Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

382 лв. - 879 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Камини и Печки Камини на твърдо гориво Камини на твърдо гориво без водна риза

Камини на твърдо гориво без водна риза

Харесвате ли да чувате пукота на дърва в огъня и да съзерцавате  меките цветове на пламъците? Мечтаете ли за романтиката на камината и рустик атмосферата, която тя придава на едно помещение?
Може би нямате място за голяма зидана камина, за каквато винаги сте мечтали, но все още може да имате камина у дома. Камините на твърдо гориво са чудесна алтернатива на класическите огнища, с тази разлика, че заемат по-малко пространство и са по-лесни за поддръжка. Фактът, че няма нужда да бъдат свързани към електрическата мрежа е огромно предимство. Сметките ви за ток не само няма да се повишат, но и ще се окажат несравнимо по-малки.

 

Предимствата на камините на твърдо гориво без водна риза

 

Камините на твърдо гориво са подходящи за отопление както на битови, така и на обществени помещения. За употребата им може да избирате разнообразни видове гориво – въглища, дърва, еко брикети и др. Този метод за отопление е изключително икономичен поради няколко фактора:

 • Камините на твърдо гориво без водна риза не са свързани с електрическата мрежа – не хабите електроенергия и няма нужда да се притеснявате от повишаване на цените на тока;
 • Цената на видовете горива (дърва, въглища, торф и др.) е ниска и достъпна, което определя защо този избор на отопление е предпочитан;
 • Освен топлинен комфорт, създават и уютна романтична атмосфера в студените зимни месеци;
 • При определени условия може да се използват и за готвене на жар или на плоча.
   

Защо да купите камини на твърдо гориво без водна риза от Parno EU

 

Бърз и лесен избор на качествени продукти

 

На сайта Parno.eu предлагаме голяма селекция камини на твърдо гориво без водна риза на фирма Prity. Основана още през 1995 г., фирмата има над две десетилетия опит в производството на камини, използващи твърдо гориво. В нашия онлайн каталог може бързо и лесно да разгледате селекция от най-продаваните техни модели.

 

Визуално и детайлно представяне на продуктите за максимално лесен избор

 

Всяка камина е визуализирана със снимка и представена с подробно описание на всички характеристики на модела. Предлагаме камини с различен дизайн и стил - такива, които да паснат на класически домашен интериор, както и модели за тези от вас, които обичат по-модерна и нестандартна визия.

 

Консултация със специалист

 

Ако се затруднявате в избора си, предлагаме и професионална консултация. С наш специалист може да обсъдите въпроси като:

 • колко помещения искате да отоплявате;
 • с какво пространство за монтаж разполагате;
 • дали големината на комина ви би била достатъчна.

Така ще сте сигурни, че ще направите най-добрия избор на камина на твърдо гориво за вашия дом.

 

Бърза доставка и професионален монтаж

 

Предлагаме доставка в цялата страна, с опция наложен платеж и преглед на пратката преди да я платите. Ако монтажът и пускането в експлоатация на камината на твърдо гориво без водна риза ви притеснява, предлагаме и професионален монтаж за области София и Монтана.

 

Цени на камини на твърдо гориво без водна риза

 

За вас сме подбрали модели на достъпни цени, които се отличават с високо качество и дълъг живот. Може да откриете продукти от 300 до 900 лева, като сме предвидили и възможност за покупка на избрания продукт на изплащане.

Посетете нашия сайт, Parno.eu, и разгледайте предлаганите от нас продукти според цена, според най-нови или най-продавани модели. Сигурни сме, че бързо ще откриете вашата камина, която не само да топли дома ви, но и да създава желаното от вас усещане за уют и комфорт.

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

  Най-продавани