Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

279 лв. - 10499 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Марки

ЕЛДОМ

Филтри
ЕЛДОМ

ЕЛДОМ

Запознайте се с ЕЛДОМ

 

Компанията Елдоминвест ООД е създадена през 1987 г. През всички тези години до момента, фирмата се е доказала като безспорен лидер в производството и търговията на електродомакински уреди. Производствените сгради на компанията са разположени в гр. Варна. Общата площ на трите производствени района на Елдоминвест е 50 000 кв. м. Във фирмата работят над 540 квалифицирани специалисти....

 

Производственият капацитет на фирмата, изчислен на годишна база, е 600 000 уреда. Поточните линии и машините на компанията са част от модерно оборудване, отговарящо на съвременните технологични изисквания. Интеграционна система за управление, сертифицирана по ISO 9001 - ISO 14001, стриктно следи всички процеси. Продуктите, използвани при производството на крайния продукт, са висококачествени материали, сертифицирани съгласно европейските норми.

Екипите на Елдоминвест са в състояние да разработват инструментална и производствена екипировка, технологично оборудване и продукти, съгласно специфични изисквания на клиента. Компанията разполага със своя фирмена лаборатория, в която се извършват изпитвания на изделията.

 

Продукти от Елдоминвест 

 

Елдоминвест е производител на бойлери с най-широк моделен асортимент в Централна и Югоизточна Европа, включващ над 250 модела енергоспестяващи електрически бойлери, моментно нагряващи (проточни) бойлери и високоефективни бойлери за алтернативна енергия. В компанията са създадени първите в България бойлери с емайлиран водосъдържател, както и такива с електронно управление и цифров дисплей. 

Елдоминвест са пионери в родното производство на готварски печки в енергиен клас А и със стъклокерамичен плот. Предлагат също и модерни готварски плотове за вграждане - електрически, комбинирани с газ и изцяло газови. 

През последните години компанията е разработила ново поколение отоплителни уреди. С развитието на световните тенденции за използване на възобновяеми енергийни източници, Елдоминвест инвестира и в създаването на компоненти и цели водонагревателни системи. Те работят с алтернативна енергия като плоски слънчеви панели, вакуумно-тръбни слънчеви колектори, плоски слънчеви панели, термосифонни системи под налягане, буферни съдове и термопомпени бойлери и системи. 

През 2012 г. компанията включва в портфолиото си отоплителни уреди - подови и стенни конвектори с механично и електронно управление. 

Компанията се отличава и с производството на бойлери за мокри съдове като яхти. Елдоминвест се нарежда на първите места в света по надеждност и ефективност на този тип специфични бойлери. 

Над 50% от продукцията е предназначена за износ в страни от Европейския съюз, Близкия Изток и САЩ. Всяка година Елдоминвест представя новите си продукти на престижни международни изложения. 

 

Parno.eu предлага разообразие от бойлери и термопомпени системи с марката ЕЛДОМ

 

Термопомпените системи от ЕЛДОМ са предназначени за помещения и сгради с различна големина и се предлагат в разнообразни варианти от мощности. Това е предпоставка за възможности при избора на най-подходящо решение за вас и вашите нужди.  Бойлерите на фирма Елдоминвест са енергоспестяващи, сигурни и с гарантирано дълъг период на експлоатация.

 

Термопомпени системи ЕЛДОМ

 

Моделът термопомпена система Eldom Green Line е предназначен за отопление или охлаждане на дома или офиса, посредством топлинна енергия от въздуха. Големият ѝ капацитет осигурява достатъчно количество топла вода за битови нужди, както и вода за климатизиране на помещението чрез водни конвектори, радиатори или подово отопление. 

В системата е включен и буферен съд с емайлиран водосъдържател и голям обем. Характеристиките му осигуряват комфорт при отопление, охлаждане и битова гореща вода. Управлението му се извършва от електронен модул на вътрешното тяло на системата. 

Термопомпената система Елдом е от тип Вода/Въздух. Тя използва най-актуалната инверторна технология, която спестява до 65% от разходите за климатизация (енергиен клас А++). Притежава иновативно електронно управление с множество разширени функции. Гарантира максимален комфорт при различни условия на околната среда и режима на потребление. Термопомпената система има автоматична диагностика и е с вграден допълнителен нагревател. Системата има 2 години гаранция при правилна експлоатация. 

 

Бойлери ЕЛДОМ

 

Бойлерите ЕЛДОМ притежават пълна изолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина 35 мм, осигуряваща ниски топлинни загуби. Водосъдържателите им са покрити с износоустойчив циркониев емайл и два магнезиеви протектора за оптимална защита от корозия. Притежават шестстепенна защита. 

Снабдени са с външен терморегулатор, откъдето може да задавате параметрите за желаната температура на водата. Имат и индикатор, който отчита температурата на загряване на водата. Притежават и комбиниран метален вентил, който съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан. 

Електрическият тръбен нагревател на бойлерите на ЕЛДОМ е специално проектиран и произведен по технологии от последно поколение. Моделите са снабдени със светещ ключ и възможност за поставяне на аноден тестер за следене на нивото на антикорозионната защита. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu 

 

Спестете си време в обикаляне по магазини и поръчайте термопомпи и бойлери на доказания български лидер ЕЛДОМ. Нашите консултанти ще ви съдействат, за да вземете най-доброто решение. Предвидили сме опции за покупка на избраните стоки на изплащане, което допълнително ще улесни покупката ви. Доверете се на бърза и сигурна поръчка от Parno.eu. Поръчайте сега!

12

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани