Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

70 лв. - 438 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Материал

Височина

Ширина

Анкета

Начало Лири за баня

Лири за баня

За да си осигурите топлина и комфорт за едно от любимите места в дома ви – банята, защо да не се оборудвате с лира за баня? ...

Това е перфектното решение за студените зимни дни, когато влизането в банята се свързва не с толкова приятни чувства, поради студа.

Вижте предлаганите продукти в магазина на Parno.eu и изберете вашата лира за баня, за да си осигурите нужната топлина - вземането на душ през зимата вече може да не е свързано с чувството на дискомфорт.

В магазина на Parno.eu имате възможността да избирате между алуминиева лира за баня  или стоманена лира за баня. Бъдете сигурни, че изборът ви няма да бъде погрешен - избраната лира за баня ще се впише идеално в интериора на вашата баня, благодарение на модерния си дизайн.

Наред с това предлаганите продукти залагат преди всичко на високо качество и са на конкурентни цени. Parno.eu е дистрибутор на марки като GreenEcoTherm и BiSolid - става ли въпрос за изработка от висококачествена стомана, а сред предложенията ни за алуминиева лира за баня може да се доверите на марката Alterm.

И трите производителя са с доказан професионализъм и качества в производството на отоплителни тела. Продуктите са предназначени да задоволят изискванията на клиента, като залагат на висока ефективност, качество на изработката, и преди всичко - на добрата цена.

Лира за баня може да изберете в разнообразие от размери, за да бъде подходяща за монтаж според особеностите на помещението, за което е предназначена. В Parno.eu можете да разгледате предлаганата продуктова гама от тръбни отоплителни тела, сред които и лира за баня и да изберете продукт според вашите нужди и предпочитания. Независимо дали ще се доверите на алуминиева, или стоманена лира за баня, цените, на които се предлагат, ще оправдаят напълно потребителските ви изисквания.

Осигурете уют и топлина за вас и вашите близки, като изберете вашата лира за баня сред продуктите на Parno.eu.

Филтри
«1 2 3 4 5»
Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»