробни и антрета, с цел да поддържат шапките, шаловете и ръкавиците ви сухи и топли. Основната им задача е да поддържат добър микроклимат в помещенията и да предотвратяват появата на влага, мухъл и всякакви неприятни миризми. ...

 

В Parno EU ще откриете богат асортимент от стоманени лири за баня на марката Bisolid. Стоманени лири Bisolid са под шапката на фирма Екотерм Проект - един от най-добрите производители на отоплителни съоръжения в България. Bisolid завзема българския пазар, за да предложи изключително качество и да намери своето място сред отоплителната инсталация на различни жилища, индустриални и обществени сгради.


Защо да купите Стоманени лири за баня Bisolid от Parno EU


Разликата между една стоманена лира за баня и една алуминиева такава се крие не във външния вид, а във вътрешността и теглото. За да бъдат защитени от влага и вода, всички стоманени лири за баня Bisolid са с висококачествено прахово боядисано или с хромирано външно покритие. Алуминият не се влияе от влага и вода, затова външната му повърхност не преминава през такава допълнителна обработка. Висококачественото покритие при всяка стоманена лира за баня Bisolid допълнително удължава живота и времето, през което тя ще може безпроблемно да ви служи. 

 

Всяка Bisolid лира за баня - стоманена или алуминиева, е подходяща за връзване както към локално парно или ТЕЦ, така и към отделен електрически нагревател. Нагревателят задължително трябва да бъде съобразен с мощността на лирата. В Parno EU ще откриете множество лири, които се различават по размер. Това позволява безпроблемно инсталиране както в големи пространства, така и в маломерни такива. Нивото на отделяната топлина е винаги високо, без значение от размера на лирата. Монтажът на стоманени лири за баня Bisolid е изключително опростен, като това ги прави предпочитани от голяма част от нашите клиенти.


Предимствата на Стоманени лири Bisolid 


Основно предимство на стоманени лири за баня Bisolid е техният дизайн. Те се отличават с красиви и функционални дизайни, които лесно се вписват във всеки интериор и могат да отговорят на всякакви дизайнерски идеи. В каталога на онлайн магазин Parno EU можете да разгледате разнообразието от модели, които се предлагат, и да изберете тази стоманена лира за баня, перално помещение или антре, която най-добре ще пасне на вашите нужди. 

 

Класическите модели стоманени лири най-често се различават по броя и начина на позициониране на ребрата - хоризонтално или вертикално. Хоризонталното разположение на тръбите ви позволява върху тях да поставите кърпи или други платнени аксесоари, които да бъдат винаги топли и в готовност да ви донесат комфорт при всяко използване. Освен че кърпите ви винаги ще са деликатно затоплени, те ще бъдат и сухи, което предотвратява развитието на болестотворни микроби и организми. 


Стоманени лири Bisolid - цена и качество в едно


Основната идея, зад която Bisolid застават, е да предоставят голяма гама от отоплителни продукти, които да са с безкомпромисно качество, но същевременно да са на достъпни и изгодни цени. Фактът, че се движат в бюджетния ценови диапазон, без това да оказва влияние върху качеството на отоплителните тела, ги прави все по-популярни сред нашите клиенти. В онлайн магазин Parno EU имате възможност да се сдобиете със стоманени лири за баня Bisolid и то без да напускате уюта и комфорта на вашия дом. Можете да поръчате онлайн дори и без регистрация, а ние ще се погрижим да получите продуктите в максимално кратък срок.

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

    Най-продавани