Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

120 лв. - 372 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Соларни Системи Стойки за слънчеви колектори

Стойки за слънчеви колектори

Соларните панели са рентабилно решение за сдобиването с гореща вода в едно домакинство. Макар не толкова известни на широката аудитория, колкото на преките потребители, ако сте решили, че искате да оборудвате дома си с подобна придобивка, ще ви трябват нужните за това компоненти. Затова, за да може един уред като този да бъде приложен в употреба, е необходимо той да бъде съпроводен от стойка за слънчеви колектори, която да го държи здраво от двата му края (горен и долен). Все пак как не може да поставите това, в което сте инвестирали немалка сума, без нещо, което да го държи на предназначеното за него място?...


Защо да купите стойки за слънчеви колектори от Parno EU


Parno EU предлага няколко вида стойки за слънчеви колектори, като при нас можете да намерите както такива за наклонен, така и за равен покрив. Стойките за правите покриви, които предлагаме, идват и с допълнителни „крачета’’ за по-голямо удобство при самия монтаж. Но, какъвто и да е видът на покрива ви, и двата вида стойки за слънчеви колектори осигуряват сигурно закрепване, без риск от падане.

Освен това моделите, които ще намерите на сайта, са устойчиви на натоварвания от външни фактори, като за тази цел са преминали през необходимите тестове за издръжливост на различни атмосферни условия. Също така нашите стойки слънчеви колектори, са изработени от висококачествени материали, един от които е алуминийят. Това ги предпазва от корозия и гарантира тяхната издръжливост и по-дълъг живот. В случай на валежи е известно, че алуминият взаимодейства със водата, изграждайки оксиден слой, който предпазва метала.

Друго характерно и важно предимство на всички стойки за слънчеви колектори, които Parno EU предлага, е лесният монтаж. Ъгълът, под който се монтират, може лесно да се регулира и да се пригажда според наклона. А в случай, че настъпи момент, в който решите да премахнете стойката за слънчевия колектора, демонтажът е също толкова лесен.


Предимствата на стойките за слънчеви колектори


Покупката на тези стойки за слънчеви колектори е добра инвестиция поради сигурността и ефективността, която ви дава самият продуктът. Преди всичко, ако сте решили да си закупите соларен панел, за да бъде възможно неговото сигурно и надеждно инсталиране, ще е нужно да закупите и стойка за тази цел. Функцията на придобивката е да предоставя защита и удобно позициониране на слънчевите колектори.

Друго тяхно значително качество е устойчивостта им на експлоатация при сурови метеорологични условия, като високата скорост на вятъра и тежестта на снежната маса. Така ще сте спокойни, че каквото и да се случва извън пределите на домашния ви уют и каквото и да е времето навън, стойките ще държат здраво вашите слънчеви колектори. За тях вятърът, дъждът или снегът няма да представляват никакъв проблем.


Стойки за слънчеви колектори на изгодни цени от Parno EU


Качествата, предимствата, устойчивостта и лесното приложение на стойките за слънчеви колектори са в прекрасно съотношение с достъпната им цена. Тя може да варира и се определя предимно от необходимия размера и вида. Въпреки всичко за нас е важно да предлагаме първокласни продукти на съобразени цени. От вас зависи единствено да вземете правилната стойка за слънчеви колектори, която да отговаря на индивидуалните ви нужди и характеристиките на вашето домакинство. А освен експресна доставка, ние ви гарантираме дългогодишен опит в сферата и експертно мнение, затова се свържете с нас, в случай, че имате възникнали въпроси. Екипът ни от специалисти с удоволствие ще ви консултира!

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани