Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

0 лв. - 4200 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Марки

Bosch

Филтри
Bosch

Bosch

Запознайте се с Bosch 

 

През 1886 г. Роберт Бош основава „Работилница за фина механика и електротехника“ в Щутгарт, Германия. Това бележи началото на днешната компания, която осъществява дейности по целия свят. От самото си създаване Bosch се характеризира с новаторска сила и социална ангажираност. 

Група Bosch е в България от 1993 г. Тя разполага с няколко дружества на територията на страната - Роберт Бош ЕООД, БСХ Домакински уреди България ЕООД и Bosch. IO. , в които работят над 570 служителя. ...

 

Централата на Bosch се намира в гр. София. Там се помещават направленията Автомобилно оборудване, Електроинструменти, Термотехника и Сградни технологии. В София е седалището и на дружеството БСХ Домакински уреди България ЕООД. През 2019 г. Bosch откри Инжинеринг център, отново в гр. София, където над 400 софтуерни специалиста разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия. 

Bosch България е част от Група Bosch, водещ световен доставчик на технологии и услуги. Продуктите и услугите на Bosch са създадени да вдъхновяват потребителите и да подобряват качеството на живот, предлагайки иновативни и ефективни решения. 

 

Продукти от Bosch

  

На своите клиенти Bosch предлага широка гама от продукти, свързани с автомобилите, дома и бизнеса. Уредите за дома на Bosch от БСХ Домакински уреди България ЕООД са класифицирани в следните направления:

 

Градинска техника

 

Градинската техника на Bosch осигурява множество продукти, необходими за поддържане на градини и дворове. Сред портфолиото на компанията са акумулаторни инструменти, косачки и тримери за трева, ножици за жив плет, клонотрошачки, верижни триони, градински листосъбирачи, градински триони и др. 

 

Отопление и топла вода

 

Решенията на Bosch в тази сфера са интелигентни и ефективни. Точни и прецизни продукти в областта на кондензната технология, соларните отоплителни системи, термопомпите или индустриалната топлина и пара. Сред продуктовото портфолио на компанията са кондензни газови котли, електрически котли, термопомпи, климатични системи, електрически бойлери, проточни електрически бойлери, термоуправления, соларни колектори, конвектори и други продукти за обществения сектор. 

 

Домакински уреди

 

Чрез своите интелигентни решения Bosch предлага продукти, които безспорно улесняват ежедневието на всяка домакиня. Решенията, които компанията създава, са в хармония с бита и винаги от помощ във всеки един момент. Клиентите могат да избират измежду качествени модели фурни и печки, готварски плотове, микровълнови фурни, грилове, перални и сушилни, съдомиялни, хладилници и фризери, прахосмукачки, кухненски роботи, пасатори, блендери, чопъри, мултикукъри, тостери, термокани, кафемашини и множество по-малки уреди, използвани за домакинството. 

 

Електроинструменти 

 

Инструментите, предлагани от Bosch, са продукт на най-съвременни технологии и осигуряват прецизна и безопасна работа. В помощ на ежедневните дейности компанията създава уреди, свързани с почистване, ремонт и рязане.

 

Parno.eu предлага разнообразие от продукти на Bosch

 

Parno.eu разпространява продукти на компанията в сферата на  отоплението и топлата вода. Интелигентни и ефективни, решенията на Bosch се характеризират с модерност, свързаност, лесно използване и атрактивен дизайн. 

 

strong>Кондензен газов котел Bosch 7000 i W

 

Благодарение на компактните си размери, този котел не изисква голямо пространство, на което да бъде поставен. Газовият кондензен уред се характеризира със способността да пести енергия, тъй като горелката модулира в диапазон от 12,5% до 100% от максималната мощност и се адаптира към температурата, необходима за домакинството ви. Затова и отоплението е високоефективно . 

Избирайки кондензен газов котел Bosch 7000 iW с впечатляващ  стъклен дизайн, вие осигурявате на дома си не само качествено отопление, но и красива и стилна визия. 

 

Газов котел Bosch Condens 2300 i W

 

Този котел може да бъде монтиран в жилищно помещение, тъй като е с много ниско ниво на шум. Котелът е с енергиен клас А, който може да бъде повишен до клас А+ с добавяне на смарт регулатор или такъв за външна температура. Високоефективен уред с впечатляващ дизайн и компактни размери. 

 

Кондензен газов котел Bosch Condens 2500 W, 3000 W

 

Котелът има изключително тих режим на работа. Притежава 3-звезден комфорт на топлата вода, като има максимална производителност от 12 л./мин. Разполага с удобен за обслужване мултифункционален дисплей. Съвместим е със соларна инсталация, благодарение на нов софтуер. Всички настройки могат да се фиксират със специална комбинация на бутоните. 

 

Пелетен пакет Bosch с пелетна горелка Biotech и Biotech Light 

 

Пелетните пакети Bosh включват в себе си:

  • котел Bosch, с мощност според вида на пакета, който сте избрали;
  • пелетна горелка;
  • врата за пелетната горелка;
  • бункер с вместимост до 200 кг без боя;
  • седем дневен безжичен програматор.

 

Стоманен котел на твърдо гориво Solid

 

Котлите Solid притежават вграден терморегулатор, с който лесно настройвате желаната температура на котелната вода. Така вие ограничавате максималните ѝ стойности и по този начин организирате експлоатационните разходи. Котлите Solid са с горно зареждане и компактни размери, което улеснява техния монтаж и обслужване. Високата му ефективност се гарантира от триходовата конструкция, чрез която се гарантира пълноценното отдаване на температура преди димните газове да напуснат котела. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Поръчайте онлайн продуктите на от Parno.eu. Нашите консултанти с радост ще ви съдействат и ще отговорят на всички ваши въпроси. Предвидили сме опция за закупуване на стоките ни на изплащане, за да улесним покупката ви. Възползвайте се от възможността за експресна поръчка без да е необходимо да се регистрирате в сайта ни. Доверете са на качеството и безопасната доставка за избраните от вас продукти!

 

18

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Най-продавани