Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

3300 лв. - 9800 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Производител

Анкета

Начало Марки

ENERGOKAMIN

Филтри
ENERGOKAMIN

ENERGOKAMIN

Запознайте се с ENERGOKAMIN

 

Част от производството на съоръжения за отопление в България заема ENERGOKAMIN. Висококачествените изделия, произведени от бранда, дават алтернативен и ефективен начин за отопление с много високи нива на ефективност. Продуктите, които фирмата предлага, са енергоспестяващи, осъществяват прецизен контрол при експлоатация и са лесни за поддръжка. Техните иновативни и модерни решения са предпочитани от потребителите на отоплителна пелетна техника и техника, работеща посредством твърдо гориво. ...

 

Продукти от ENERGOKAMIN

 

Продуктовата гама на българския бранд ENERGOKAMIN включва котли, пелетни камини и камини на дърва. 

 

Котли 

  

  • Пелетни котли - предлагат се в разнообразни варианти на мощности, които да паснат на необходимото на всяко домакинство потребление. Прецизният контрол на механизмите спомага за следене на множеството параметри на котлите. Притежават възможност за дистанционен контрол и управление през интернет. При някои модели горелките се самопочистват и осигуряват лесна експлоатация;
  • Комбинирани котли - предлагат се във вариант с две горивни камери и вградена горелка. Пригодени са да работят посредством всички видове и качества пелети, ситна до средна фракция въглища, костилки, дърва и брикети;
  • Промишлени котли - горивният процес при промишлените котли се осигурява посредством следните видове гориво: пелети, въглища, въглищен пясък и костилки. Предлагат се в различни мощности, за да обслужват разнородни по големина помещения. 

 

Пелетни камини

 

Предлаганите от ENERGOKAMIN пелетни камини работят посредством водна риза. Предлагат се в няколко продуктови линии. С иновативния си дизайн, те се приобщават към интериора на всеки дом. Притежават механизми за следене на множество параметри чрез дистанционно управление през интернет.

 

Камини на дърва

 

Камините на твърдо гориво работят посредством водна или въздушна риза. 

 

  • Камини с водна риза - предлагат се в различни варианти на мощности и възможност за вграждане. Горивният им процес се осъществява чрез изгаряне на дърва и брикети от биомаса;
  • Камини с въздушна риза - модерните камини с възможност за вграждане предлагат иновативен и модерен дизайн, съчетан с ефективно отопление на дома. Предлагат се в различни варианти на мощности.

 

Parno.eu предлага разнообразие от продукти с марката ENERGOKAMIN

 

Parno.eu предлага разнообразие от продукти на българския бранд ENERGOKAMIN. От нас може да закупите:

 

Комбиниран котел

 

Комбинираните котли се предлагат в различни варианти на мощности и вместимост на бункерите, за да отговорят на вашите нужди и изисквания. Качествената изработка на вътрешното тяло от жароустойчива ламарина ви гарантира дълготрайна експлоатация.

 

Пелетен котел 

 

Пелетните котли предлагат автоматично запалване и самопочистваща се горелка. Различните модели имат възможност и за самопочистване на топлообменника. Притежават модерен контролер с множество функции, лесни са за настройване и контрол.

 

Пелетна камина с водна риза

 

Модерни и иновативни, камините с водна риза са ефективен и предпочитан начин за отопление. Предлагат множество функции за контрол, посредством модерен контролер, който може да се управлява през интернет.

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu разполага с квалифициран екип от специалисти, които с радост ще отговорят на въпросите ви, свързани с отопление и климатизация. Така вие ще изберете сред множеството водещи производители на отоплителна и охлаждаща техника и ще вземете информираното си решение. 

 

Предвидили сме опция за закупуване на избраните продукти на изплащане, за да ви улесним максимално и да направим пазаруването ви още по-приятно. Поръчките могат да бъдат направени и без да е необходима регистрация на сайта ни. Доверете на бърза и сигурна доставка от Parno.eu. 

9

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани